Nyári rendezvények szervezése Kaposváron? Hasznos tanácsok nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron

HU EN

Hasznos tanácsok nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron

Szerző: RV Event

Nyáron sem áll meg az élet Kaposváron, ilyenkor is számos rendezvénynek van szezonja, azonban jóval körültekintőbbnek kell lenni, a hatalmas hőség miatt. Nyáron is lehet rendezvényeket szervezni, de néhány apróságra oda kell figyelni. Íme néhány hasznos tanács nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron! Nyári céges rendezvények szervezése Kaposváron

A nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron válassz megfelelő rendezvényhelyszínt!

Kaposváron és a környéken sok rendezvényhelyszín van, azonban nyáron egyáltalán nem mindegy, hogy melyikre teszed le a voksod. Ha a szabadban tervezel programot, biztosíts árnyékolási lehetőségeket (sátrak, napernyők) és hűsítő eszközöket (ventilátorok, párakapuk). Érdeme azonban ilyenkor is inkább a reggeli, vagy esti órákra időzíteni, például sajtó reggelik, céges vacsorák számára ideálisak a kinti helyszínek, de a legforróbb órákban nem érdemes a szabadban tartózkodni. Amennyiben belső helyszínen tartod a rendezvényt, győződj meg róla, hogy a klímaberendezés megfelelően működik, különösen a forró nyári napokon. Az RV Event rendezvénytermei maximálisan klimatizáltak!
 

A nyári rendezvények szervezésekor különösen figyelj a megfelelő mennyiségű hűsítőről!

Az hogy legyen elég hűsítő ital – néha a legjobb erre a célra, az egyszerű víz, és manapság már a vizet is lehet nagyon dekoratívan tálalni- az alapfeltétel. Biztosíts elegendő frissítőt, például vizet, jeges teát és friss gyümölcsleveket. Az alkoholos italok fogyasztása nyáron gyorsabban vezethet dehidratálódáshoz, így érdemes moderálni azok kínálatát. Különösen érdemes a tömény alkoholos italokat kerülni, a frissítő koktélokkal felváltani azokat, illetve esetleg kézműves söröket is kínálhatsz, amik szintén remek frissítők lehetnek. Az RV Event eseményekre összeállított csomagjaiban sokféle frissítő ital közül lehet választani.
 

A nyári rendezvények szervezésekor különleges menüvel kell készülni

Nemcsak frissítő italokat kell szolgálni, hanem ételeket is. Ilyenkor a nehéz ételeket nem kívánja az ember, és nem is feltétlenül tesznek jót a szervezetnek. Nyáron előnyösebb a könnyű, friss ételeket kínálni, mint például salátákat, hideg előételeket, gyümölcsöket. Kerüld a nehéz, zsíros ételeket, amik nehezebben emészthetők a melegben. Kínálj friss zöldségcsíkokat, mint a répa, uborka, paprika, és kis tálkákban különféle mártogatósokat, például humuszt, tzatzikit, vagy avokádós salsa-t. Ez nem csak egészséges, de nagyon könnyű is, így tökéletes választás a forró nyári napokra. De számos más frissítő ételrepertoár van még a tarsolyunkban.
 

A nyári rendezvények szervezés kulcseleme a szúnyogirtás

Sokan nem gondolnak erre a lépésre, pedig legalább olyan fontos, mint a frissítő biztosítása. Különösen a kinti rendezvények esetében, nagyon el tudják rontani az eseményt a nem kívánatos vérszívók. Gondoskodj rovarcsípés elleni védelemről, különösen esti vagy vízparti helyszíneken. Ma már vannak nagyon hatékony módszerek, amik nem járnak kellemetlen zajokkal, illatotokkal, és esztétikusak is, úgyhogy ne aggódj, nem rontanak majd az esemény összképén!
 

A nyári rendezvényeken a biztonság az első!

Ha a program napközbeni szabadtéri tevékenységeket is tartalmaz, ajánlj napvédelmet (naptej, kalapok) a vendégeknek. A legmelegebb órákra mindenképpen ütemezz szüneteket. Ezen túlmenően pedig biztosíts elsősegély csomagot is, mert sosem lehet tudni!
 

Ha pedig segítségre van szükséged nyári rendezvények szervezéséhez Kaposváron, akkor keresd az RV Event profi csapatát!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat