Szülinapi zsúr Kaposváron szervezéssel, ételrendeléssel- a legjobb szülinapi zsúr helyszínek Kaposváron

HU EN

Szülinapi zsúr Kaposváron

Szerző: RV Event

Szülinapi zsúr Kaposváron? Az RV Eventnél mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Több remek helyszínünk, rendezvénysátrunk is van, többféle születésnapi étel rendelésére van lehetőség, dekorációs csapatunk pedig ismeri az összes mesefigurát.  Szülinapi zsúr Kaposváron kisfiúknak

Szülinapi zsúr Kaposváron helyszínötletek

A születésnapi zsúr szervezésének legelső nagy kérdése: a hol legyen megtartva? Az otthon mellett nagyon sok érv szólhat, de nagyobb zsúrokat lehetetlen otthon lebonyolítani. Egy nagyobb házban is csak nagyon nehezen fér el 10-nél több gyerek, és 10 is csak szűkösen, ha pedig a sok családtagok jönnek, akkor mindig rá kell jönni, hogy milyen kicsi az étkező. Az RV Event portfóliójában kettő kaposvári étterem is szerepel, amik különálló rendezvényteremmel rendelkeznek. Ezek befogadóképessége egyenként 50 fő, de többféleképpen is be lehet rendezni őket, akár úgy, hogy nagyobb tér legyen. Valamint ajánljuk még kinti szülinapi zsúrjainkhoz rendezvénysátrainkat is, amik akár 100+ fős befogadóképességre is bővíthetőek. Szülinapi zsúr Kaposvár belvárosában a Memoriae étteremben, és az A Bárány étteremben lehetséges.

Helyszínt keresel szülinapi zsúrhoz Kaposváron? Akár kinti, akár benti eseményt szerveznél, kérhetsz tőlünk ajánlatot IDE kattintva!

 

Szülinapi zsúr Kaposváron különleges ételekkel

Egyetlen születésnapi zsúr Kaposváron sem igazi különleges ételek nélkül. Mesterséfek készítenek nálunk különleges gasztronómiai specialitásokat, hogy levegyék a legnagyobb gasztrogurukat is a lábukról, de ugyanilyen lelkesedéssel készítenek gyerekmenüket is, sajtfalatokat, színes mini szendvicseket, rózsaszín falatkákat, mesés feliratokat. Catering szolgáltatásunk nagyon sokszínű, de ha a gyereknek szeretnénk kedvezni, akkor mindenképpen street food specialitásainkat kell ajánlanunk, az egészséges hozzávalókból készült, mesterséges adalékmentes hot dogokat, és hamburgereket. Ha a születésnapi zsúr Kaposváron, vagy a környéken van, akkor lehetőség van különleges születésnapi menüsorok, hidegtálak, apró kínáló falatkák rendelésére külsős helyszínre is!

Szülinapi zsúr Kaposváron programötletek

Egy szülinapi zsúr Kaposváron remek lehetőséget nyújt akár baráti, akár családi programokra. Attól függően, hogy milyen korú gyerekről, gyerekekről van szó, érdemes programokat összeállítani. Az Rv Event rendezvényszervező csapatának tagjai nagyon jó születésnapi zsúr játékötleteket fog gyűjteni. Azt előre el tudjuk mondani, hogy a gyerkőcök jellemzően az aktív programokat, kézműves tevékenységeket, lufi hajtogató bohócot, zenéket, táncos tevékenységeket szeretik. Nagyobb gyerekek esetében a sorverseny, társasjáték is jó szülinapi zsúr programlehetőség. 
 

Szülinapi zsúr Kaposváron teljes körű szervezéssel

Szülinapi zsúr Kaposváron? Mond meg hány éves kisfiúnak vagy kislánynak lesz a születésnapja, milyen egyedi kéréseid vannak, és segítünk megszervezni ezt a különleges napot úgy, hogy számodra, és a gyerekek számára is örök emlék maradjon! Rendezvénytermeink minden technikai felszereléssel rendelkeznek akár zenelejátszáshoz, akár mesenézéshez, akár fényképek kivetítéséhez. A mesés dekorációról pedig az Eni virágkötő, lufi hajtogató csapatával gondoskodunk.

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat