Étterem születésnapra Kaposváron

HU EN

Étterem születésnapra Kaposváron

Szerző: RV Event

Étterem születésnapra Kaposváron? Az RV Event a legtökéletesebb választás! Különleges ünnepi menüvel, tortarendelési lehetőséggel várunk elegáns éttermeinkben. Előzetes asztalfoglalásra, külön kérések leadására is van lehetőség, keresd munkatársainkat bátran! Étterem születésnapra Kaposváron dekorációval

Étterem születésnapra Kaposváron az RV Eventtel

Az RV Event a születésnapi ünnepi rendezvények szakértője – megszámolni sem tudjuk, mennyi születésnapi eseményt rendeztünk már meg. Akár szűk körű (lehet ez a szám kettő is), akár nagyobb családi, baráti születésnapi ünnepségre készülsz, vedd fel velünk a kapcsolatot! Amit biztosítunk:
Remek születésnapi helyszín Kaposvár központjában, éttermeinket lentebb részletesen bemutatjuk
  • Ünnepi menüsor, akár előre leadott rendelés alapján, akár étlapról választva
  • Ültetett kiszolgálás, vagy állófogadás, svédasztalos terítés
  • Ünnepi italok, prémium borok, pezsgők, röviditalok, különleges koktélok, alkoholmentes változatban is
  • Születésnapi dekoráció igény szerint az Eni Virágbolt profi csapatával
  • Igény esetében teljes körű szervezés, és lebonyolítás

Kaposvár központjában található éttermeink külön rendezvénytermekkel rendelkeznek, ezért tökéletesen alkalmasak családi, baráti ünneplésekhez is privát térben, de az ünnepléshez az étterem teljes területén lehet asztalt foglalni. Étterem születésnapra Kaposváron? Kérj egyedi ajánlatot, mielőtt elfogynak szabad helyeink!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Családi étterem születésnapra Kaposváron

Az A Bárány étterem Kaposvár központjában található, családias hangulatával, barátságos légkörével, és nem utolsó sorban finom, házias ízeivel sokakat le vett már a lábáról. Nincs is tökéletesebb étterem születésnapra Kaposváron családi ünnepléshez! Privát rendezvénytermei 50 fő befogadóképességűek. Az étlapon hagyományos magyar ételek, és sütemények vannak, nagyobb eseményekhez rendelés leadására is van lehetőség. A rendezvénytermek díszítéséről, igény szerinti elrendezéséről, és technikai felszereléséről mi gondoskodunk. A hangosításnak hála lehet ünnepi zenéket is lejátszani, meglepetés pillanatokat okozni, illetve a kivetítő édes kiskori képek is megoszthatóak az ünnepeltekkel.
 

Különleges étterem születésnapra Kaposváron - Memoriae étterem

Egy különleges alkalomra keresel egy nem hétköznapi helyszínt? Megtaláltad! A Memoriae étterem születésnapra Kaposváron tökéletes választás! A mester chéfek különleges fogásai, még különlegesebb tálalási remekművei biztosan leveszik az ünnepeltet a lábáról! Az étlapon a nemzetközi konyhák legfinomabb fogásai, igazi fine dining remekművek találhatóak meg. Többek között olyan alapanyagok forognak a konyhán, mint a grillezett libamáj, lazac, mangalicaszűz sonkában, bélszín rossini, vagy sertésszűz ropogós bundában és persze mindez a legkülönlegesebb köretekkel. 
 

Különleges étterem születésnapra Kaposváron extra szolgáltatásokkal

A hozzáértő felszolgáló személyzet az ételekhez illó italokat fogja ajánlani. Mennyei desszertek is megtalálhatóak az étlapon, közvetlenül a prémium borok előtt, de előzetes tortarendelésre is van lehetőség. A Memoriae étterem születésnapra Kaposváron meghitt ünnepléshez, és családi-baráti szórakozáshoz is alkalmas. Két főre is lehet asztalt foglalni, de privát rendezvénytermének hála akár 50 fős nagyszabású születésnap tartására is van lehetőség. Előzetes egyeztetés esetében lehetőség van ünnepi dekorációra, és egyedi születésnapi catering felszolgálására, svédasztalos terítés, és ültetett fogadás esetében is. 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat