Szárított virágok esküvőn: Így használd a szárított virágokat az esküvői dekorációban

HU EN

Így használd a szárított virágokat az esküvői dekorációban

Szerző: RV Event

Trendek mindig jönnek és mennek, de idén egyértelműen az egyik legfelkapottabb esküvői trend a szárított virágok használata. Bohó esküvőkhöz, és elegáns, visszafogott, klasszikus esküvőkhöz is tudjuk ajánlani. Mutatjuk is, hogyan használhatod a szárított virágokat az esküvői dekorációban. Szárított virágok esküvői dekoráció trendek

Szárított virág esküvői csokor

Készíts egyedi és stílusos csokrot szárított virágokból és szárakból. Válassz olyan virágokat és növényeket, amelyek szép textúrájukkal és formájukkal kiemelkednek, például szárított levendula, selyemkóró, szárított eukaliptusz, és sokáig sorolhatnánk. És tudod mi a legjobb a szárított virág esküvői csokorban azon túl, hogy nagyon egyedi, és a fotókon is nagyon jól mutat? Nem hervad el, tehát sokáig megőrizheted!
 

Szárított virág esküvői asztaldísz

Használj szárított virágokat és növényeket az asztali központokban. Készíthetsz egyszerű és letisztult kompozíciókat, például egy üveg vagy fa vázába helyezve a virágokat és növényeket. Ezek a központok elegáns megjelenést kölcsönözhetnek az esküvői asztaloknak. Naturális színükkel nagyon letisztult hangulatot hoznak létre. Több esküvői stílusba is el tudjuk képzelni, ráadásul vannak olyan virágok, amik élénk színekkel rendelkeznek, így még ezzel is játszani lehet, a többi esküvői dekorációhoz hangolni.
 

Szárított virág fali dekorációs dísz

Készíts függönyöket vagy faldekorációkat szárított virágokból és növényekből. Kötözd össze őket vékony horgolócérnával vagy fonallal, majd akaszd fel őket a háttérre vagy az esküvői helyszín különböző pontjaira. Ez egy romantikus és bohém megoldás lehet a dekorációban. A lufik, rikító színek kora már lejárt, ilyen kis letisztult díszekkel sokkal trendibb lesz majd az esküvői dekoráció. Kombináld különböző hangulatfényekkel, lampionokkal a tökéletes hatás érdekében!
 

Szárított virágból esküvői hajdíszt is készíthetsz

Hajba valót is készíthetsz, amit csatok segítségével egyszerűen felhelyezhetsz. Ez egy gyönyörű és stílusos kiegészítő lehet, amely egyedi megjelenést kölcsönöz az esküvői stílusodnak. Akár a koszorúslányokat is megajándékozhatod egy különleges hajdísszel.
 

Szárított virágból Provence-i hangulat

Manapság egyre népszerűbb a levendula is, ami nagyszerű alapanyag lehet a szárított esküvői virágcsokroknak, és esküvői dekorációknak. Igazi Provence-i hangulatot varázsolhatsz, ha szárított levendulákat használsz, és az sem utolsó szempont, hogy mennyei az illata. 
 

Szárított virágból esküvői köszönőajándékok

Az sem utolsó szempont, hogy a szárított virágok remek alapanyagot jelentene esküvői köszönőajándékokhoz is. Akár kis üvegcsékben, zsákokban is nagyon szépek, és illatosak, de szappanokhoz, gyertyákhoz is fel lehet használni. 

Szeretnél a Nagy Napon egyedi esküvői dekorációt! Kérj ajánlatot rendezvényszervező irodánktól! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat