Szülinapi party Kaposváron: helyszín, dekoráció, torta, egyéb tippek ötletek kaposvári szülinapi partyhoz

HU EN

Szülinapi party Kaposváron

Szerző: Vida Noémi

Egy jó szülinapi party Kaposváron? Az RV Event rendezvényszervező csapatára, illetve bérelhető rendezvényhelyszíneire mindig számíthattok! Kisebb nagyobb rendezvények szervezését, és lebonyolítását akár teljes körűen is vállaljuk! Szülinapi party Kaposváron helyszínfoglalás

Hol legyen a szülinapi party Kaposváron?

Hogy pontosan hol van a szülinapi party Kaposváron, nagyon meghatározó az egész rendezvény hangulata szempontjából. Ezért fontos jó helyszínt találni! Az RV Event portfóliójában több kaposvári rendezvényterem is található, amik tökéletes helyszínt biztosíthatnak a családi, valamint baráti összejövetelekhez. A Memoriae étterem az elegánsabb, modernebb stílusú eseményeknek kedvez, amíg az A Bárány éttermet a családias, bensőséges hangulatot kedvelők fogják inkább díjazni. Egy szülinapi party Kaposváron nagyobb létszám esetében mindenképpen privát rendezvénytermet igényel, ahol más vendégek nem zavarhatják az ünneplést. Mindkettő említett étteremnek van tágas rendezvényterme, a foglaláshoz extra szolgáltatásokat is igénybe lehet venni.
Egy jó szülinapi party Kaposváron? Az RV Event tágas rendezvénytermekkel, teljes körű cateringgel, különleges ünnepi italokkal, süteményekkel, tortával, egyedi dekorációval teszi tökéletessé a különleges napot! Írd le a választott dátumot, egyedi igényeidet, várható létszámot, és keresni fogunk!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Szülinapi party Kaposváron, kinti helyszínen

Azt szeretnétek, ha a szülinapi parti Kaposváron valamilyen kinti helyszínen kerülne megrendezésre? Egyre nagyobb népszerűségnek örvendeznek a kinti rendezvények, főleg a nyári, késő tavaszi, vagy kora őszi napokon. Az RV Eventnél is számos kinti rendezvényt – családi összejövetelt, ballagási ceremóniát, esküvőt, céges rendezvényt, és természetesen születésnapi partyt is- lebonyolítottunk már. Hűtőkocsinknak hála nagyon egyszerűen meg tudjuk oldani a külsős helyszíneken való catering szolgáltatást is. Többféle menüből lehet választani. Ami most nagyon népszerű, az a street food, azaz kézműves hamburgerek és BBQ ételek, különböző köretekkel. További információ a szülinapi cateringgel kapcsolatban: catering szolgáltatás Kaposváron.  
 

Hogyan dobd fel a szülinapi partyt Kaposváron?

AZ RV Event profi rendezvényszervező csapatának vannak kifejezetten ilyen jellegű eseményre szakosodott munkatársai is. Mi igazán tudjuk, hogy hogyan kell egy születésnapi bulit emlékezetessé tenni, legyen az az első szülinap, a tízedik, huszonötödik, ötvenedik, vagy akár a századik. Csodás dekorációk készítünk, természetesen az egyedi igényeknek, és az aktuális trendeknek megfelelően. Virágok, lufik, cuki apró sütemények, koktélok, kézműves szörpök, pezsgő, torta, finom fogások, és minden, ami kell egy helyen az RV Eventnél. Tudtad, hogy teljes körűen is vállaljuk a szülinapi party lebonyolítását Kaposváron, és a környező településeken? Választhatsz gourmet menüt, street food fogásokat, de hagyományos ételeket is.
 

Szülinapi party Kaposváron a Memoriae étteremben

A Memoriae étterem egy nagyon elegáns helyszín, amely privát rendezvénytermet kínál. A modern berendezés és a különleges gasztronómiai élmények tökéletesek egy luxus születésnapi partyhoz. A helyszín akár 50 fő befogadására is alkalmas, és egyedi dekorációs lehetőségek is elérhetők, ahogyan mondtuk. Csajos szülinapi party, vagy egy fontos, kerek évszám? Garantáltan emlékezetes lesz!
 

Szülinapi party Kaposváron az A Bárány étteremben

Ha inkább egy meghittebb, tradicionális, családias hangulatú partyra vágysz, az A Bárány éttermet imádni fogod! Itt hagyományos ételeket széles választékával, családias hangulattal, mesés dekorációkkal, friss virágokkal tesszük emlékezetessé a különleges napot. A privát rendezvényterem 50 fő befogadására is képes, de kisebb létszám esetében is tökéletes választás lehet. Még táncteret is tudunk kialakítani, a jó zenékhez pedig minden technikai felszerelést biztosítunk. 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat