Esküvői trend változások

HU EN

Esküvői trend változások: Ezek lesznek a legújabb esküvői irányok 2024-ben

Szerző: RV Event

Az esküvők mindig is különleges események voltak az emberek életében, és ez valószínűleg nem is fog megváltozni a jövőben sem, viszont sok más dolog igen! Az utóbbi években egy sor izgalmas változás történt az esküvői iparban, amelyek számos új irányt hoztak, és fognak hozni a hagyományos esküvőkbe. Lássuk, milyen új esküvői trendekre lehet számítani 2024-ben! Legfrissebb esküvői trend változások

1. Esküvői trend változások: Kisebb, meghitt esküvők jönnek 2024-ben

A nagyszabású esküvők hagyományosan az egyik legfontosabb események közé tartoztak, de mostanra egyre többen döntenek a kisebb, meghitt esküvők mellett. Ezek az esküvők lehetővé teszik, hogy a pár közvetlenebben élvezze a nagy napot, és könnyebben teremtsék meg azokat a személyes pillanatokat, amikre mindig is vágytak. Az ilyen esküvők gyakran családtagok és közeli barátok intimebb körében zajlanak. Nincsenek felesleges felhajtások, olyan elemek, amiket a pár nem díjaz, és kötelezettségből megvívott emberek sem. A koronavírus alatt jöttek rá sokan, hogy mi is az ami igazán fontos, hogy nem kell feltétlenül nagy felhajtás az ilyen események esetében sem, hiszen a kisebb vendégkör sokkal meghittebbé, emlékezetesebbé varázsolhatja az ünnepélyt.
 

Kis esküvőhöz keresel helyszínt? Rendezvénytermeink 50 főig kényelmesen berendezhetőek, hamupipőke világba, vagy modern zöld esküvős dekorációba, fényűző modern stílusba öltöztethetőek. Kérj ajánlatot az RV Event esküvői termeibe! A helyszín biztosításán túl a páratlan, magas minőségű cateringet, igény esetében esküvői tortát, és az ünnepi italokat is biztosítjuk, és természetesen az egyedi dekorációt is!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

2. Esküvői trend változások: Elektronikus esküvői meghívók

A papíralapú meghívók hosszú ideig az esküvők szerves részei voltak, de az elektronikus meghívók most egyre népszerűbbek, amit kicsit szintén a koronavírusnak köszönhetünk. Ekkor ugyanis nem lehetett sokat érintkezni, a papír alapú meghívók helyett sokkal praktikusabbak az elektronikusan küldhető meghívók. Az elektronikus meghívók környezetbarátok és gyorsabban terjeszthetők, emellett sokféle kreatív lehetőséget kínálnak a meghívók testre szabására, akár videó üzenetet, a pár kedvenc dalát is be lehet állítani a háttérbe. Az ilyen meghívókhoz érdemes regisztrációs felületet is hozzárendelni, ahol nyomon lehet követni a vendégek számát, egyedi igényeiket, például ételérzékenységüket, vagy gyerekeik igényeit.
 

3. Esküvői trend változások: Hagyományos esküvői menük elhagyása

Az esküvői menük is átalakulnak, és egyre többen hagyják el a hagyományos, többfogásos vacsorát. Az egyszerűsített, kreatívabb és gyakran környezetbarát ételek és italok válnak egyre népszerűbbé. A food truck-ok, piknik stílusú ételek vagy akár a helyi gasztronómiai specialitások bemutatása mind olyan ötletek, amelyekkel egyedivé tehetjük az esküvői étkezést. Az RV Eventnél nemcsak hagyományos menüsorból lehet választani, vannak street food truckjaink is, és a Memoriae étterem kiváló séfjeinek köszönhetően fine dining menü tálalását is tudjuk vállalni! Bármilyen elképzelést meghallgatunk!
 

4. Esküvői trend változások: Különleges esküvői helyszínek

Az esküvői ceremóniák helyszínei is egyre kreatívabbá válnak. Sokan választják a természetes helyszíneket, mint például erdők, hegyek vagy tengerpartok, ahol lenyűgöző hátteret teremthetnek a szertartás számára. Ne feledd, egy ilyen szabadtéri esküvő esetében az időjárásra is kell gondolni. ha nem akarsz eső, heves napsütés miatt aggódni, akkor vedd igénybe csodaszép esküvői rendezvénysátrainkat!
 

5. Esküvői trend változások: Környezetbarát esküvők

A fenntarthatóság iránti növekvő érdeklődés hatással van az esküvőkre is. Az esküvői trendek között egyre inkább előtérbe kerülnek a környezetbarát esküvők. Az ilyen esküvők során kerülik a felesleges hulladékot, használják a megújuló energiaforrásokat, és környezetbarát dekorációkat alkalmaznak. Az esküvői vendégeknek is egyre fontosabb a környezetvédelem, és örömmel vesznek részt olyan esküvőkön, amelyek figyelnek a bolygónk jövőjére.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat