Privát rendezvény szervezése tippek és tanácsok az RV Event rendezvényszervezőitől

HU EN

Privát rendezvény szervezése – ezekkel a tippekkel egyszerű lesz!

Szerző: RV Event

Egy privát rendezvény szervezése – legyen az születésnap, évforduló, eljegyzési party, esküvő, vagy bármilyen üzleti rendezvény - első ránézésre tűnik csak egyszerűnek. Ha elkezdjük, akkor szinte azonnal látjuk, hogy számos buktatója van. Hol legyen a privát rendezvény helyszíne, mikor legyen, mit szolgáljak fel – merülnek fel sorban a kérdések. AZ RV Event rendezvényszervező kollégái segítenek megválaszolni ezeket! Privát rendezvény szervezése cégeknek

Privát rendezvény szervezésének nulladik lépése az időpont kiválasztása

Vannak olyan privát rendezvények, amiknek időpontja adott, gondolunk itt a születésnapokra, évfordulókra, ballagási összejövetelekre. De még ebben az esetben is érdemes a hozzátartozókkal egyeztetni, hogy biztosan mindenki ráér-e a kiválasztott napon, mert később nagyon nehéz lesz mindent átszervezni – ezt tapasztalatból mondjuk. Amennyiben kültéri az esemény az időjárással is számolni kell, még a legnaposabb nyári napon is jöhet egy hatalmas zápor. Ilyen esetekben mi rendezvénysátrakkal szoktunk készülni. 
 

Privát rendezvény szervezésének első lépése a helyszín választása

A legfontosabb lépés a privát rendezvény szervezésénél a helyszín választása kell, hogy legyen. Ez kicsit összefügg az időpont tisztázásával is, hiszen a helyszínt annak függvényében kell választani, hogy mikor vannak szabad helyek, amik megfelelnek, tehát gyakorlatilag párhuzamosan érdemes csinálni. A helyszín választása azért nagyon fontos, mert ez meghatározza az egész eseményt, és a hangulatot. A helyszín választásánál érdemes figyelembe venni a meghívott vendégek számát, így a termek maximális befogadóképességének kapacitását, az esemény jellegét, ennek megfelelően a helyszín stílusát, kialakítását, valamint az elérhető szolgáltatások listáját is érdemes áttekinteni.
 

Az RV Event több privát rendezvényteremmel is rendelkezik Kaposváron, vannak családias, és elegánsabb helyeink is, illetve több napos eseményekhez, például esküvőkhöz, lány-, vagy legénybúcsúkhoz, vagy céges programokhoz Balaton parti konferencia hotelünket ajánljuk. Nemcsak helyszínt, hanem teljes körű szolgáltatásokat is biztosítunk.

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

A privát rendezvény szervezéséből nem maradhat ki a szolgáltatókkal való egyeztetés

A privát rendezvény szervezésének legfontosabb része a helyszín választása, ha ez megvan, akkor jöhet az apraja. Fontos, hogy mindenre gondolni kell, mindent előre le kell egyeztetni. Attól függően, hogy milyen eseményről van szó, számos szolgáltatás szóba jöhet, például gyerekzsúr esetében bohóc, esküvő esetében konferenciamester. A teljesség igénye nélkül egy általános lsitát osztunk meg privát rendezvények szervezéséhez:
  • Ételek
  • Sütemények, torta
  • Italok
  • Felszolgálók
  • Dekoráció
  • Technikai stáb
  • Zene
  • Egyéb szórakoztató stáb (zenészek, gyerek műsorok, üzleti előadók)
  • Távoli helyszín esetében a vendégek szállítása, elszállásolása

Természetesen az RV Eventnél minden szolgáltatót megtalálsz egy helyen, így nem kell ezer emberrel egyeztetned egyszerre, és mindent koordinálnod a privát rendezvény szervezésénél, egyszerűen csak leadnod igényeidet kapcsolattartó kollégánknak, aki mindent elintéz, és még a lebonyolításban is segít. Bármilyen hiba merül fel, bármi történik az esemény során, az RV Event rendezvényszervezői ott lesznek, akik nagy gyakorlattal képesek orvosolni a bajt! Minden privát rendezvényhez egyedi ajánlatot készítünk. Tekintsd meg szolgáltatásaink teljes listáját oldalunkon!
SZOLGÁLTATÁSAINK

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat