Kattints Kattints

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

HU EN

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

Céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek

Az egész éves pörgés miatt még csak most döbbentél rá, hogy pár nap, és vége van az évnek? Csak nézel magad elé, nem tudod, hogy mi tévő legyél, hogyan szervezz meg egy céges évzárót gyakorlatilag az utolsó pillanatban? Az alábbiakban megosztunk néhány céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek!

Szülinapi zsúr Kaposváron

Szülinapi zsúr Kaposváron? Az RV Eventnél mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Több remek helyszínünk, rendezvénysátrunk is van, többféle születésnapi étel rendelésére van lehetőség, dekorációs csapatunk pedig ismeri az összes mesefigurát. 

Esküvői étterem Kaposváron

Esküvői étterem Kaposváron, ami tökéletes a Nagy Nap megünnepléséhez, privát térrel rendelkezik, egyedi ünnepi menü rendelésére van lehetőség, ráadásul a belvárosban van, köze a templomokhoz, és a hivatalhoz? Megtaláltad a tökéletes helyet!

Eljegyzési party Kaposváron

Eljegyzési party Kaposváron? Megtaláltad a tökéletes helyet! AZ RV Event profi rendezvényszervező csapata mindenben segíteni fog, hogy tökéletesen sikerüljön ez a fontos esemény, és minden úgy, vagy egy picivel jobban történjen, mint ahogyan azt már olyan régen megálmodtad!

Étterem születésnapra Kaposváron

Étterem születésnapra Kaposváron? Az RV Event a legtökéletesebb választás! Különleges ünnepi menüvel, tortarendelési lehetőséggel várunk elegáns éttermeinkben. Előzetes asztalfoglalásra, külön kérések leadására is van lehetőség, keresd munkatársainkat bátran!

Esküvői dekor Kaposváron

Esküvői dekor Kaposváron a legfrissebb trendeknek megfelelő, igény esetén magas élővirág felhasználással, kísérő ajándék ötletekkel, kreatív megoldásokkal, a pár igényeire szabva.

Kis létszámú esküvő Kaposvár

Kis létszámú esküvő Kaposváron teljes körű szervezéssel, egyedi, igényekre szabható szolgáltatáscsomagokkal több, bérelhető helyszínnel, cateringgel, profi dekorációval az RV Eventnél! 

Céges karácsonyi parti ötletek

A céges rendezvények, céges karácsonyi partik általában kellemetlenek, ahol mindenki csak megfelelési kényszerrel mosolyog, és távolságtartóan próbálja túlélni az eseményt? Nem, ha az RV Event segítségét hívja! Most például kollégáink összeállítottak néhány céges karácsonyi parti ötletet, amik nagyot dobnak a hangulaton. 

Osztálytalálkozó szervezése 8 lépésben

Az osztálytalálkozó egy nagyon izgalmas esemény, amit nagyon ajánlunk mindenkinek. Azonban az osztálytalálkozó szervezése feltehetőleg nincsen mindenkinek az ujjában, ezért az RV Event rendezvényszervező kollégái adnak egy kis segítséget. Amennyiben teljekörű szervezésre van szüksége ránk abban is számíthat!

Esküvői költségvetés tervezése tippek, tanácsok

Az esküvők az élet egyik legfontosabb és legemlékezetesebb eseményei közé tartoznak. Azonban nem titok, hogy az esküvők jelentős költségeket vonzanak maguk után, ezért érdemes alaposan átgondolni az esküvői költségvetés tervezését, és megfontolni néhány költségcsökkentő tippet. Cikkünkben rendezvényszervező kollégáink adnak tanácsokat az esküvői költségvetés tervezéséhez, valamint optimalizálásához. 

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron? A legjobb dolog, ami történhetett veled, hogy az oldalunkra tévedtél? A leghangulatosabb, és egyben legprofesszionálisabb karácsonyi vacsorát szervezzük, és bonyolítsuk le céged számára, legyen az akár céges helyszínen, vagy valamelyik varázslatos éttermünkben.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket