Ballagási vacsora Kaposváron teljeskörűen- Ballagási vacsora Kaposváron szervezéssel, dekorációval

HU EN

Ballagási vacsora Kaposvár

Szerző: RV Event

Ballagási vacsora Kaposvár központjának legszebb éttermében? Válaszd az exkluzív, nagyon elegáns Memoria éttermet, vagy a családias hangulatú, kellemes atmoszférájú A Bárány éttermet. Különleges menüsorral várnak mind két helyen, akár házhozszállítást is kérhetsz az ünnepi menüsorra! Ballagási vacsora Kaposvár belvárosában A Bárány étterem

Ballagási vacsora Kaposvár központjában

A balalgás egy nagyon különleges esemény, egy igazi mérföldkő, ami különleges ünneplést érdemes, ennek a legjobb módja egy családi, vagy baráti ballagási vacsora Kaposváron. Válasszátok ehhez a legjobb éttermet, és valami különleges menüsort, hogy igazán emlékezetessé varázsoljátok az estét. Az RV Event jóvoltából lehetőség van az egyszerű vacsorát ünnepibbé tenni, privát helyszínt foglalni, egyedi dekorációt kérni, vagy éppen személyre szabott menüsort összeállítani, különleges süteményekkel, és italokkal. 
 

Szeretnél egy nagyszabású ballagási vacsorát Kaposvár egyik prémium éttermében? Kérj egyedi ajánlatot az RV Event csapatától, és nemcsak egy egyszerű ballagási vacsorát, hanem egy nagyszabású, emlékezetes ünnepséget szervezünk nektek. Lentebb mutatjuk cégcsoportunk éttermeit is.

AJÁNLATKÉRÉS
 

Ballagási vacsora Kaposvár legexkluzívabb éttermében

Nemcsak mi gondoljuk azt, hogy a Memoriae étterem nemcsak a város, hanem a környék legjobb étterme, hanem a nálunk megforduló vendégek is. Sokan a Balaton északi oldaláról is képesek Kaposvárra eljönni, Pap Zoltán, a Memoriae étterem Corporate Chef-jének különleges fogásai miatt. Ballagási vacsora Kaposváron nem is lehetne máshol, mint itt. Az étlapon csupa különleges fogás található meg, nemzetközi konyhák legjobb ételei készülnek, minőségi friss alapanyagokból. Csodálatos tányérokat tálalnak az ünnepelteknek, és az ünneplőknek is. A ballagási vacsora nem lehetne teljes a bárban készített különleges koktélok, valamint prémium borok, és pezsgők nélkül. Az étteremnek külön rendezvényterme is van, ami tökéletes helyszín ballagási vacsorához, ugyanis a befogadóképesség 45-50 fő. Természetesen kisebb ünnepléshez asztalfoglalásra is van lehetőség az étterem honlapján. Rendezvényszervezéssel, egyedi ajánlatokkal, dekorációval, keressetek minket elérhetőségeinken!  

Ballagási vacsora Kaposvár belvárosában

A fentebb említett étterem, és a most bemutatásra szánt A Bárány étterem is Kaposvár központjában található. Az A Bárány étteremben készülnek  legfinomabb hagyományos fogások, amik egyenesen nagymama főztjét idézik meg. A hangulat családias, mindenki imádja a kellemes hangulatot. Az elmúlt években rengeteg ballagási vacsorát lebonyolítottunk már itt nagyon nagy sikerrel, sőt már ezek folytatásaként osztálytalálkozók is voltak. Itt is lehetőség van asztalfoglalásra, de privát terem bérlésére is, két privát rendezvényterem is rendelkezésre áll ballagási vacsorához, amik egyenkénti befogadóképessége 50 fő.  

Ballagási vacsora Kaposvár – ételrendelés

Amennyiben otthon szeretnéd megtartani a ballagási vacsorát lehetőség van ételrendelésre is- prémium minőségben. A nagy napon ne a konyhában sürögj-forogj, hanem kérd profi séfjeink különleges ballagási vacsora ajánlatát. Többféle menüből lehet választani, vannak hidegtálak is. Kérj egyedi ajánlatot!
 

Ballagási vacsora Kaposváron az otthonodban, mégis prémium minőségben? Keresd az RV Event csapatát! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat