Szabadtéri esküvő Kaposváron Rv Event - Szabadtéri esküvő Kaposváron helyszín, dekoráció, catering egy helyen

HU EN

Szabadtéri esküvő Kaposváron

Szerző: RV Event

Szabadtéri esküvő Kaposváron? Sokan nem ajánlják az időjárás kiszámíthatatlansága miatt, de az RV Eventtel nincsen lehetetlen! Ez a Te, illetve Ti Nagy Napotok, mi pedig segítünk, hogy minden úgy történjen, ahogyan megálmodtátok, szabad téri esküvőket is teljeskörűen bonyolítunk le! Szabadtéri esküvő Kaposváron rendezvényszervezővel

Szabadtéri esküvő Kaposváron az RV Eventtel

Minden álmod egy szabadtéri esküvő Kaposváron? Segítünk megvalósítani. Az Rv Event csapata profi rendezvényszervezőkből, gyakorlott pincérekből, és a környék legjobb chefjeiből áll, akik mindent megtesznek, hogy a Nagy Nap tökéletesen alakuljon. Annak ellenére, hogy több álomszép beltéri rendezvénytermünk is van, amik tökéletes hátteret biztosítanak a csillogó fehér ruháknak, virágoknak, és esküvői tortának is, nem riadunk vissza, akkor sem, ha szabadtéri esküvők megszervezésével bíznak meg minket. Legjobb helyen jársz, ha szabadtéri esküvőt szeretnél Kaposváron, vagy a környéken, rendezvénysátrainkkal ugyanis biztosítjuk, hogy ne mossák el a rendezvényt nyári zivatarok se. Amennyiben kültéren kerül megrendezésre egy esküvő van néhány dolog, amire erősen oda kell figyelni.
 

Mikor lehet szabadtéri esküvő Kaposváron?

Az időjárás az egyik legfontosabb tényező- minden ara legalább naponta 10-szer frissíti az időjárás appot a Nagy Nap előtt, annyira fontos ez, még akkor is, ha csak a templomba menetel történik odakint. Hazánkban leginkább a tavaszi évszak alkalmas kültéri esküvők lebonyolítására, tavasszal, és ősszel nagyon kiszámíthatatlan az idő, amivel nem lehet előre tervezni. Az RV Event fedett rendezvénysátrakkal veszi fel a harcot a rosszabb időjárási körülmények ellen, de ennek ellenére sem ajánljuk a változékony hónapokat. 

Szabadtéri esküvő Kaposváron hol legyen?

Megfelelő helyszín: Mindenképpen olyan helyszínt, amely alkalmas egy esküvő megtartására. Gondolunk itt arra, hogy van megfelelő parkolóhely a közelben, könnyen megközelíthető, esőzés után sem nagyon saras. Az RV Event hűtőkocsiijai segítségével a catering, a hűtött italok, meleg ételek biztosítva lesznek távoli helyeken is, de amennyiben nehézkes a megközelítés magadnak, és a vendégeknek is okozhatsz kellemetlen perceket. Melyik a legjobb helyszín szabadtéri esküvőhöz Kaposváron? Amennyiben biztosra szeretnél mennyi, éttermeink teraszát is választhatod esküvőhelyszínként, azonban korlátozott a kapacitása.

Szabadtéri esküvő Kaposváron dekorációs ötletek

Tudtad, hogy az RV Event rendezvényszervezői az ENI Virágbolt ügyes kezű virágkötőivel dolgoznak együtt? Garantáljuk, hogy a szabadtéri esküvő Kaposváron a legízlésesebb dekorációval fog rendelkezni, persze te mondhatod mega fő irányvonalat, mi maximum ötleteket adunk, és megvalósítjuk az elképzelésedet! Nagyon hangulatos atmoszférát lehet teremteni a megfelelő dekorációval és világítással. Gyertyák, fák közötti fényfüzérek vagy lampionok, varázslatos, nem igaz? Az egész vendégsereg el lesz ájulva, és a képek is csodásak lesznek majd!

Szabadtéri esküvő Kaposváron egyedi menüsorral

Egy szabadtéri esküvő Kaposváron nem egy mindennapos dolog, ezért természetesen egyedi menüsorra is van szükség hozzá? Két remek kaposvári étteremmel dolgozunk együtt, így többféle stílusú étel is elérhető. Hagyományos, magyaros ételt képzeltél el, esetleg valamelyik nemzetközi konyha specialitása keltette fel az érdeklődésedet, vagy inkább valami lazább menüre, esetleg street food specialitásokra vágysz? Nálunk mindent megtalálsz a palettán! 
 

Minden álmod egy szabadtéri esküvő Kaposváron? Kérj egyedi ajánlatot profi csapatunktól, és mindenben segítünk neked! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat