Rendezvényszervezés Somogy megye-Kaposvár, Rendezvényszervezés Somogy megye központjában

HU EN
Rendezvényszervezés Somogy megye- teljekörű szolgáltatásokkal

Rendezvényszervezés Somogy megye- teljekörű szolgáltatásokkal

A rendezvényszervezés Somogy megye központjában, Kaposváron érhető el, itt vannak a különleges rendezvény helyszíneink is. A rendezvényszervezés keretein belül többféle magas színvonalú szolgáltatás érhető el nálunk. Professzionális kiszolgáló személyzet, és a környék legjobb séfjei segítik munkánkat, akik egytől-egyig mindent megtesznek a vendégekért. Nálunk garantáltan a legmagasabb színvonalú kiszolgálást fogja megtapasztalni. Milyen szolgáltatások érhetőek el nálunk?

Rendezvényszervezés Somogy megye: elérhető szolgáltatásaink

  • A legjobb helyszínek rendezvényszervezéshez Somogy megyében: minden rendezvény lelke maga a helyszín. Kaposváron két remek rendezvényhelyszínnel is büszkélkedhetünk, ez pedig a Memoriae Étterem, és az A Bárány étterem. Mindkettő rendelkezik különnyíló rendezvényteremmel, a privát hangulat biztosítása érdekében. 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmasak egyenként a termeink.
  • Ételrendelés rendezvényszervezéshez Somogy megyében: éttermeink magas színvonalú ételeket varázsolnak a rendezvény résztvevőinek a tányérjára. A Memoriae Étterem nagyszerű séfjei a nemzetközi konyha legkülönlegesebb ízeit készítik el gasztronómiai specialitások formájában, míg az A Bárány étterem a legfinomabb magyar fogások készülnek, hagyományos tálalással. Nemcsak ültetett terítésre, hanem állófogadásra és svédasztalos terítésre is van lehetőség.
  • Prémium italok rendezvényszervezéshez Somogy megyében: nemcsak az ételek minőségére figyelünk oda, hanem az italokéra is. Üdítő kávé, és a Dunántúl legjobb pincészeteinek boraival, valamint kiváló kézműves sörök várják a vendégeket a minőségi röviditalok mellett.
  • A tökéletes dekoráció rendezvényszervezéshez Somogy megyében: egy esemény nem történhet meg bármilyen silány környezetben, minden típusú rendezvényhez szükség van valamilyen dekorációra. Bár éttermeink önmagukban is csodaszépen vannak berendezve, különleges dekorációhoz az Eni Virágszalon nyújt segítséget.

Céges rendezvényszervezés Somogy megye

Fontos üzleti megbeszélés, éves partnertalálkozó, termék bemutató, sajtóreggeli, karácsonyi évértékelő, céges évnyitó, csapatépítő rendezvény, díszvacsora, protokollrendezvény, ügyfélparti, vagy bármilyen más jellegű céges rendezvényszervezés Somogy megye szívében, Kaposváron? Privát helyszínt biztosítunk, és megannyi exkluzív szolgáltatással segítünk emelni az üzleti rendezvény fényét. Amennyiben exkluzív helyszínt szeretnél, exkluzív kiszolgálással, mert szeretnéd partnerét lenyűgözni a Memoriae Étterem elegáns környezete tökéletes választás. Pap Zoltán corporate chef és Krasecz Zoltán head chef igazi gasztronómia specialitásokat varázsol az asztalra, és ezekhez a legjobb italok kínálják majd felszolgálóink. Amennyiben pedig bensőségesebb, úgymond családiasabb hangulatra vágysz, úgy az A Bárány éttermet tudjuk ajánlani, ahol a gyermekkori ízekre emlékeztető magyaros ételeket szolgálnak fel a vendégeknek.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat