Kattints Kattints

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

HU EN

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

Catering Somogy megye

Profi catering Somogy megyében, többféle választékkal? Az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapata az aktuális eseményhez illő menüsort tervez meg, amit séfjeink a legjobb alapanyagok felhasználásával, magas minőségben készítenek el, majd felszolgálóink ízlésesen tálalják is! 

Esküvő Somogy megye

Esküvő Somogy megye központjában? Az RV Event professzionális rendezvényszervező csapata csodaszép esküvőhelyszínekkel vár Kaposváron! Ha esküvő Somogy megye, akkor esküvő az RV Eventtel!

Üzleti vacsora menüsor: Mit javasolt rendelni üzleti vacsorán?

Az üzleti vacsora fontos üzleti kapcsolatok építésének és megerősítésének egyik kulcsfontosságú eszköze. Azonban az üzleti vacsora más szabályokat és protokollokat követ, mint egy informális baráti vagy családi étkezés. Ezért fontos, hogy tisztában legyél azzal, mit illik és mit nem illik tenni egy üzleti vacsora során. Itt van néhány hasznos útmutató többek között az üzleti vacsora menüsorához.

Tárgyalás kisokos: Hogyan bonyolíts le sikeres tárgyalást egy étteremben?

A tárgyalások fontos részei az üzleti életnek, és az éttermek pedig tökéletes helyszínt nyújtanak a kapcsolatépítésre és az üzleti megbeszélésekhez. Azonban a tárgyalások sikere nemcsak a tárgyalási stratégiáktól függ, hanem az étterem kiválasztásától és az ottani viselkedéstől is. Itt van egy tárgyalási kisokos, hogy hogyan érd el a sikeres tárgyalást egy étteremben.

Hasznos tanácsok születésnapi buli szervezéshez

Egy születésnapi buli szervezése izgalmas és örömteli feladat, amely lehetővé teszi, hogy az ünnepelt és a vendégek egyaránt élvezzék az alkalom különlegességét. Itt van néhány hasznos tanács a tökéletes születésnapi buli megszervezéséhez.

Rendezvényszervezés forgatókönyv – üzleti rendezvény lépésről-lépésre

Egy üzleti rendezvény megszervezése elsőnek egyszerűnek tűnhet, de ha jobban beleássuk magunkat, akkor rájövünk, hogy milyen összetett, és bonyolult. Aztán, ha kicsit még jobban kutakodunk, megtaláljuk a tökéletes módszereket, és az olyan nagyszerű rendezvényszervező csapatokat, mint az RV Event, akkor megint egyszerűsödik a kép. Mutatjuk, hogyan szervezz meg egy profi üzleti rendezvényt lépésről-lépésre!

Jó üzleti kapcsolatok kialakítása

Az üzleti életben az egyik legértékesebb dolognak a kapcsolatok számítanak, amik még a pénznél is fontosabbak. Hogyan építs ki és tarts fel te is jó üzleti kapcsolatokat? Az alábbi cikkünkben ehhez fogalmazunk meg 5 jó tanácsot!

Esküvőszervezés lépései – így tervezz időben!

Az esküvőszervezés bonyolult, idő- és energiaigényes folyamat. Ahhoz, hogy a Nagy Nap valóban tökéletesen alakuljon, olyan legyen, amilyennek kiskorodban megálmodtad, be kell tartanod az esküvőszervezés lépéseit. Az RV Event profi rendezvényszervező csapat készült egy kis segédlettel: összegyűjtöttük az esküvőszervezés lépésit hónapról hónapra lebontva!

Rendezvényhelyszín Somogy megye

Többféle rendezvényhelyszín Somogy megye szívében Kaposváron, egyénre szabott szolgáltatásokkal, catetinggel, felszolgálással, dekorációval az RV Eventnél. Akár üzleti, akár családi, baráti rendezvényekről legyen szó, nálunk megtalálod majd a tökéletes helyszínt!

Esküvői dekoráció Kaposvár

Elegáns, romantikus, bohém, sokszínű, egyszerű, modern, vagy teljesen exkluzív esküvői dekoráció Kaposváron? Az esküvő tematikájához, és legfőképpen hozzád, hozzátok passzoló egyedi esküvői dekorációt készítünk a Nagy Napra!

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket