Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposvár: ccsaládi és üzleti rendezvényhelyszínek Kaposvár belvárosában

HU EN

Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposvár

Szerző: RV Event

Az RV Event rendezvényszervező cég portfóliójában több Kaposvári belvárosi rendezvényhelyszín is szerepel. Céges rendezvény, üzleti megbeszélés, esküvő, születésnap, vagy bármilyen más összejövetel? Biztosan meg lesz hozzá a tökéletes belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron! Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposvár, Somogy megye

Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron

Kaposvár Somogy megye székhelye, ezért nem meglepő, hogy zajlik itt az élet. Céges rendezvények, családi események, baráti találkozók? Mind-mind fontos dolgok, amikhez kell egy jó rendezvényhelyszín, nem igaz? Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron több is van a portfóliónkban – ráadásul ezeken a helyszíneken teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk. Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted igényeidet, hogy milyen jellegű eseményre keresel helyszínt, hány fővel számolsz pontosan, milyen szolgáltatásokra van igényed, ülő, vagy állófogadásra van igény, esetleg egyedi dekorációra, milyen menüt, vagy tálalást képzelsz el? Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron a portfóliónkban kettő is van. A modern elegancia mentén berendezett Memoriae étterem, valamint a hagyományos stílusú A Bárány Kaposvári étterem. Ha tudod, hogy melyikben szeretnéd a rendezvényt lebonyolítani, azt is jelezd nekünk. Amennyiben még sok kérdőjel van az eseménnyel kapcsolatban, az sem baj, hiszen profi rendezvényszervezőink segítenek mindent megválaszolni!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron céges rendezvényekhez

A fent említett kettő belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron céges rendezvényekhez is ideális választás, hiszen külön erre a célra kialakított rendezvényteremmel rendelkeznek, amik a megfelelő technikai eszközökkel is fel vannak szerelve. Számtalan céges eseményt lebonyolítottunk már ezeken a helyeken, nagy sikerrel. Profi rendezvényszervezőink a legapróbb részletre is odafigyelve bonyolítják le a csapatépítőket, workshopokat, konferenciákat, sajtótájékoztatókat, termékbemutatókat, céges évzárókat, évnyitókat is. Akár teljes körű szervezésre, és lebonyolításra is van lehetőség igény esetében. Kérj ajánlatot, hogy egyedi csomagot készíthessünk össze, és hogy biztosítsd a rendezvényed helyét a naptárunkban!

 

Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron családi eseményekhez

Nemcsak cégeknek, hanem családoknak is a legnagyobb odafigyeléssel szervezzük az eseményeiket. Születésnap, babaváró, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, Halloweeni buli, osztálytalálkozó, baráti összejövetel, eljegyzési parti, vagy akár esküvő? A kettő belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron ünnepi dekorációval remek hátteret biztosít majd ezeknek a napoknak. Az idősebb családtagok pedig értékelni fogják a könnyű megközelítést, és hogy a házasságkötő teremtől sem kell sokat sétálni a lagzi helyszínéig.

 

Belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron nagy menüválasztékkal

Egyetlen belvárosi rendezvényhelyszín Kaposváron sem az igazi remek ételek nélkül. Szerencsére a Memoriae és az A Bárány éttermében is a legjobb szakácsok, illetve séfek készítik a legjobb ételeket. Természetesen a rendezvények alkalmával lehetőség van egyedi menüválaszték összeállítására előzetes egyeztetés alapján. Akár ültetett, akár állófogadásra, svédasztalos kiszolgálásra, apró falatok kínálására is van lehetőség.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat