Céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek - hasznos tanácsok, gyors tippek céges évzáróra

HU EN

Céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek

Szerző: RV Event

Az egész éves pörgés miatt még csak most döbbentél rá, hogy pár nap, és vége van az évnek? Csak nézel magad elé, nem tudod, hogy mi tévő legyél, hogyan szervezz meg egy céges évzárót gyakorlatilag az utolsó pillanatban? Az alábbiakban megosztunk néhány céges évzáró tippek utolsó pillanatos szervezőknek! Egyszerű céges évzáró tippek

Priorizálj!

Az egyik legfontosabb céges évzáró tipp utolsó pillanatos szervezőknek, hogy priorizálj! Kezdd azzal, hogy felméred, mi a legfontosabb a rendezvényeden. Az étel, ital, helyszín és szórakozás mind fontos tényezők, de döntsd el, melyek azok, amelyek nélkül nem lenne teljes a rendezvény. Hiába szervezel egy csillogó irodai partit, ha nem tudsz majd aznapra se ételt, se italt rendelni… 

Az RV Event az utolsó pillanatban kapcsolókra is gondol – még akár most is megrendelheted a teljes céges évzáró menüt tőlünk! Többféle tál, vendégváró falatka, szendvicskülönlegesség, esküvő sütemény, és italcsomag közül választhatsz! Kérj egyedi ajánlatot minél előbb, hogy biztosan tudjuk vállalni a megfelelő napra!


Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Extra céges évzáró tipp! Amennyiben a hátad közepére sem kívánod ezt az egész céges évzáró szervezést, csak valaki rád sózta a feladatot, vagy te vagy a cégvezető, és senki más nem csinálja meg – akkor akár az egész szervezést átvesszük helyetted. Kaposvári éttermeink privát rendezvényhelyszínei az év utolsó napjaiban, az ünnepek előtt is várják az üzleti rendezvényre érkezőket. 

Céges évzáró tipp: a megfelelő dekoráció nem maradhat el

Az év végéhez, a karácsonyhoz hozzátartozik egy különleges atmoszféra, amit leginkább csillogó díszekkel lehet elérni. Egy kis kreativitással és néhány alap dekorációs elemmel (pl. csillagszórók, fenyőágak) gyorsan teremthetsz karácsonyi hangulatot, de rendezvénytermeink már most fel vannak dekorálva karácsonyi díszekkel. Amennyiben céges dekorációs elemekre is van igényed, dekorációs csapatunk pár nap alatt elkészíti azt.
 

Virtuális céges évzáró tipp

Ha a résztvevők közül sokan távol vannak, fontold meg a virtuális részvételi lehetőséget. Egy online platform segítségével könnyen összekapcsolhatod a távoli kollégákat a bulival. Az ünnepek előtt nem sokan szeretnek utazni, különösen akkor nem, ha csak néhány héttel előtte értesülnek róla. Lehetőség van ételrendelésre, otthoni kiszolgálásra is, így a távollévő kollégák is kaphatnak egy kis ízelítőt az évzáró ételeiből, italaiból különleges csomag formájában.
 

Az egyik legfontosabb céges évzáró tipp a szórakozás

Valami különleges program nélkül nincsen értelme egy ilyen összejövetelt megszervezni, hsizen a cél az összetartás növelése, a csoportbél kapcsolatok ápolása, és mélyítése. Válassz olyan szórakozási lehetőségeket, amelyek interaktívak és közösségi élményt nyújtanak. Például, karaoke, csoportjátékok vagy akár egy fotósarok mind hozzájárulnak a jó hangulathoz. Az RV Event rendezvényhelyszínein mindenféle technológiai eszköz rendelkezésre áll a programok lebonyolításához. 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat