Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában - Esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal

HU EN

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár

Szerző: RV Event

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában egyedi kedvezményekkel, választható rendezvényteremmel, teljes körű szolgáltatásokkal, dekorációval, cateringgel, profi rendezvényszervező csapattal. AZ RV Eventtel megvalósulhat álmaid esküvője, az a bizonyos Nagy Nap, ahol minden tökéletes! Esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron szervezéssel

A legjobb esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron

Nem éred be akármivel, neked a legjobb kell? Hiszen esküvője csak egyszer van az embernek, és ilyenkor minden tökéletes kell, hogy legyen? Az RV Event több esküvői rendezvényteremmel is rendelkezik, melyek befogadóképessége egyenként 50 fő. Nagyobb helyszínigény esetében rendezvénysátrainkat tudjuk ajánlani, illetve külső helyszíni szolgáltatásainkat, amik Somogy megye bármely pontján elérhetőek. Az RV Event kínálatában nemcsak esküvői rendezvényhelyszínek találhatóak, hanem egyéb esküvői szolgáltatások is. Amennyiben szeretnéd, hogy a Nagy Napon minden tökéletesen alakuljon, kérd egyedi ajánlatunkat. A személyes egyeztetés után megmutatjuk az esküvői rendezvényhelyszíneinket Kaposváron, illetve szolgáltatásainkról, elérhető menüválasztékunkról, dekorációs lehetőségekről, esküvői torta rendelésről is bővebb tájékoztatást kaphatsz. 
 

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában, meghitt környezetben? Elegáns, privát rendezvénytermeink tökéletes helyszínt biztosítanak ennek a különleges események az ünneplésére! Kérj egyedi ajánlatot a Nagy Napra, hogy a legjobb ajánlatot készíthessük össze neked álmaid esküvőjéhez!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Elegáns esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron a Memoriae étteremben

A legújabb éttermi trendeket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a Memoriae étterem privát terme az egyik legjobb esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron. Az étterem berendezése elegáns, exkluzív, ahogyan az itt elérhető szolgáltatások is azok. Ha szeretnéd különlegessé varázsolni esküvődet, kicsit elszakadni a hagyományos vidéki esküvőktől, és inkább modernebb légkört varázsolnál – ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lesz meghitt a Nagy Nap-, akkor a Memoriae étterem remek választás. A séfek erre a különleges alkalomra még a szokásosnál is különlegesebb gasztronómiai specialitásokkal, fine dining ételekkel, látványos tálalási kompozíciókkal készülnek. A dekoráció is passzolni fog a modern esküvőktől elvárt hangulathoz, a látvány egyszerre lesz romantikus, és klassz – pont, mint egy magazinban.
 

Meghitt esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron az A Bárány étteremben  

Hagyományos esküvőt tervezel, meghitt szertartással, hagyományos esküvői programokkal és menüsorral? A Bárány a tökéletes esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron számodra. Az étterem különálló, tágas rendezvényteremmel rendelkezik, ami 50 fő befogadására alkalmas, így kis-közepesméretű esküvőkre is ideális. A hangulat nagyon meghitt, családias, a dekorációt igény szerint készítik el kollégáink, illetve többféle menüsor közül is lehet választani. 
 

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában teljes körű szolgáltatásokkal

Mindkét fentebb említett esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában található, könnyen megközelíthető a templom, és a házasságkötő terem is. Amennyiben az Rv Event csapatát választd, nemcsak egy szépen feldíszített esküvői rendezvényhelyszínt kapsz, hanem lehetőséget arra, hogy egy profi csapat valósítja meg álmaid esküvőjét. Kollégáink ismerik az esküvőszervezés legrejtettebb titkait is, amit csak az igazi szakavatottak, tisztában vannak az ilyenkor szokásos hagyományokkal, de a legújabb trendekkel is. Bármiben számíthatsz ránk! Nálunk az esküvői rendezvényhelyszín Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal érhető el. Azt tudtad, hogy nemcsak hagyományos esküvői menüt készítünk, hanem akár street food ételek tálalására is lehetőség van? Álmodd meg a Nagy Napot olyanra, amilyenre csak szeretnéd, és mi megvalósítjuk Kaposvár csodás belvárosában! A határ a csillagos ég!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat