Üzleti rendezvény ötletek- 2023 legjobb üzleti rendezvényötletei, a legjobb ötletek céges rendezvényekhez

HU EN

Üzleti rendezvény ötletek- 2023 legjobb üzleti rendezvényötletei

Szerző: RV Event

Az RV Events fő szakterülete az üzleti rendezvények lebonyolítása, így tudjuk, hogy néha nincsen egyszerű dolga annak, aki céges vagy üzleti rendezvényt szeretne tervezni. A száraz, szakmai eseményeket sokszor nem könnyű izgalmassá, könnyen emészthetővé, emlékezetessé tenni, de ne aggódj, mi tudjuk a titkot. Hozunk is néhány üzleti rendezvény ötletet, amivel az általad megálmodott esemény is felejthetetlen lehet! Üzleti rendezvény ötletek céges eseményekhez

A legjobb üzleti rendezvény ötletek 2023-ra!

Az üzleti rendezvények sokféle formát ölthetnek, a vállalati képzési összejövetelektől és éves találkozókon át egészen a konferenciákig és a termékbemutatókig. Függetlenül attól, hogy a közönség csak az alkalmazottak köre, vagy az ügyfelek, partnerek, részvényesek és az igazgatóság szélesebb köre, kulcsfontosságú, hogy egyensúlyba hozzuk a költségvetést a „wow” tényezőkkel, és azokra az elemekre koncentráljunk, amik igazán sokat dobnak majd az esemény hangulatán. Melyek ezek az elemek, melyek a legjobb üzleti rendezvény ötletek 2023-ban?
 

Üzleti rendezvény ötlet: Tartsd a lépés!

2023-at írunk, az újdonságok folyamatosan jelennek meg egymás után. A mesterséges intelligencia is egyre nagyobb hangsúlyt kap a mindennapokban, ezeknek a modern eszközöknek a rendezvény során is helyt kell adni, egyrészt mert nagyon hasznosak tudnak lenni, másrészt pedig mert, az élményt is emelik. Küldj elektromos meghívót, ami biztosan nem fog elkallódni, ha esemény meghívót is állítasz be, ami folyamatosan emlékezettőt küld a vendégeknek. A helyszínhez a cím helyett egyenesen az útvonalat mutató linket is tehetsz- bár a Kaposvár belvárosában található éttermeinket nagyon könnyen meg lehet. Modern leszel, és nyomtatási költséget is spórolhatsz!
 

Üzleti rendezvény ötlet: A helyszín a rendezvények lelke, válaszd ki jól!

Minden valamire való rendezvényszervező tudja, hogy ahogyan minden rendezvény, úgy az üzleti rendezvények legfontosabb része is a helyszín kiválasztása. Egy jó helyszínnel sokat lehet nyerni, de pont ennyit lehet veszíteni egy rossz helyszínen. Mi három tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt is tudunk ajánlani, attól függően, hogy milyen jellegű, vagy stílusú rendezvényt szeretnél. Az alábbiakban bemutatjuk üzleti rendezvényhelyszíneinket.
 

Memoriae Étterem: exkluzív rendezvényhelyszín

A Memoriae Étterem egy elegáns, exkluzív rendezvényhelyszín a csodás Kaposvár városának központjában, ingyenes parkolási lehetőségekkel. Magas gasztronómiai színvonalú ételeket készítenek itt gyakorlott séfjein,k a nemzetközi konyha ízeivel, magas minőségű, idény alapokat felhasználva, és ehhez a legjobb minőségű italokat kínáljuk. Tökéletes helyszín az alábbi üzleti rendezvényekhez:
   • céges reggelik
   • sajtó nyilvános események, sajtótájékoztatók
   • business lunch
   • degusztációs vacsora
   • álló fogadások
   • céges előadások, értekezletek
A Memoriae Étteremben több rendezvény terem is van, amik 50-60 fő befogadására alkalmasak. Lehetőség van ültetett, állófogadás, svédasztalos menü, bekészítésére (büfé) is. Az olyan üzleti eseményekhez szükséges eszközök is megtalálhatóak, mint a projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma, és van megfelelő hangosítás is.
 

A Bárány Kaposvár: exkluzív rendezvényhelyszín

Ha ragaszkodsz a hagyományokhoz, és szeretnéd, ha a klasszikus irányvonalban mozogna a rendezvény is, akkor a mi üzleti rendezvény ötletünk számodra A Bárány étterem. A magyar konyha hagyományos ételei találhatóak meg az étlapon, természetesen magas minőségben. A rendezvényhelyszínt egy 40-50 fő befogadására alkalmas étterem drinkbárral, télikerttel és grillterasszal; és az első emeleten egy 40 főt befogadó két külön szeparált teremmé alakítható rendezvényterem biztosítja. Szintén Kaposvár belvárosában található, könnyen megközelíthető, és a parkolás is biztosított. Tökéletes helyszín az alábbi üzleti rendezvényekhez:
 
   • kisebb konferenciák
   • magánbeszélgetéseknek kialakított helyszínek
   • vállalati értekezletek
   • sajtótájékoztatók
 

Arkánum Hotel: tágas rendezvényhelyszín több napos üzleti eseményekhez

Amennyiben több napos üzleti eseményen gondolkodsz, úgy a legjobb üzleti rendezvény ötletünk, hogy válaszd a Balatoni Arkánum Hotelt. Mindössze 5 perc séta a Balaton partja, tehát a vendégek szórakozása a hotel falain kívül is garantált, kényelmes szobáinkban pedig még a pihenésükre sem lesz gond. A medence, szaunák mellett modern videótechnikával várunk, ami igazi élménnyé varázsolja az üzleti rendezvény résztvevő számára az eseményt. Tökéletes helyszín az alábbi üzleti rendezvényekhez:
   • hétvégi céges rendezvények
   • konferenciák, előadások
   • csapatépítő programok

Üzleti rendezvény helyszíneinkkel a költségeket is kordában tarthatod, hiszen minden egyes rendezvényre egyedi ajánlatot készítünk, kedvezményes csomagokat állítunk össze! Kérj egyedi ajánlatot!
 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Üzleti rendezvény ötlet: Teremts élményt, ami jó emlék lehet!

Olyan világban élünk, ahol a tapasztalatokat minden eddiginél jobban értékelik. Egy nagyszabású tudományos kutatás szerint az emberek jobban örülnek a tapasztalati vásárlásoknak, mint az anyagiaknak – függetlenül attól, hogy a boldogságot a vásárlás vagy élmény előtt, alatt vagy után mérik. A kutatók szerint ez azért valószínű, mert az élmények megmaradnak az emberek emlékezetében, miközben az anyagi javak értéke idővel gyengül. Szerezz olyan élményeket, amelyek még az esemény vége után is a résztvevőkben maradnak, ahelyett, hogy felesleges ajándéktárgyakat osztogatnál! Különleges gasztronómia ételeinkkel egy ízes kalandra invitáljuk az üzleti rendezvények meghívottjait, amire még sokáig emlékezni fognak!

Üzleti rendezvény ötlet: Vedd figyelembe a közönség igényeit!

Már fentebb is írtuk, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen rendezvényt szervezel, ahogyan azt sem, hogy ki lesz a közönség. Ettől függően kell sok mindent megszervezned, akár helyszínt is választanod. A rendezvény szervezőjeként jobb, ha a fejedbe vésed, hogy az első a vendégek igénye! Ha a résztvevők az egész szünetet ülve töltik, valószínűleg az utolsó dolog, amit meg akarnak tenni, hogy leülnek és néznek még egy előadást egy órán keresztül. Szünetre találj ki egy kis aktív részt, például szívesen tálalunk finom falatokat, hogy egy kicsit beszélgetésre bírjuk vendégeidet az asztal mellett!
A tökéletes üzleti rendezvényhelyszínt keresed? Kérj egyedi ajánlatot az RV Event-hez! A rendezvények szervezésére specializálódtunk, teljes körű szolgáltatásokkal segítjük a rendezvény magas minőségű lebonyolítását!
 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat