Eljegyzési party Kaposváron egyedi ajánlatokkal, teljeskörű szervezéssel

HU EN

Eljegyzési party Kaposváron

Szerző: RV Event

Eljegyzési party Kaposváron? Megtaláltad a tökéletes helyet! AZ RV Event profi rendezvényszervező csapata mindenben segíteni fog, hogy tökéletesen sikerüljön ez a fontos esemény, és minden úgy, vagy egy picivel jobban történjen, mint ahogyan azt már olyan régen megálmodtad! Eljegyzési party Kaposvári helyszín

Eljegyzési party Kaposváron teljes körű szervezés az RV Event jóvoltából

Eljegyzési party Kaposváron? Rendezvényszervező csapatunk egy része eljegyzések, esküvők szervezésére, és lebonyolítására szakosodott. Kaposvár belvárosában két csodaszép helyszínen várunk téged, párodat, és meghívottjaitokat, hogy méltóan megünnepelhessétek ezt az eseményt. Egyénre szabott szolgáltatáscsomaggal várunk, ami igény esetében a helyszín biztosításán túl tartalmazza a cateringet, beleértve a teljes menüsort, süteményeket, és italokat is, a felszolgálást, a dekorációt, és a teljes körű szervezést is. Rendezvényszervező kollégáink minden pillanatban azon lesznek, hogy úgy szervezzék meg az eljegyzési partyt Kaposváron, ahogyan te megálmodtad. Ismerjük a pontos eljegyzési szokásokat, etikettet, rengeteg terhet leveszünk ezzel a válladról. Mindenféle egyedi igényt a személyes találkozó alkalmával tudsz egyeztetni. Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, majd elküldésével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Eljegyzési party Kaposváron igényekre szabva

Régebben az eljegyzési party Kaposváron egyet jelentett a családi összejövetelekkel, manapság azonban sokat változott a világ. Egyre ritkábban kapunk kéréseket otthoni cateringhez eljegyzési összejövetelekhez, és ez nem azért van, mert nem finomak az ételeink, hanem azért, mert egyre többen inkább a külső helyszínen lebonyolított eljegyzési partyt preferálják, ahova több barátot is meghívnak, és ehhez inkább teljes körű szolgáltatásainkat veszik igénybe. Eljegyzési party Kaposváron az RV Event szervezésében két csodás helyszínen is történhet – a belvárosi exkluzív Memoriae étteremben, és a családias hangulatú A Bárány étteremben. Ezeken a helyeken igényekre szabott szolgáltatásokkal várunk titeket!
 

Eljegyzési party Kaposváron csodás helyszíneken

A Memoriae étterem és az A Bárány Kaposvári étterem is különálló, privát rendezvénytermekkel rendelkezik, amiknek egyenkénti befogadóképessége 45-50 fő, így tökéletes választás nemcsak eljegyzési partyk, hanem kisebb esküvők lebonyolításához is. A Memoriae étterem elegáns, modern berendezésével nagyszerű választás azoknak, akik kicsit szakítanának a hagyományokkal, és inkább 21. századi stílusban szeretnék lebonyolítani az eljegyzési partyt Kaposváron. A csillogó háttér remekül fog mutatni a fotókon is, és a vendégek is imádják! A Bárány étterem viszont inkább hagyományos stílusban, családias hangulattal várja a klasszikus vonalban gondolkodó párokat!
 

Catering eljegyzési partyra Kaposvár

Éttermeinknek hála egyik eljegyzési party Kaposváron sem maradhat ízletes ételek, kreatív tálalások, és minőségi italok nélkül. A hagyományos magyar fogások mellett lehetőség van street food specialitások (hamburger, prémium hot dog, BBQ) rendelésére is, ami egyre nagyobb divat az ilyen jellegű eseményeken, még az esküvőkön is szokták ezt választani! Illetve a Memoriae étteremben olyan gasztronómiai specialitásokat készítenek, amik nemcsak az ízlelőbimbódat, hanem az Instagram követőidet is le fogják hengerelni. Esküvői party Kaposváron? Válaszd prémium catering szolgáltatásunkat, akár külső helyszínre is! Hidegtálak rendelésére, állófogadásra is van lehetőség, nemcsak ültetett terítésre!

Dekoráció eljegyzési party Kaposváron 

És mi az, ami felteszi az i-re a pontot egy eljegyzési partyra Kaposváron? Hát az egyedi dekoráció! Cégcsoportunk az Eni Virágszalonnal dolgozik együtt, akik nemcsak a virágkötés, hanem az egyedi virágdekorációk nagymesterei is. Ismerik a legújabb eljegyzési, esküvői trendeket, de a klasszikus díszítés világában is otthon vannak. Választhatsz akár hagyományos, virágos eljegyzési party dekorációt is, de ha a metál színek szerelmese vagy akkor metálos díszeket is választhatsz, de a zöld dekoráció is az egyik legújabb kedvencünk közé tartozik.  

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat