Frissítő desszert ötletek nyári esküvőkhöz - Legjobb nyári esküvői desszert ötletek

HU EN

Nyári esküvői desszert ötletek - frissítő a Nagy Napra

Szerző: RV Event

Nyári esküvőre készülsz? Nyári esküvőre érdemes könnyedebb, frissítő desszerteket választani, amelyek segítenek enyhíteni, nem pedig eltelítik teljesen a gyomrot a nagy melegben. A vendégek is örülni fognak, ha valami könnyed finomságot tálalsz fel nekik. Íme néhány könnyű és frissítő desszert ötlet nyári esküvőre. Nyári esküvői desszert ötletek

Frissítő nyári esküvői desszert ötletek: Gyümölcssaláta

Készíts friss és színes gyümölcssalátát, amelynek összetevői közé válogathatsz szezonális gyümölcsöket, például eper, málna, dinnye, görögdinnye, szőlő, vagy citrusfélék. Tálald elegánsan tálakban vagy poharakban. Akár még egzotikus hangulatot is kelthetsz, amellett, hogy sokkal jobban fog tetszeni a vendégeknek, mint a nagyon édes sütemények. Az ételérzékenyek is örülni fognak ennek a csemegének. 
 

Frissítő nyári esküvői desszert ötletek: Jégkrém

Kínálj különböző ízesítésű és színű jégkrémeket, amelyek hűsítőek és könnyűek. Választhatsz természetes gyümölcsös ízeket vagy akár fagylaltokat is. A kínált ízeket akár az esküvő hangulatához is illesztheted. Arra mindenképpen figyelj, hogy legyenek olyan fagylaltok is, amiket ételérzékenyek, vegánok is fogyaszthatnak, legyen cukormentes változat is.
 

Frissítő nyári esküvői desszert ötletek: Sorbet

A sorbetek tökéletes választások nyári esküvőre. Friss gyümölcsök felhasználásával könnyű és hűsítő desszerteket készíthetsz, amelyek különféle ízekben elérhetők, például eper, citrom, málna vagy mangó.
 

Frissítő nyári esküvői desszert ötletek: Gyümölcsös panna cotta

A panna cotta könnyű és krémes desszert, amelyet gyümölcsös szósszal tálalhatsz. Például tálalhatod eper vagy málnaszósszal, amely friss és finom ízt kölcsönöz a desszertnek. Hazánkban még nem elterjedt ez a desszert, de Európa más országaiban nagyon szeretik, valószínűleg a te vendégeid id örülnek majd az új íz élménynek.
 

Frissítő nyári esküvői italok

Nem elég a desszertekre gondolni, hiszen a nyári nagy melegben mindennél fontosabb a megfelelő folyadékbevitel. Könnyed nyári esküvői frissítő italokat is mutatunk nektek.
  • Házi jeges tea: Készíts házilag frissítő jeges teát különböző ízekben, például citrommal, mentával vagy őszibarackkal. A jeges tea ideális választás lehet egy nyári esküvőn, mivel könnyű és frissítő, és számos különböző ízben elérhető.
  • Hűsítő koktélok: Kínálj különböző hűsítő koktélokat, amelyek friss gyümölcsökkel és gyógynövényekkel készülnek. Például készíthetsz mojitót (mentával és lime-mal), daiquirit (eperrel vagy málnával) vagy piña coladát (ananásszal és kókusztejjel).
  • Friss gyümölcslevek: Kínálj frissen facsart gyümölcsleveket, amelyeket hűtve tálalhatsz. Például narancs, alma, ananász vagy mangólé lehet kiváló választás a vendégek számára, akik egy könnyű és egészséges italt keresnek.
  • Friss limonádé: A limonádé könnyű, friss és üdítő, és tökéletesen illeszkedik a meleg időjáráshoz. A vendégek nagy örömmel fogadják, különösen, ha különféle ízekben kínálod, például citrommal, lime-mal, mentával vagy más gyümölcsökkel. A limonádé nemcsak finom és hűsítő, hanem könnyen elő lehet készíteni nagyobb mennyiségben is, és számos kreatív módon díszíthető, például friss gyümölcsökkel vagy gyógynövényekkel. 

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat