A legjobb rendezvényhelyszínek Kaposváron

HU EN

Rendezvényhelyszínek Kaposváron

Arkánum Hotel

A Balatonmáriafürdőn található Arkánum Hotel tökéletes rendezvényhelyszín a Balatonon. Több nagyszabású céges rendezvényt lebonyolítottunk már itt, a csapatépítő hétvégék, és a workshopok különösen népszerűek, de nyaranta más jellegű üzleti rendezvények, például sajtótájékoztatók, partnertalálkozók, konferenciák sem ritkák itt.

A bárány Kaposvár

Rendezvényhelyszínt keresel Kaposvár központjában? A Bárány étterem Kaposvár belvárosában két különálló rendezvényteremmel vár, aminek egyenkénti befogadóképessége 40-50 fő. Tökéletes üzleti, családi, baráti rendezvényekhez is. AZ RV Event csapata teljeskörű szolgáltatásokkal vár!

Memoriae étterem Kaposvár

Az RV Event portfóliójában több remek Kaposvári étterem is szerepel, egy ilyen az exkluzív, elegáns Memoriae étterem Kaposvár belvárosában, ami 2021-ben nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt, és azóta az egyik legjobb rendezvényhelyszín Kaposváron.A különleges gasztronómiai specialitások, különleges italok mellett elkülönített rendezvényteremmel várjuk itt a privát, családi, vagy üzleti rendezvényekre érkezőket. 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat