Vendégbarát ötletek az esküvőre, hogy mindenki komfortosan, és jól érezhesse magát - RV Event

HU EN

Vendégbarát ötletek az esküvőre

Szerző: RV Event

Bár az esküvő a Ti, azaz a házasulandó pár nagy napja, mégis akkor az igazi az ünnepély, ha minden meghívott fél jól érzi magát. Szervezőként pedig nagyon sokat lehet tenni azért, hogy a vendégek a maximális kényelemben részesüljenek. Alább adunk néhány vendégbarát ötletet az esküvőre! Vendégbarát ötletek az esküvőre gyerekeknek

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Frissítők felszolgálása

Egy alapvetőnek tűnő tanács, de mégis fontosnak tartottuk a vendégbarát esküvői ötleteink legelső pontjaként feltüntetni, mert bizony sokan elrontják ezt. A legtöbb esküvő nyáron van, nagy melegben, ilyenkor elengedhetetlen, hogy folyamatosan legyen lehetőségük a vendégeknek inni valami frissítőt. Nemcsak alkoholos italokra gondolunk, hanem akár egy pohár hideg vízre. Fontos, hogy a vendégeknek a szertartás minden helyszínén legyen frissítő pont felállítva. A vacsora során is külön érdemes gondolni az alkoholt nem fogyasztó vendégekre, és nekik különlegességeket kínálni, például házi limonádékat, alkoholmentes koktélkülönlegességeket. Az RV Event italkínálatában számtalan alkoholos, és alkoholmentes különlegesség megtalálható.
 

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Gondolj az étel érzékenyekre

Manapság egyre többen szenvednek különböző ételintoleranciában, mint gluténérzékenység, laktózérzékenység, tojásérzékenység, vannak, akik ilyen-olyan okokból nem fogyasztanak állati eredetű termékeket, és a cukorbetegségben szenvedőknek is speciális diétát kell tartaniuk. A meghívók kiosztásánál feltétlenül mérjétek fel az igényeket, és ha nem is a teljes esküvői menü készül el ennek megfelelően, de legyen lehetősége minden vendégnek fogyasztani! Sokszor az ételintoleranciák miatt az esküvői tortán kívül egy mini tortát is készítenek, ami mindenmentes, és amit minden vendég fogyaszthat. Az RV Eventnél többféle esküvői catering lehetőség van, többek között mentes ételeket is tudunk készíteni. 
 

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Biztosíts megfelelő ülőhelyet

Ha szeretnél megfelelően gondoskodni vendégeid kényelméről, akkor biztosíts megfelelő ülőhelyeket az egész nap folyamán. Ez azt jelenti, hogy a fogadás ideje alatt minden asztalnál elegendő széket kell felállítani, és kényelmes ülőhelyet kell biztosítani, valamint amire sokan nem gondolnak, hogy a kinti helyszíneken is kellenek pihenőhelyek. Gondolni kell a gyerekekre, idősekre, és kismamákra is. Számukra mindig kell, hogy legyen megfelelő ülőhely, akár a szertartás előtt, akár a fogadás alatt.
 

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Biztosíts szállást a messziről érkezőknek

A messziről érkező vendégekre is gondolni kell. Mivel egy esküvőről beszélünk, ami jó esetben hajnalig tart, és az ünneplés céljából alkoholt is kell fogyasztani, már 50 kilométer is nagy távolság lehet. A vendégek kényelme érdekében biztosíts a helyszínhez közel szobákat. Az RV Event egyik csodás rendezvényhelyszíne az A Bárány étterem, ami 70-80 fő befogadására alkalmas, így tökéletes esküvők tartására, 7 szobával is rendelkezik, ahol a messziről érkező vendégek kényelmesen megpihenhetnek.
 

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Legyen elég hely a vendégeknek

Egy másik fontos szempont, hogy ügyeljen arra, hogy vendégeinek elegendő helye legyen a szórakozáshoz. Ez azt jelenti, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a tánchoz és a beszélgetéshez, valamint az ülésekhez is. Néha nehéz kivitelezni, hogy senki se érezze kellemetlenül magát, de kell is egy kis kompromisszum. Sok pár úgy dönt, hogy kijelölt táncparkettet alakít ki, vagy asztalokat és székeket helyez el nyitott elrendezésben, hogy lehetővé tegye a könnyű mozgást. Ez is megfontolandó.
 

Vendégbarát ötletek az esküvőre: Tervezz szórakoztató tevékenységeket

A pár a nagy napon rendszerint nagyon elfoglalt, készül a különböző tevékenységekre, beszédekre, menyasszonytáncra, tortavágásra, és sorolhatnánk. De a vendégeknek nincsen ennyi dolguk, ezért nem árt a szórakozásukról is gondoskodni. Állíts fel egy fotófülkét kellékekkel a vendégek számára, hogy szórakoztató képeket készíthessenek, ha egy vendégkönyvbe beragasztják, és írnak hozzá néhány sort, remek emlék lesz évek múlva is. Érdemes a gyerekeknek is készülni játékokkal.  
 

Szeretnél egy vendégbarát esküvőt, amit Ti, a pár is nagyon élveztek, és mindenki másnak is örök emlék marad? Kérj egyedi ajánlatot esküvőszervezéshez!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat