Esküvői étterem Kaposvár belvárosában: Memoriae esküvői étterem Kaposvár és A Bárány esküvői étterem

HU EN

Esküvői étterem Kaposváron

Szerző: RV Event

Esküvői étterem Kaposváron, ami tökéletes a Nagy Nap megünnepléséhez, privát térrel rendelkezik, egyedi ünnepi menü rendelésére van lehetőség, ráadásul a belvárosban van, köze a templomokhoz, és a hivatalhoz? Megtaláltad a tökéletes helyet! Esküvői étterem Kaposváron rendezvényszervezéssel

Esküvői étterem Kaposvár belvárosában

Kis, közepes méretű esküvőt szervezel, és ehhez keresed a tökéletes helyszínt a megünnepléséhez, egy ünnepi ebédhez vagy vacsorához? Esküvői étterem Kaposváron több is van, de hidd el nekünk, megéri az RV Event éttermeit választanod. Portfóliónkba tartozik a belváros egyik ékszerköve, az elegáns Memoriae étterem, és a hagyományokat kedvelők kedvenc helye a Bárány étterem is. Attól függően, hogy milyen stílusú esküvői vacsorát szeretnél, milyen típusú ételeket szeretnél látni az asztalon, ajánljuk éttermeinket. Természetesen lehetőség van egyedi ünnepi menü rendelésére, különböző tálak összeállítására, és az étlapról való rendelésre is. 

Esküvői étterem Kaposváron? Kérj ajánlatot az RV Event csapatától, és minden további részletet, egyedi kérést átbeszélünk!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Memoriae esküvői étterem Kaposváron

A Memoriae az egyik legkülönlegesebb esküvői étterem Kaposváron, amit mindenkinek ajánlunk, aki szereti az eleganciát, a kifinomultságot, és az ünnepélyes megjelenést. A Memoriae étterem stílusában megfelel napjaink kifinomult elvárásainak, kívül-belül különleges, tökéletes egy esküvő megünnepléséhez. Privát rendezvénytermeinek hála tökéletes helyszínt nyújt a bensőséges eseményekhez. A rendezvénytermek befogadóképessége 50 fő, a termeket többféleképpen is be lehet rendezni. Az étlapon gasztronómiai specialitások, a nemzetközi konyha legkülönlegesebb ételei szerepelnek, profi séfek által készítve. Minden fogáshoz a hozzá illő prémium italt szolgáljuk fel. Az egyedi dekorációról az Eni Virágbolt gondoskodik.

 

A Bárány esküvői étterem Kaposváron

Klasszikus esküvői vacsorára vágysz? Egy meghitt estére vágysz családod, barátaid körében? A Bárány hagyományos esküvői étterem Kaposváron, ahol szintén 50-60 befogadására alkalmas privát rendezvényteremmel várják a násznépet! Hagyományos ételek, a nagymamaféle ízeket idéző fogások, húsleves, marhapörkölt, rántott húsok, és esküvői apró sütemények szerepelnek az étlapon. Lehetőség van esküvői tálak rendelésére is. Az esküvői vacsora csodás dekorációját szintén az Eni Virágbolttal együttműködve készítjük el egyedi igények alapján. 

Esküvői étterem Kaposváron telje körű szolgáltatásokkal

Az Rv Event profi rendezvényszervező csapata egyénre szabott, teljes körű szolgáltatásokkal várja a házasulandó párt, és vendégeiket. Igény esetében teljes körű szervezésre, és megvalósításra is lehetőség van – ezzel pedig rengeteg terhet ledobhatsz a válladról. Vállaljuk a Nagy Nap megszervezését, a meghívók elkészítését, kiküldését, az étterem dekorálását, berendezését, a technikai felszerelés összerakását, behangolását, az ételek elkészítését, felszolgálását, a végső simításokat, és az esetlegesen felmerülő problémák orvoslását. Olyan esküvői éttermet keresel Kaposváron, ahol lehetőség van speciális igények leadására is, az étel érzékenyek számára is biztosítanak étkezési lehetőséget? Vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi igényeiddel kapcsolatban!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat