5 céges évnyitó program ötletek - ezek a legjobb céges évnyitó programötletek, aktivitások

HU EN

5 céges évnyitó program ötletek a 2024-es lendülethez

Szerző: RV Event

A céges évnyitóknak nagyon fontos szerepük van, hiszen ezek az események adják meg a kellő lendületet az egész éves munkához. Rendezvényszervező csapatunk összeült, és összeírt néhány nagyon jó céges évnyitó ötletet, amik garantáltan megalapozzák majd a 2024-es év sikerességét! Legjobb céges évnyitó program ötletek

Remek céges évnyitó program ötlet egy csapatépítő

Hamarosan felakasszuk a falra a 2024-es naptárunkat, és azt gondolnánk, hogy már senkinek sem kell magyaráznunk, hogy milyen fontos a hatékony csapatmunka. A szervezeti működés fő motorja az a munka, amit az egyének együttesen végeznek el. Számos kutatás kimutatta, hogy a megfelelően működő csapatok az alapjai a megfelelően elvégzett feladatoknak. Minél erősebb a csapatösszetartás, annál nagyobb a motiváció, hatékonyabbak a folyamatok, emelkedik az eredmény, és csökken a munkahelyi elvándorlás. Emiatt mi nagyon erősen ajánljuk a csapatépítőket. A balatoni csapatépítő hotelünk az Arkánium Hotel tökéletes akár többnapos évindító csapaépítő tevékenységekhez is.

A klasszikus céges évnyitó program a koccintással összekötött beszélgetés

Már-már klasszikus céges évnyitó programnak nevezhetjük, amikor a cég dolgozói közösen leülnek átbeszélni az eddigi éves eredményeket, az előttük álló kihívásokat és közben koccintanak egyet. Ezt kicsit kreatívabban is meg lehet tenni, például egy céges koktélkóstoló keretein belül. Memoriai éttermünk bár részén nagyon különleges koktélokat kevernek, igény szerint vannak alkoholmentes verziók is, és egyedi, céges italokat is elkészítenek. Ez egy kellemes és laza módszer lehet az év indításához.  

Csapatmotiváló céges évnyitó program ötlet nemcsak egy beszéd lehet

Megszokott dolog, ha év elején beszédet mond a vezető, ezzel próbálja motivációra, magas teljesítményre sarkallni a dolgozókat. A vállalati célkitűzések felolvasása vagy hatásos, vagy nem. Mit tehetsz helyette? Hozz létre egy interaktív infografikát, amely bemutatja a vállalat eredményeit az elmúlt évben. Egy dinamikus és látványos bemutató segíthet elkötelezetté tenni a csapatot. Vagy készíts egy év visszatekintő videót, amely bemutatja a vállalat fejlődését, sikereit és a csapat összefogását. Ez megerősíti az alkalmazottak érzését, hogy részesei valami nagyobbnak.
 

Kreatív céges évnyitó program ötlet egy kis műhelymunka

Szervezz műhelyeket, ahol a csapat tagjai kreatív módon kifejezhetik magukat, például festéssel vagy egy sörfőző workshopon való részvétellel. Ez nem csak szórakoztató, de segít az alkotói oldaluk felfedezésében is. Manapság már rengeteg ilyen workshopot lehet találni, olyan kivitelezőket is ismerünk, akik az irodába is kimennek megszervezni egy ilyen programot.
 

Karitatív céges évnyitó program ötlet

Karácsonykor sokan jótékonykodnak – szerencsére. Azonban több szervezet is beszámolt már arról, hogy karácsony végeztével hirtelen megzuhan az önkéntesek, adományok száma. Adni és segíteni pedig nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján jó. Szervezz egy közösségi szolgálat napot, ahol a csapat együtt dolgozhat egy helyi jótékonysági szervezetért. Az ilyen események emelik a csapat szellemét és hozzájárulnak a közösség teremtéséhez, ráadásul jót tesztek másokkal is.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat