Esküvői stílusok

HU EN

Esküvői stílusok – így találd meg a hozzád legjobban passzolót

Szerző: RV Event

Az esküvői tervezés során az egyik legfontosabb döntés a megfelelő esküvői stílus kiválasztása. Az esküvői stílus meghatározza az esemény általános hangulatát, a dekorációt, és még az esküvői ruhák stílusát is. Ebben a cikkben áttekintjük a leggyakoribb esküvői stílusokat, valamint a jellemzőiket, hogy segítsünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Nézzük is milyen esküvői stílusok vannak! Legkülönlegesebb esküvői stílusok 2024

Klasszikus esküvői stílus

Az esküvői stílusok közül ez talál a legelterjedtebb. A klasszikus esküvői stílus a hagyományokat és az időtállóságot helyezi előtérbe. Fehér színek, elegáns székek, hagyományos esküvői torta és hagyományos esküvői ruhák jellemzik. Ha valaki azt mondja esküvő, akkor a legtöbben erre az esküvő asszociálunk. Ideális helyszín az ilyen esküvők számára egy kastély bálterme, de amennyiben ez nem megoldható, akkor az elegáns éttermekben is tökéletesen megszervezhető a megfelelő dekoráció mellett.
 

Vintage esküvői stílus

A vintage esküvői stílus régi idők eleganciáját idézi, néhány éve volt ennek az esküvői stílusnak egy nagy fellendülése, amikor mindenki mindent vintage stílusban akart. Antik bútorok, pávatollak, csipkék és pasztell színek dominálnak a vintage esküvői stílusban. Nagyon elegáns tud lenni egy ilyen esküvő olyan helyszíneken, ahol a berendezés is megfelelő, vannak antik bútorok például, vagy olyan színek, amik a vintage stílust ötvözik.
 

Bohém esküvői stílus

Manapság már minden elfogadott, vannak olyan egyének akik ezt nagyon ki is használják, és semmit sem úgy csinálnak, mint ahogyan azt sok évvel ezelőtt csinálni kellett. A bohém esküvő laza, szabados és természetközeli hangulatot teremt, ahol nincsenek határok. Színes dekoráció, virágkoszorúk, és egyedi ruhák jellemzik. Tökéletes helyszín egy bohém esküvői stílusnak egy kinti terület. Kinti esküvőkhöz mindenképpen ajánljuk rendezvénysátrainkat, mert sosem lehet tudni, az időjárás mikor gondolja meg magát.
 

Rusztikus esküvői stílus

A rusztikus stílus a vidéki bájt és a természetes elemeket helyezi előtérbe. Favázas dekoráció, szalma bálák, és természetes színek dominálnak. Ebben az esetben is a kinti területek, idilli vidéki részek nyújtanak tökéletes helyszínt. Érdemes kiszakadni egy esküvő erejére a nagyvárosi pörgésből, a Balaton partjának, vagy dombságainknak idilli helyszíneit ajánlott felkeresni.
 

Modern esküvői stílus

A modern esküvői stílus letisztult és minimalista dizájnt hangsúlyoz. Egyszerű formák, letisztult színek, és innovatív dekoráció jellemzi. Modern épületek, korszerű, modern stílusú éttermek biztosítanak ennek a 21. századi esküvői stílusnak megfelelő hátteret. Plusz tipp: A Memoriae étterem modern stílusával, és modern, nemzetközi ízeket, különleges íz kombinációkat, formákat, és színeket tányérra komponáló menüje ötcsillagos választás lehet.  

Tengerparti esküvői stílus

A tengerparti esküvő frissességet és tengeri hangulatot idéz. Homok, kagylók, kék és fehér színek dominálnak. Bár hazánknak nincsen tengerpartja, de van egy magyar tengere. A Balaton partján is több esküvőt láttunk már, sőt sok lebonyolításában mi magunk is segédkeztünk, és egytől-egyig különlegesek voltak. Annak, aki szereti a napsütést, az utazást, érdemes az esküvői stílusok közül ezt választania.

 

Hercegnős esküvői stílus

A hercegnős esküvői stílus luxust, díszességet és romantikát hangsúlyoz. Csipkés ruhák, gazdag díszítések és pompás virágdíszek jellemzik. Elegáns helyszíneket ajánlott választani, ennek a gyermekkori álomesküvőnek a megvalósításához. 
 

Zöld esküvői stílus

Egyre nagyobb divatja van az úgynevezett zöld esküvőknek, ami a természet, és Földünk védelme köré épül. Ennek két pozitív oldala is van, az egyik a bolygónk megóvása, a kevesebb szemét termelése, a másik pedig, hogy tényleg nagyon hangulatos. A kerti esküvői stílus a szabadság érzetét és a természet közelségét hozza be az esküvői tervezésbe. Virágok, faelemek és fényfüzérek jellemzik.
 

Egzotikus esküvői stílus

Az egzotikus esküvői stílus különböző kultúrák és tájak elemeit ötvözi. Szokatlan színek, egzotikus virágok és egyedi díszítések dominálnak. Amennyiben nemzetközi páros készül esküvőre, akkor mindenképpen ilyen nemzetközi esküvői stílus elemeket ajánlunk nekik. 
 

Szeretnéd megtalálni a neked legmegfelelőbb esküvői stílust? Nem vagy biztos benne, hogy ilyen legyen a dekoráció, milyen ételek szerepeljenek az ünnepi menün? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével és segítünk megválaszolni a kérdéseidet!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat