Kattints Kattints

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

HU EN

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

Céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek

Az egész éves pörgés miatt még csak most döbbentél rá, hogy pár nap, és vége van az évnek? Csak nézel magad elé, nem tudod, hogy mi tévő legyél, hogyan szervezz meg egy céges évzárót gyakorlatilag az utolsó pillanatban? Az alábbiakban megosztunk néhány céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek!

Szülinapi zsúr szervezés tippek

A születésnapok mindig különleges alkalmak, főleg a kicsik és persze a szülők számára. Egy színes és izgalmas szülinapi zsúr szervezése azonban nem mindig könnyű feladat. Ebben a cikkben az RV Event rendezvényszervező csapatának tippjeit olvashatod, amivel remélhetőleg segítünk könnyebbé tenni a szervezést, és egy emlékezetes napot varázsolunk a gyerkőcnek, és neked is!

Esküvői stílusok – így találd meg a hozzád legjobban passzolót

Az esküvői tervezés során az egyik legfontosabb döntés a megfelelő esküvői stílus kiválasztása. Az esküvői stílus meghatározza az esemény általános hangulatát, a dekorációt, és még az esküvői ruhák stílusát is. Ebben a cikkben áttekintjük a leggyakoribb esküvői stílusokat, valamint a jellemzőiket, hogy segítsünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Nézzük is milyen esküvői stílusok vannak!

Party service Somogy megyében

Party service Somogy megyében az RV Eventnél – üzleti rendezvényekhez, partykhoz, családi rendezvényekhez, esküvőkhöz. Több sikeres rendezvénnyel a hátunk mögött - Giro d’italya, BMW, Trivium Aluminium Packaging Hungary Kft., BNI központ, Kaposvári Törvényszék-, széleskörű ételkínálattal, magasan képzett, több nyelven beszélő munkatársakkal.

Szülinapi zsúr Kaposváron

Szülinapi zsúr Kaposváron? Az RV Eventnél mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Több remek helyszínünk, rendezvénysátrunk is van, többféle születésnapi étel rendelésére van lehetőség, dekorációs csapatunk pedig ismeri az összes mesefigurát. 

Esküvői étterem Kaposváron

Esküvői étterem Kaposváron, ami tökéletes a Nagy Nap megünnepléséhez, privát térrel rendelkezik, egyedi ünnepi menü rendelésére van lehetőség, ráadásul a belvárosban van, köze a templomokhoz, és a hivatalhoz? Megtaláltad a tökéletes helyet!

Eljegyzési party Kaposváron

Eljegyzési party Kaposváron? Megtaláltad a tökéletes helyet! AZ RV Event profi rendezvényszervező csapata mindenben segíteni fog, hogy tökéletesen sikerüljön ez a fontos esemény, és minden úgy, vagy egy picivel jobban történjen, mint ahogyan azt már olyan régen megálmodtad!

Étterem születésnapra Kaposváron

Étterem születésnapra Kaposváron? Az RV Event a legtökéletesebb választás! Különleges ünnepi menüvel, tortarendelési lehetőséggel várunk elegáns éttermeinkben. Előzetes asztalfoglalásra, külön kérések leadására is van lehetőség, keresd munkatársainkat bátran!

Esküvői dekor Kaposváron

Esküvői dekor Kaposváron a legfrissebb trendeknek megfelelő, igény esetén magas élővirág felhasználással, kísérő ajándék ötletekkel, kreatív megoldásokkal, a pár igényeire szabva.

Kis létszámú esküvő Kaposvár

Kis létszámú esküvő Kaposváron teljes körű szervezéssel, egyedi, igényekre szabható szolgáltatáscsomagokkal több, bérelhető helyszínnel, cateringgel, profi dekorációval az RV Eventnél! 

Céges karácsonyi parti ötletek

A céges rendezvények, céges karácsonyi partik általában kellemetlenek, ahol mindenki csak megfelelési kényszerrel mosolyog, és távolságtartóan próbálja túlélni az eseményt? Nem, ha az RV Event segítségét hívja! Most például kollégáink összeállítottak néhány céges karácsonyi parti ötletet, amik nagyot dobnak a hangulaton. 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket