Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron, Somogy megyében: Rendezvényhelyszín bérlés kaposvári éttermekben

HU EN

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron

Szerző: RV Event

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron üzleti eseményhez, családi ünnepléshez, baráti rendezvényhez, vagy esküvőhöz? Az RV Event rendezvényszervező cég több Kaposvári helyszínen is tud terembérlést biztosítani, a szükséges felszerelésekkel, illetve teljes körű szolgáltatásokkal. Rendezvényhelyszín bérlés Kaposvár éttermeiben

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposvár központjában

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron? Az RV Event rendezvényszervező csapatánál nem lehet jobb megoldást találni. Közvetlenül Kaposváron tevékenykedünk, illetve a környező településeket is kiszolgáljuk különböző szolgáltatásokkal. Rendezvényhelyszín bérlés Kaposvár központjában lehetséges: a Memoriae étterem, illetve az A Bárány kaposvári étterem rendezvénytermei is bérelhetőek. A rendezvénytermek 50-50 fő kényelmes befogadására alkalmasak, a termek jól felszereltek, minden szükséges technikai eszköz biztosított, az elrendezés is többféleképpen kialakítható, a rendezvény függvényében. 
 

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposvár? Az alábbi űrlap segítségével add le igényidet, hogy kollégáink összeállíthassanak egy számodra ideális csomagajánlatot! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron minden alkalomra

Üzleti rendezvény, konferencia, baráti összejövetel, osztálytalálkozó, családi ünnepség, ballagás, születésnap, esetleg esküvő, vagy eljegyzés? Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron minden alkalomra lehetséges. Profi rendezvényszervező csapatunk az alkalomhoz méltóan alakítja ki a rendezvényhelyszín berendezését, valamint a dekorációt. Lehetőség van ültetett fogadásra, és állófogadás megvalósítására is. Az ételek felszolgálására, de svédasztalos terítésre, illetve büfékiszolgálásra is. Bérelhető rendezvényhelyszíneinken számos rendezvényt megvalósítottunk már, különleges igényekkel is. Továbbra is igyekszünk minden egyedi elképzelést, kérést megvalósítani!
 

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron profi kiszolgálással

A rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron még nem minden - az RV Event profi rendezvényszervező, és lebonyolító csapata minden egyéb, a rendezvénnyel kapcsolatos feladatban is segít. A rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron az alábbi szolgáltatásokkal érhető el:
  • Segítség a rendezvény szervezésében
  • Rendezvény teljes körű lebonyolítása
  • Profi catering, több választható menüsor, felszolgálási mód, prémium italok, sütemények, fingerfoodok
  • Egyedi dekoráció, céges design alapján is tudunk dekorációt készíteni, de virágkötőink a legújabb esküvői dekorációkat is ismerik
  • Eseti rendezvénnyel kapcsolatos megbízások

Minden megrendelőnknek egyedi csomagot készítünk annak megfelelően, hogy milyen eseményhez keres rendezvényhelyszínt, hány főst rendelvényt képzel el, és milyen igényei vannak. A számos üzleti rendezvény - konferenciák, sajtóesemények, céges évzáró események, csapatépítők, termékbemutatók- mellett rengeteg családi eseményt, és esküvőt is lebonyolítottunk már. Tapasztalt rendezvényszervezőink a csomagok összeállításában, és a rendezvények megszervezésében is tudnak segíteni. 
 

Rendezvényhelyszín bérlés Kaposváron cateringgel

A rendezvények lelke - a helyszín mellett- a felszolgált étel, és ital, ezt minden rendezvényszervező tudja. Ezért mi mindig nagy gondot fordítunk erre is. A Memoriae étteremben a legjobb chefek készítik a pompás tányérokra illő finomságokat, gasztronómiai meseutazásra invitálva ezzel a vendégeket, míg az A Bárány Kaposvári étteremben a szakácsok a hagyományos magyar konyha legjobb ételeit varázsolják a tányérokra. Lehetőség van ültetett, és svédasztalos kiszolgálásra is a rendezvényhelyszín bérlés során. Vendégváró falatokat, welcome drinkeket is felszolgálun - igény szerint.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat