Esküvőszervezés Somogy megyében teljes körűen: profiesküvőszervezés Somogy megyében, Kaposváron az RV Eventtel

HU EN

Esküvőszervezés Somogy megye

Szerző: RV Event

Esküvőszervezés Somogy megyében többféle szolgáltatáscsomaggal, egyénre szabott ajánlattal, időszaki kedvezményekkel, profi rendezvényszervezőkkel? Az RV Event megvalósítja álmaid esküvőjét! Akár klasszikus, akár modern vonalon indulnál el, akár van konkrét terved, akár még csak egy-két ötleted, kérd rendezvényszervezőink segítségét az esküvőszervezésben! Modern és hagyományos esküvőszervezés Somogy megyében

Esküvőszervezés Somogy megyében az RV Eventtel

Az esküvőszervezés Somogy megyében még sosem volt ilyen egyszerű, mint most az RV Eventtel!  Tudtad, hogy cégünk több rendezvényhelyszínnel is rendelkezik, éttermeink profi séfjei egyedi rendelések alapján készítik kívánságod szerint az ételeket, az Eni Virágbolt dekoratőrei éppen most sajátították el a legújabb virágkötési technikákat, és nézték át a legújabb esküvői trendeket? Mi, tapasztalt rendezvényszervezők pedig minden lépésben tudunk segíteni? Nem tudod még, hol legyen az esküvő, milyen legyen a stílus, hogyan legyen a szertartás, kiket hívj meg, milyen táncot táncolj, milyen esküvői programokat kötelező tartani, és miket szabad lehúzni? Vagy éppen ellenkezőleg, mindent alaposan megterveztél, már csak meg kell szervezni, és lebonyolítani? AZ RV Event profi esküvőszervező csapatára számíthatsz tervezésben, szervezésben, lebonyolításban, és még kríziskezelésben is!
 

Esküvőszervezés Somogy megyében? Egyszerű a dolgod! Kérj egyedi ajánlatot tőlünk az alábbi űrlap segítségével, majd várd visszajelzésünket, és egyeztess le minden apró részletet esküvőszervező csapatunkkal!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Esküvőszervezés Somogy megyében teljes körűen

Esküvőszervezés Somogy megyében A-tól Z-ig az RV Eventtel! Ránk a legapróbb részleteket is ránk bízhatod, és úgy fogjuk kezelni, mintha a világ legfontosabb dolga lenne. Profi csapatunkat választva egy percig sem fogod kétségbeesetten érezni magadat, és stresszelned sem kell azon, hogy lemondják a szolgáltatók. Az RV Eventnél az esküvőszervezése Somogy megyében történik, kaposvári központunkban teljes körűen. Nemcsak a szervezésben, hanem a kivitelezésben is számíthatsz ránk: a meghívók küldésétől kezdve, a dekoráláson át, a teljes esküvői menü tálalásáig, a tánctér felsöpréséig.
 

Esküvőszervezés Somogy megyében egyedi igények alapján

Saját rendezvényszervező csapattal, és szerződött szolgáltatókkal dolgozunk, akik garantáltan nem fogják az esküvő előtt két héttel lemondani. Profi rendezvényszervezőinknek vannak begyakorlott rutinjai, tudják, hogy mikor melyik lépés következik, mikor kihez kell fordulni. Ez nem jelenti azt, hogy minden esküvőszervezés ugyanolyan. Minden kedves párnak egyedileg tervezzük, és szervezzük az esküvőjét, miközben minden egyedi igényt, speciális kérést figyelembe veszünk. 
 

Esküvőszervezés Somogy megyében több helyszínen

Minden esemény lelke a helyszín! Az RV Event tarsolyában több gyönyörű esküvői helyszín is van, amiket minden érdeklődőnek szívesen mutatunk meg személyesen, de a helyszínek menüpontban is találni bővebb leírást, illetve fotókat. Két Kaposvári éttermünk rendezvénytermei is alkalmasak esküvők lebonyolítására, a rendezvénytermek egyenkénti befogadóképessége 50-50 fő. Ezentúl Balaton parti konferencia hotelünket is tudjuk ajánlani több napos eseményekhez, valamint kinti esküvőkhöz rendezvénysátraink állnak rendelkezésre. Az esküvőszervezés Somogy megyében több helyszínen is megoldható igény szerint, érdeklődj kollégáinknál a részletekért!
 

Esküvőszervezés Somogy megyében cateringgel

Az RV Event egyik kiemelkedő szolgáltatása az esküvői catering. A hagyományos ételekben is otthon vagyunk az A Bárány kaposvári éttermünk szuper szakácsainak köszönhetően, de a forradalmian új ételek, fine dining specialitásokban is a Memoriae étterem mester chefjeinek köszönhetően. Az esküvőszervezés Somogy megyében többféle catering lehetőséggel is megvalósulhat. A legújabb kedvenc a svédasztalos street food, BBQ menü tálalása, valamint az apró zöldségmártogatósok, gyümölcskosarak bekészítése. Ha valami speciális menüben gondolkozol, az sem akadály, de a hagyományos esküvői menünket is minden alkalommal istenítik a vendégek.

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat