Rendezvényhelyszín Kaposváron: A bárány Kaposvár étterem rendezvényekre is

HU EN
 Rendezvényhelyszín Kaposváron üzleti rendezvényekhez

A Bárány Kaposvár: rendezvényhelyszín Kaposváron üzleti rendezvényekhez

A Bárány étterem Kaposváron tökéletes rendezvényhelyszín üzleti rendezvényekhez is! A Bárány rendezvényházban található egy különálló akár 40-50 fő befogadására alkalmas étterem drinkbárral felszerelve, amihez még télikert és grillterasz is tartozik- tökéletes rendezvényhelyszín Kaposvár központjában bármilyen céges eseményre, akár családi napra, csapatépítőre, konferenciára, workshopra, termékbemutatóra, vagy sajtótájékoztatóra is. Ezen kívül pedig az étterem első emeletén is található egy 40 fős befogadóképességgel rendelkező, két külön szeparált teremmé alakítható rendezvényterem. A rendezvénytermeink a szükséges technikai eszközökkel felszereltek: projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi is rendelkezésre áll a rendezvényhelyszínen. 

Rendezvényhelyszín Kaposváron üzleti rendezvényekhez

Tökéletes rendezvényhelyszín Kaposváron meghitt, romantikus esküvőkhöz? A Kaposvár központjában található A Bárány étterem, nem csak a  templomokhoz, és a hivatalhoz való közelsége miatt tökéletes választás a Nagy Napra, hanem különleges kialakítása miatt is. Romantikus, csládias hangulatban szeretnéd megünnepelni a számodra legfontosabb emberekkel a Nagy Igenek kimondását? Rendezvénytermeink igényeid szerint alakíthatóak ki, úgy, hogy még tánctérnek is maradjon hely! Az Eni Virágszalonnal közreműködve csodás pompába öltöztetjük a helyszínt, pont olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad! A virágkötéstől kezdve, a helyszín teljes dekorációját megvalósítjuk, és a cateringet is! Az esküvők mellett, olyan családi ünnepek lebonyolítását is vállaljuk, mint az eljegyzés, évforduló megünneplése, ballagás utáni ünnepség, születésnapi rendezvények.

A Bárány Kaposvár: rendezvényhelyszín Kaposváron teljeskörű szolgáltatásokkal

A Bárány étterem, nemcsak egy egyszerű rendezvényhelyszín Kaposváron – az RV Event csapat többféle egyénre szabható szolgáltatással várja a rendezvényre érkezetteket, legyen szó üzleti, vagy más jellegű eseményről!
  • Rendezvényhelyszín Kaposvár központjában: 40-50 fő befogadására alkalmas igényszerint kialakítható rendezvénytermek.
  • Megfelelő technikai felszerelés üzleti rendezvényekhez is: projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma
  • Catering igényekre szabva: ültetett terítésre, állófogadásra, svédasztalos menüre, és büfé kiszolgálásra is van lehetőség
  • Ételek a rendezvényhez szabva: hidegtálak, meleg büfé ételek, streed food, fingerfood, szendvicsebédek, desszertek a megrendelő elképzelései szerint (többféle konyhatechnikát használnak az A Bárány Kaposvári étteremben, egyik specialitásuk a magyar konyha)
  • Prémium italok: különböző alkoholos italok, különleges borok, minőségi rövid italok, koktélok, tea, kávé, üdítő
  • Dekoráció az Eni Virágszalonnal együttműködve

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat