Kattints Kattints

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

HU EN

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

Osztálytalálkozó szervezése 8 lépésben

Az osztálytalálkozó egy nagyon izgalmas esemény, amit nagyon ajánlunk mindenkinek. Azonban az osztálytalálkozó szervezése feltehetőleg nincsen mindenkinek az ujjában, ezért az RV Event rendezvényszervező kollégái adnak egy kis segítséget. Amennyiben teljekörű szervezésre van szüksége ránk abban is számíthat!

Esküvői költségvetés tervezése tippek, tanácsok

Az esküvők az élet egyik legfontosabb és legemlékezetesebb eseményei közé tartoznak. Azonban nem titok, hogy az esküvők jelentős költségeket vonzanak maguk után, ezért érdemes alaposan átgondolni az esküvői költségvetés tervezését, és megfontolni néhány költségcsökkentő tippet. Cikkünkben rendezvényszervező kollégáink adnak tanácsokat az esküvői költségvetés tervezéséhez, valamint optimalizálásához. 

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron? A legjobb dolog, ami történhetett veled, hogy az oldalunkra tévedtél? A leghangulatosabb, és egyben legprofesszionálisabb karácsonyi vacsorát szervezzük, és bonyolítsuk le céged számára, legyen az akár céges helyszínen, vagy valamelyik varázslatos éttermünkben.

Karácsonyi céges party Somogy megyében

Csak egy tökéletes helyszín kell, vagy csak valamilyen különleges menüsor, esetleg prémium italok, amikkel lenyűgözheted az üzleti feleket, alkalmazottakat, vagy valamilyen különleges, alkalomhoz illő dekoráció? Esetleg az összes együtt? A karácsonyi céges party Somogy megyében velünk lesz tökéletes!

Rendezvényterem Kaposváron

Legyen szó akár kisebb, nagyobb céges eseményekről, vagy olyan családi rendezvényekről, mint születésnap, diplomaosztó, évforduló, eljegyzés, lánybúcsú, vagy születésnap az RV Event szolgáltatásaira számíthattok! Privát rendezvényterem Kaposváron központjában, igényre szabható berendezéssel, többféle kiegészítő szolgáltatással – megtalálható a kínálatunkban.

A legjobb karácsonyi céges rendezvény ötletek

Az ünnepi szezon ideális időszak arra, hogy a vállalati közösséget közelebb hozzuk egymáshoz és ennek tökéletes módja az ünneplés. Ünnepelni, de hogyan? Mutatjuk a legjobb karácsonyi céges rendezvény ötletet, amiket rendezvényszervező kollégáink gyűjtöttek össze!

Eljegyzési szokások: Minden, amit tudnod kell az eljegyzési vacsorához

Manapság egyre jellemzőbb, hogy a párok a privát eljegyzés megkoronázása gyanánt eljegyzési vacsorát rendeznek – az eljegyzési szokások szerint ez az az alkalom, ahol a két család részére megtörténik az eljegyzés bejelentése. Milyen eljegyzési szokások vannak, amikre oda kell figyelni ezen alkalommal? Rendezvényszervező csapatunk összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.

A legjobb karácsonyi céges programok

A karácsonyi céges karácsony unalmas, csak egy teher, az egyébként is zsúfolt ünnepi naptárban? Ezekkel az ötletes karácsonyi céges programokkal egyetlen kolléga sem fogja többé ezt gondolni! Ha élmény dús, eredményes, és mindenki számára kellemesen emlékezetes karácsonyi ünnepélyt szeretnél varázsolni, akkor alábbi ötleteinket imádni fogod!

Sajtóesemény szervezése lépésről lépésre

A sajtóesemények hatékony eszközök lehetnek az üzleti vagy kulturális rendezvények, termékek vagy szolgáltatások bemutatására, valamint a média figyelmének felkeltésére. Amikor egy sajtóeseményt szervezünk, fontos, hogy minden részletre ügyeljünk, hogy az esemény sikeres legyen. Az RV Event profi rendezvényszervező csapata segít, hogy egyetlen fontos lépés se maradjon ki, a sajtóesemény szervezése, és lebonyolítása is gördülékenyen történjen!

Vissza az irodába buli fontossága: miért és hogyan szervezd meg?

A COVID-19 pandémia egyértelműen átformálta a munkahelyi kultúrát és munkavégzési szokásokat. Az emberek hosszú hónapokon át home office-ban vagy távoli munkavégzésben dolgoztak, ami nagyobb távolságot teremtett a munkatársak között. Sok cég a pandémia végével is maradt a home office munkavégzésnél, de mára egyre több cégvezető jön rá, hogy a munkahelyi munkavégzés, találkozás igen is fontos. A "vissza az irodába buli" egy remek lehetőség a munkatársak összekovácsolására és az irodai környezetbe való visszatérés előkészítésére.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket