Legjobb ballagási dekorációs ötletek 2024 -Ezek a trendi ballagási dekorációs ötletek neked is tetszeni fognak

HU EN

Ezek a trendi ballagási dekorációs ötletek neked is tetszeni fognak

Szerző: RV Event

Az RV Event csapata már ősidők óta az Eni Virágbolt virágkötőivel, és dekoratőreivel dolgozik együtt. Ha esemény dekorációról van szó, akkor csakis őket hívjuk, na meg akkor is, ha nektek tippeket kell adnunk. Az alábbiakban megosztunk veletek néhány nagyon trendi ballagási dekorációs ötletet. Trendi ballagási dekorációs ötletek 2024

A legjobb ballagási dekorációs ötletek

Hangulatos és ünnepélyes dekorációval még inkább felejthetetlenebbé varázsolhatod az eseményt. Arany szabály, hogy figyelj oda arra, hogy az dekoráció illjen az alkalomhoz és az esemény hangulatához. Mondjuk nem lesz nehéz dolgod, mert az alábbiakban több remek ballagási dekorációs ötletet is megosztunk veled.
 

Ballagási dekorációs ötletnek tökéletesek a különböző fényfüzérek

Hangulatos és stílusos megvilágítás létrehozásához használhatsz különféle fényfüzéreket és LED-lámpákat az étteremben. Függönyként vagy falra szerelve ezek a lámpák kiválóan alkalmazkodnak bármilyen témához és hangulathoz. Főleg lányok ballagási eseményére ajánljuk, akik oda meg vissza vannak az ilyen hangulatos elemekért. A mostani tiniknek a szobájuk is nem ritkán tele van ilyen hangulatvilágítással, most is imádni fogják.
 

Virágkompozíciók és asztali középpontok ballagási dekorációnak

Használj élénk színű virágkompozíciókat és asztali középpontokat az asztalok díszítésére. A friss virágok mellett fontolj meg más természetes elemeket is, például zöld növényeket vagy szárazvirágokat. A mostani fiatalok a hangulatfények mellett a zöld/bio dolgokért is tudnak rajongani. A vágott virágok helyett ezért sokszor többre tartják a cserepes növényeket. Készítettünk mi már élő orchidea asztaldíszt is ballagásra, és esküvőre is, nagyon izgalmas volt. 
 

Egyedi ültetőkártyák és menük is nagyon jól mutatnak a ballagási dekoráció között

Személyre szabott ültetőkártyák és menük hozzáadhatnak egyéni stílust és eleganciát az eseményhez. Gondolkodj el az egyedi tervezésű ültetőkártyákon, amelyeket például az ballagók nevével vagy fotójával díszíthetsz.
 

Léggömb dekorációk minden ballagásra tökéletesek

A léggömbök mindig jó választásnak bizonyulnak ballagási dekorációként. Választhatsz egyszerű, átlátszó léggömböket, vagy díszítheted őket szalagokkal, fényfüzérekkel vagy konfettivel. Manapság már mindenféle formára alakított léggömböt is lehet kapni, ha van valami kedvenc állat, vagy figura, mindenképpen azt is ajánljuk, ahogyan a ballagásos témájú lufikat is.
 

Fotósarok vagy fotófal is jól mutathat a ballagási dekorációban

Hozz létre egy fotósarokat vagy fotófalat az étterem egyik sarkában, ahol a vendégek emlékezetes fényképeket készíthetnek az eseményről. Díszítsd a háttér egy tematikus fotóháttérrel. A mostani fiatalok imádnak mindent azonnal megosztani a közösségi média platformokon. Ezt is imádni fogják!

Tudtad? Az RV Eventnél lehetőséged van nemcsak helyszín bérlésére a ballagási ebédhez/vacsorához, hanem teljes körű szervezésre is, ami akár a trendi, egyedi ballagási dekoráció elkészítését is magában foglalja. Ha otthon tervezed lebonyolítani az ünnepséget, akkor is kérhetsz tőlünk segítséget Kaposvár környékén! Ételkiszállítás is elérhető! Kérj egyedi ajánlatot ballagási ünnepséghez az alábbi űrlap kitöltésével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat