Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében, helyszínötletek céges konferenciához, csapatépítőhöz, esküvőhöz

HU EN

Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében

Szerző: RV Event

Több ötletünk is van rendezvényhelyszínhez Somogy megyében, a vármegye székhelyében, Kaposvár belvárosában is tudunk nagyon elegáns rendezvényhelyszíneket mutatni, valamint a Balaton partján is, ami akár több napos céges rendezvényekhez, vagy nagyobb szabású esküvőkhöz is ideális lehet. Legjobb ötletek rendezvényhelyszín Somogy megye Somogy megye tele van izgalmakkal – ha már csak azt nézzük, hogy a fele Balaton ebben a megyében, jobban mondva vármegyében található akkor, sok mindet elmondunk. Ezen túl, még a többszörösen díjnyertes, csodás Kaposvár városáról, Somogy megye székhelyéről sem szabad megfeledkeznünk. Somogy megye egy tökéletes hely akár családi, akár baráti, akár üzleti rendezvények lebonyolítására. Nemcsak a megfelelő infrastruktúra van meg, hanem festőien szép vidékeket is lehet találni, akár egy termékbemutató kampányhoz, akár egy esküvőhöz, akár egy céges csapatépítő rendezvényhez. Már mutatunk is remek ötleteket rendezvényhelyszínhez Somogy megyében.
 

Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében: Esküvő


Somogy megye ideális választás a szerelmes párok számára. Sokan álmodoznak vízparti esküvőről, amihez a magyar tenger tökéletes hátteret biztosít. Rendezvényszervezőink sokszor ajánlják azt a házasulandó pároknak, hogy használják ki a déli part varázsát, az északi vonulatok látványát, készítsenek szép képeket, majd a szertartás, és a fogadást Kaposváron tartsák. Kaposvár csodás belvárosát már több városi kitüntetéssel díjazták, a belváros különleges épületei megadják az esküvő különleges hangulatát. Kaposvár belvárosában a hivatalokhoz, templomhoz közel kettő remek ötletünk is van a rendezvényhelyszínre. A modern hangulatú esküvőkhöz az exkluzív Memoriae éttermet , míg a hagyományos esküvőkhöz az A Bárány éttermet alánjuk. Mindekét Somogy megyei rendezvényhelyszínen igényre szabott esküvői csomagokkal várnak. Ehhez csak az alábbi űrlapon le kell írnod az igényeidet.

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében: Családi rendezvényekhez

Születésnap, babaváró buli, évforduló, ezüst, vagy aranylakodalom, ballagás, diplomaosztó? Bármilyen családi rendezvényt is szeretnétek rendezni, keressétek bátran az A Bárány étterem személyzetét! Hagyományos, nagymamaféle finomságokat készítenek az étterem szakácsai, a dekoratőrök igény szerint rendezik be a rendezvénytermet, és még a zenéhez, videók kivetítéséhez is biztosítják a technikát. 
 

Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében: baráti rendezvényekhez

Osztálytalálkozó, lány-, vagy legénybúcsú, születésnap, vagy egyszerűen csak egy baráti kiruccanásra, közös időtöltésre vágytok? A legjobb rendezvényhelyszín számotokra az Árkánum Hotel lesz, azt is elmondjuk, hogy miért! Közvetlenül a Balaton partján található, a bicikli út mentén. Nemcsak strandolhattok, hanem bringázhattok is közösen – hiszen nincsen jobb közös nyári kaland, mint a Balaton parton tekerni egyet! A hotelben kényelmes szobák vannak, reggeli, és vacsora is igényelhető, de van hely, és felszerelés bográcsozni is. Minden adott egy igazi nagy baráti kalandhoz, de természetesen a családokat is várják!
 

Legjobb ötletek rendezvényhelyszínhez Somogy megyében: Üzleti rendezvényekhez

Az RV Event csapat üzleti rendezvények szervezésére, és lebonyolítására szakosodott. Csapatunk több nagyszabású rendezvényt lebonyolított már nagy sikerrel. Bármilyen üzleti rendezvényről legyen is szó – akár konferenciáról, sajtótájékoztatóról, termék bemutatóról, céges évzáráról, fontos üzleti megbeszélésről, csapatépítő rendezvényről, workshopról, vagy bármi másról- rendezvényszervező csapatunkra számíthat. Számos ötletünk van üzleti rendezvényhelyszínre Somogy megyén belül, de a pontos választás attól is függ, hogy milyen jellegű rendezvényről, milyen profilú, szakterületű cégről van szó. Nemcsak a rendezvényhelyszín kiválasztásában, hanem a teljes körű szervezésben, lebonyolításban számíthatsz ránk. Az alábbi űrlap kitöltése után rendezvényszervező csapatunk egy egyedi ajánlatot készít majd! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat