Terembérlés szülinapra Somogy megye egyedi szolgáltatásokkal- Terembérlés szülinapra Somogy megye cateringgel, dekorral

HU EN

Terembérlés szülinapra Somogy megye

Szerző: RV Event

Terembérlés szülinapra Somogy megyében? Keressék az RV Event tágas privát rendezvényhelyszíneit. Extra szolgáltatásokkal, ünnepi menüvel, születésnapi dekorációval, és teljes körű szervezéssel tesszük különlegessé ezt a nagy eseményt! Terembérlés szülinapra Somogy megyében születésnapi zsúr, családi születésnapi ünnepség, és baráti összejövetel céljára is lehetséges! Terembérlés szülinapra Somogy megye cateringgel

Terembérlés szülinapra Somogy megyében az RV Eventnél

Az RV Event Somogy megye legnagyobb, és legprofibb rendezvényszervező csapata. Több privát rendezvényhelyszínünk, termünk is van, amik alkalmasak születésnapi rendezvények tartására. Az ünnepeltnek vannak különleges kívánságai, szeretett színei, országai, állatai, vagy bármilyen hobbija, aminek tudatában egyedivé varázsolhatjuk a termet? Amennyiben a terembérlés szülinapra Somogy megyében az RV Eventnél történik, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. Nem egy poros tornatermet adunk ki, hanem éttermeink külön erre a célra kialakított rendezvénytermeit. Sem a helyszínben, sem pedig a szolgáltatásokban nem fog csalódni. Profi rendezvényszervező csapatunk, dekoros kollégáink, és az éttermeink séfjei is mindent megtesznek, hogy ez legyen az ünnepelt legkülönlegesebb születésnapja, és minden meghívott egy igazi felejthetetlen élménynél távozzon! 
 

Terembérlés szülinapra Somogy megyében? Bízd magadat az RV Event rendezvényszervező csapatára! A legjobb születésnapi helyszínt mutatjuk meg, az ünnepi menüt, dekorációt, és a helyszín technikai felszerelését is biztosítjuk. Mert nincsen születésnapi buli a „Boldog, boldog születésnapot…” szám nélkül! Kérj ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Terembérlés szülinapra Somogy megyében teljes körű szolgáltatásokkal


Egyik fontos családtagodnak, vagy közeli ismerősödnek közeleg a születésnapja, és szeretnéd meglepni egy igazén különleges születésnapi bulival? Legyen az illető kicsi, vagy nagy, biztosan értékelni fogja, hiszen a közösen töltött időnél, a közös emlékeknél nincsen szebb ajándék. De arra semmi szükség nincsen, hogy végig aggódd az előkészületeket, és a nagy napod is csak stresszből álljon a szervezési, lebonyolítási munkák miatt. Bízd a születésnapi bulit az RV Eventre! A terembérlés szülinapra Somogy megyében teljes körű szolgáltatásokkal is elérhető nálunk. A meghívók kiküldésétől, az ünnepi menü elkészítésén, ünnepi cateringen, italfelszolgáláson, tortakészítésen, egyénre szabott csillogó-villogó, vagy éppen visszafogott ünnepi dekoráción át mindent megcsinálunk helyetted. Hiszen ezért vannak profi rendezvényes, dekoratőr kollégáink, és remek szolgáltató partnereink, akik kedvezményes áron dolgoznak velünk. 
 

Terembérlés szülinapra Somogy megyében a Memoriae étteremben

Az RV Event egyik együttműködő partnere az exkluzív Memoriae étterem, ami a környék egyik legjobb étterme, gasztronómiai specialitásairól, fine dining fogásairól híres. Az RV Eventtel a terembérlés szülinapra Somogy megyében a Memoriae étteremben is lehetséges. Privát rendezvénytermeiket többféleképpen is be lehet rendezni az esemény stílusának, jellegének megfelelően. Lehetőség van ültetett tálalásra, de svédasztalos terítésre is, sőt még büfé felszolgálásra is. A rendezvénytermek technikailag is megfelelően felszereltek, kivetítés, akár szülinapi fotómontázs, videó is lehetséges, és a hangtechnika is professzionális.
Memoriae étterem
 

Terembérlés szülinapra Somogy megyében A Bárány étteremben

A Bárány Kaposvári étterme is nagyon népszerű Somogy megyei helyszínünk, ahol több családi, baráti szülinapot lebonyolítottunk már. Szintén különálló rendezvénytermek biztosítják a meghitt hangulatot. Lehetőség van egyedi dekorációra. A Bárány étterem magyaros konyhával dolgozik, a hagyományos ételek kedvelőinek nagyon jó választás. A rendezvénytermek befogadóképessége 40-50 fő. A terembérlés szülinapra Somogy megyében nagyobb születésnapi rendezvények, kerek évszámok esetében is megoldható.
Terembérlés szülinapra Somogy megyében? Bízd magadat az RV Event rendezvényszervező csapatára, kérj egyedi ajánlatot, mielőtt betelnek a hétvégi helyek!
A Bárány étterem

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat