Babaváró buli játékok: ezek a legjobb babaváró buli játékok, amik garantáltan jókedvet, nevetést hoznak majd

HU EN

A legjobb babaváró buli játékok, amik megkoronázzák a hangulatot

Szerző: RV Event

Egy babváró buli már önmagában is nagyon különleges rendezvény, hiszen egy kis csoda, egy új családtag érkezését ünnepelik meg a közeli hozzátartozók, barátok. De vannak szuper babaváró buli játékok, amikkel még különlegesebbé varázsolhatjátok ezt az egyébként is nagyon varázslatos eseményt! Mókás babaváró buli játékok

Babaváró bingó – az egyik legnagyobb klasszikus babaváró buli játék

A babaváró buli játékok egyik legnagyobb klasszikusa a bingó, egy kicsit a témához igazítva. A Bingo az egyik legkedveltebb babaváró játék – és jó okkal bevonja a vendégeket is az élménybe. Nem is kell hozzá nagyon sok minden, egyszerűen csak nyomtass ki elegendő Bingo-sablont minden vendég számára, oszd ki, és hagyd őket gondolkodni a megfelejtésen egy kicsit. Aki először kap egy teljes vízszintes, függőleges vagy átlós sort, az nyer! Próbálkozz olyan szavakkal, mint "pelenkacsere", "ultrahang", "éjszakai etetés", amik a gyerekváráshoz kapcsolódnak. 
 

Pelenka tombola – az utánozhatatlan babváró buli játék

Íme egy szórakoztató módszer a pelenkák felhalmozására! Bátorítsd a vendégeket, hogy hozzanak magukkal egy csomag pelenkát a babváró bulira, hiszen tombola jegyet kaphatnak cserébe. Több pelenka több tombola, több esély megnyerni a nap végi hatalmas nyereményt. És hogy mi a nyeremény? Az rád van bízva? Lehet egy teljes nap gyermekfelügyelet az ajándék, vagy egy „Te lehetsz a babysitter az első szülői randinknál” elismerő oklevél is, vagy bármilyen személyes, a babához kapcsolódó tárgy.
 

Terhes Twister – avagy a világ legviccesebb babaváró buli játéka

Nagy pocakkal még a cipőt bekötni is igazi kihívás, nemhogy Twisterezn, nem igaz? Persze terhesen senkinek sem kell Twistereznie, vagy mégis? Nevessük ki most éppen azokat, akik jót nevetnek rajtunk, amikor terhesen ügyetlenkedve próbálunk érdekes mutatványok közepette feladatokat megoldani! A vendégek viseljenek műterhes hasat, és vegyenek részt egy bonyolult Twister játékban! A terhes pocak elkészítéséhez adjunk minden vendégnek egy párnát,  egy csuklósúlyt, és egy olyan tasakot, vagy táskát, amiben a csuklósúly elfér. Tegyék a súlyokat a táskájukba, és kössék a csomagot és a párnát a derekuk köré. A várandós szülő(k) ülnek ki és járnak el bíróként. Mókás lesz, ígérjük!
 

Ne hívj babának – egy igazi kihívást jelentő babaváró buli játék

Persze, ez egy babaváró, de vajon átvészelhető az egész parti anélkül, hogy kimondanád a „baba” szót? Ez a játék próbára teszi a vendégek önuralom- és hallási képességeit, miközben megpróbálják elkerülni, hogy azt mondják, hogy "bébi/baba". Amikor vendégek érkeznek, adj mindenkinek egy pelenkátűt, amit feltűznek az ingükre, magyarázd el a szabályokat, azaz, hogy a babaváró buli alatt senki, semmilyen formában nem mondhatja ki a baba nevet, ha valaki mégis kimondja, annak el lehet venni a tűjét. Az nyer, akinek a legtöbb tű díszíti az ingét a nap végére. 
 

Tetszettek ezek a babváró buli játékok? Rendezvényszervező csapatunknak rengeteg ötlete van még, és nemcsak a játékokkal, hanem a különleges menüvel, apró babaváró falatkákkal, süteményekkel, dekorációval kapcsolatban is. Kérj egyedi ajánlatot!

 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat