Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

HU EN

Hírek, érdekességek | RV Event - Rendezvényszervezés Kaposvár

Ballagási vacsora Kaposvár

Ballagási vacsora Kaposvár központjának legszebb éttermében? Válaszd az exkluzív, nagyon elegáns Memoria éttermet, vagy a családias hangulatú, kellemes atmoszférájú A Bárány éttermet. Különleges menüsorral várnak mind két helyen, akár házhozszállítást is kérhetsz az ünnepi menüsorra!

Szűk családi körben tartott esküvő előnyei

A szűk családi körben tartott esküvőnek rengeteg előnye van. Amennyiben még te sem tudtad eldönteni, hogy véglegesen lemondj- e világraszóló lakodalomról, akkor talán most rendezvényszervezőink tapasztalatai segíteni fognak ebben. 

Privát rendezvény szervezése – ezekkel a tippekkel egyszerű lesz!

Egy privát rendezvény szervezése – legyen az születésnap, évforduló, eljegyzési party, esküvő, vagy bármilyen üzleti rendezvény - első ránézésre tűnik csak egyszerűnek. Ha elkezdjük, akkor szinte azonnal látjuk, hogy számos buktatója van. Hol legyen a privát rendezvény helyszíne, mikor legyen, mit szolgáljak fel – merülnek fel sorban a kérdések. AZ RV Event rendezvényszervező kollégái segítenek megválaszolni ezeket!

A legjobb beltéri csapatépítő játékok, amik meglepően hatékonyak

Egyre népszerűbbek a csapatépítő játékok – persze a legnagyobb örömünkre, hiszen tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek az események, hiszen rengeteget hozzá tudnak adni az egyének, és a szervezetek teljesítményéhez is. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány remek beltéri csapatépítő játékot, amikért sokan rajongani szoktak.

Étel házhozszállítás rendezvényekre Somogy megyében

Étel házhozszállítás rendezvényekre Somogy megyében elérhető az RV Eventnél. Nemcsak Kaposvárra szállítunk ki éttermeinkből, hanem a teljes megyében. Kapacitásunk bővítésének köszönhetően nagy létszámú események teljes cateringjét is tudjuk vállalni. Széles ételválasztékkal, egyedi menü összeállításának lehetőségével várjuk partnereinket.

Esküvőszervezés Somogy megye

Esküvőszervezés Somogy megyében többféle szolgáltatáscsomaggal, egyénre szabott ajánlattal, időszaki kedvezményekkel, profi rendezvényszervezőkkel? Az RV Event megvalósítja álmaid esküvőjét! Akár klasszikus, akár modern vonalon indulnál el, akár van konkrét terved, akár még csak egy-két ötleted, kérd rendezvényszervezőink segítségét az esküvőszervezésben!

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár

Esküvői rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában egyedi kedvezményekkel, választható rendezvényteremmel, teljes körű szolgáltatásokkal, dekorációval, cateringgel, profi rendezvényszervező csapattal. AZ RV Eventtel megvalósulhat álmaid esküvője, az a bizonyos Nagy Nap, ahol minden tökéletes!

Terembérlés szülinapra Somogy megye

Terembérlés szülinapra Somogy megyében? Keressék az RV Event tágas privát rendezvényhelyszíneit. Extra szolgáltatásokkal, ünnepi menüvel, születésnapi dekorációval, és teljes körű szervezéssel tesszük különlegessé ezt a nagy eseményt! Terembérlés szülinapra Somogy megyében születésnapi zsúr, családi születésnapi ünnepség, és baráti összejövetel céljára is lehetséges!

5 céges évnyitó program ötletek a 2024-es lendülethez

A céges évnyitóknak nagyon fontos szerepük van, hiszen ezek az események adják meg a kellő lendületet az egész éves munkához. Rendezvényszervező csapatunk összeült, és összeírt néhány nagyon jó céges évnyitó ötletet, amik garantáltan megalapozzák majd a 2024-es év sikerességét!

Céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek

Az egész éves pörgés miatt még csak most döbbentél rá, hogy pár nap, és vége van az évnek? Csak nézel magad elé, nem tudod, hogy mi tévő legyél, hogyan szervezz meg egy céges évzárót gyakorlatilag az utolsó pillanatban? Az alábbiakban megosztunk néhány céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek!

Szülinapi zsúr szervezés tippek

A születésnapok mindig különleges alkalmak, főleg a kicsik és persze a szülők számára. Egy színes és izgalmas szülinapi zsúr szervezése azonban nem mindig könnyű feladat. Ebben a cikkben az RV Event rendezvényszervező csapatának tippjeit olvashatod, amivel remélhetőleg segítünk könnyebbé tenni a szervezést, és egy emlékezetes napot varázsolunk a gyerkőcnek, és neked is!

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat