Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron: Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában céges, magán jellegű rendezvényekre

HU EN

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron

Szerző: RV Event

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron? Az RV Event rendezvényszervező cég kínálatában több rendezvényhelyszín is található, amik berendezhetőek céges, családi, és baráti rendezvényekhez is.  Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron céges rendezvényre

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron az RV Eventnél

Bármilyen rendezvényről is legyen szó, az RV Eventnál biztosan megtalálod, amit keresel. Több bérelhető rendezvényhelyszín is elérhető portfóliónkban, ezek közül több is Kaposváron, Kaposvár belvárosában. Az elegáns Memoriae étterem, és a családias A Bárány kaposvári étterem rendezvénytermeit tudjuk ajánlani családi, baráti, és üzleti rendezvényekhez is. A rendezvénytermek igény szerint rendezhetőek be, a székek, asztalok elrendezése is változtatható, szükség esetében tánctér, előadótér, vagy ültetett fogadásra alkalmas tér is berendezhető. A bérelhető rendezvényterem Kaposváron az RV Eventnél teljes körű szolgáltatásokkal is elérhető, így igényelhető catering, különböző menüajánlatokkal, italcsomagok, dekoráció, és rendezvényszervező kolléga segítsége is. 
 
Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron céges, családi, vagy baráti rendezvényekhez? Töltsd ki az alábbi űrlapod, írd meg egyedi igényeidet, elképzeléseidet, és keresni fogunk!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron – elérhető szolgáltatásaink

  • Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron, ahol több szolgáltatás is elérhető? Az RV cégcsoport akár teljes körűen is vállalja a rendezvények lebonyolítását, ehhez mérten több kényelmi szolgáltatás is elérhető rendezvényhelyszíneinken. Az alábbiakban ezek kerülnek bemutatásra.
  • Rendezvényhelyszín dekorálása: Az RV Event profi dekorációs csapattal dolgozik, akik segítenek a helyszínt a kívánt stílusban feldíszíteni. Gondoskodunk a virágok, lufik, konfettik, fényfüzérek és egyéb díszítőelemek beszerzéséről is, valamint a hangulatos, profi terítésről, az ételek, italok látványos tálalásáról.
  • Catering: Különféle catering opciók közül lehet választani, beleértve a fine dining ételeket és a hagyományos menüket is. A legújabb népszerű catering opciónk a street food (kézműves burgerek, BBQ, igény esetén más fogások).  Lehet választani ültetett terítés, és állófogadás, svédasztalos kiszolgálás között is – ez természetesen a rendezvény jellegétől függ. 
  • Technika felszerelés a rendezvényhelyszínen: A helyszínek megfelelő technikai felszereltséggel rendelkeznek, mint például hangosítás, vetítő és flipchart. Ez különösen hasznos lehet, ha prezentációkat vagy videókat szeretnél bemutatni az esemény során, nemcsak üzleti rendezvényekre gondolunk, hanem például egy megható videóra esküvőn, vagy születésnapon. 
 

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron céges eseményekre

Az RV Event cégcsoport üzleti rendezvények szervezésére, és lebonyolítására szakosodott csapat számtalan cég számára segített már, hogy sikeres rendezvényt bonyolítson le, ezzel is növelve reputációját, ismertségét, vagy a munkavállalók elköteleződését. Csapatépítő rendezvény, céges évzáró, évnyitó, évforduló, vagy karácsonyi rendezvény, esetleg konferencia, workshop, sajtótájékoztató, vagy valamilyen más fontos üzleti megbeszélés. Tudjuk a receptet! Bérelhető rendezvényhelyszín profi kiszolgálással, extra szolgáltatásokkal elérhető nálunk! 
 

Bérelhető rendezvényhelyszín Kaposváron családi baráti eseményekre

Ballagás, diplomaosztó, netán osztálytalálkozó? Születésnap névnap, ballagás, diplomaosztó, babaváró, vagy más családi események? Eljegyzés party, vagy egyenesen egy meghitt, romantikus, vagy elegáns, és trendi esküvő? Tágas, többféleképpen elrendezhető bérelhető rendezvényhelyszíneink várják a vendégeket! Írd meg nekünk egyedi igényedet IDE kattintva!  
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat