Ezek a legjobb céges csapatépítő helyszínek Kaposváron: céges csapatépítő helyszínek Kaposváron extra szolgáltatásokkal

HU EN

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron

Szerző: RV Event

A legjobb céges csapatépítő helyszínek Kaposváron az RV Event portfóliójában találhatóak meg. Cégre szabott ajánlatot készítünk minden ügyfelünknek. Kérd te is profi csapatunk segítségét!  Legjobb céges csapatépítő helyszínek Kaposváron

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron, Somogy megyében

Egyre inkább kezd elterjedni a fejlettebb országokból indult irányvonal nemcsak a fővárosi régiókban, hanem vidéken is, miszerint csapatépítő eseményekre minden cégnek szüksége van, aki, vagy ami fejlődni szeretne. Illetve egyre inkább ismerik fel azt is a cégek, hogy csapatot építeni valódi hatékonysággal céges környezetben nem lehet, ahogyan online sem, a vidéki úti célok sokkal jobban megfelelnek a csapatépítők által elvárt környezetnek. A Balaton környéke, és így Somogy megye sokkal jobb választás. Éppen ezért örömmel számolunk be róla, hogy a legjobb céges csapatépítő helyszínek Kaposváron az RV Event portfóliójában találhatóak meg. Céges rendezvényekre szakosodott kollégáink a szervezés, és lebonyolítás minden lépésében segítenek. Kérj egyedi, cégre szabott kedvezményes ajánlatot!
 

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron az RV Event kínálatában

Az RV Event kínálatában vannak a legjobb céges csapatépítő helyszínek Kaposváron: exkluzív környezet, extra szolgáltatások, 100%-os kényelem, és kiszolgálás. Amennyiben minket választasz az eseményhez, biztos lehetsz benne, hogy mindenki számára feledhetetlen emlék lesz, a szó legjobb értelmében. A céges csapatépítő helyszínek Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal érhetőek el!
  • Catering: lehetőség van büfé jellegű, svédasztalos kiszolgálásra, és ültetett terítésre is, többféle étellel. Akár hagyományos magyaros ételeket is lehet választani, de fine-dining ételek, vagy street food különlegességek is szerepelnek profi chefjeink receptjeik között.
  • Prémium italok: hiába is tagadjuk, az ilyen eseményekről sem hiányozhatnak az alkoholos italok. Prémium italokkal, különleges koktélokkal, helyi pincék boraival készülünk. Azoknak, akik nem fogyasztanak alkoholt, házi limonádéinkkal édesítjük meg a napot.
  • Cégre szabott dekoráció: profi virágkötőkkel, és dekorációs kollégákkal dolgozunk együtt, akik az igények szerint rendezik be a céges csapatépítő helyszíneket, valamint a céges arculathoz mérten készítik el a dekorációt, amennyiben ez szükséges.
  • Teljes körű szervezés: amennyiben nincsen a cégnél erre szakosodott kolléga, az RV Event munkatársait is megbízhatja a teljes körű szervezéssel!
 

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron: Memoriae étterem

Elegáns, exkluzív éttermünk privát rendezvényterme az egyik legjobb a céges csapatépítő helyszín Kaposváron. A pub, étterem, és a privát rendezvényterem egyenként 30-50-51 fő befogadására alkalmas, és rendelkezik a megfelelő technikai felszereltséggel. Az étterem különlegessége eleganciája, ami az üzleti rendezvényekhez tökéletes, nem véletlenül választotta már annyi cégvezető különböző rendezvények esetében. Az étlap is nagyon különleges!  
 

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron: A Bárány étterem

Családias hangulat, világos terek – tökéletes céges csapatépítő helyszín Kaposváron, ahol minden megvan ahhoz, hogy a kollégák közelebb kerüljenek egymáshoz, jobb kommunikáció alakuljon ki a személyek között. Két külön rendezvényterem van, amik egyenkénti befogadóképessége 50 fő, így nagyobb cégeknek is megfelelő lehet. A rendezvényhelyszínről ITT találhatóak részletesebb információk.  
 

Céges csapatépítő helyszínek Kaposváron? A legjobbakat az RV Event portfóliójában találod! Kérj ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat