Szülinapi kellékek, Szülinapi kellékek egy tökéletes szülinaphoz, Szülinapi kellékek meglepetés szölinaphoz

HU EN

Szülinapi kellékek, avagy így szervezz meg egy tökéletes szülinapi partyt!

Szerző: RV Event

Te is észrevetted már, hogy sokszor nem emlékszel, hogy mit adtál, vagy kaptál a tavalyi szülinapon? Ez azért van, mert az átélt élmények sokkal tartósabb emlékfoltokat képeznek bennünk, mint a tárgyi dolgok. Ezért sokkal jobb egy fergeteges születésnapi buli, mint egy drága ajándék. Na de hogyan tudsz fergeteges születésnapi partyt szervezni, mik a legfontosabb szülinapi kellékek? AZ RV Event csapata készített egy kis útmutatót! Szülinapi kellékek és tippek

Legfontosabb szülinapi kellékek partykhoz: Kell egy jó születésnapi téma!

Semmi sem emel úgy fel egy bulit, mint egy fantasztikus téma, ezért első körben, a legjobb, ha ezt választod ki, majd később mindet ehhez igazítasz, mindent ennek függvényében szervezel meg. Nem feltétlenül kell olyan dolgokra gondolni itt, minthogy minden szóljon a Harry Potter filmekről. De olyan alapvető dolgokat fontos tisztázni, minthogy klasszikus, vagy inkább modern helyszínt képzelsz el, milyen zenéket szeretnél, élénk, vagy inkább pasztell színeket, a dekorációhoz milyen egyéb kiegészítők illenének. Milyen legyen a tálalás: svédasztal legyen sok tánctérrel, rohangáló gyerekekkel, vagy éppen ültetett ebéd egy kicsit klasszikusabb elemekkel? Kint vagy bent legyen a buli? Esetleg mindkettő? A születésnapi téma az első és legfontosabb születésnapi kellék buli szervezéshez!
 

Legfontosabb szülinapi kellékek partykhoz: Válaszd ki a megfelelő dátumot

A születésnapi party dátumának kiválasztása is nagyon fontos a szülinapi kellékek sorában, ami nélkül egyetlen buli szervezése sem indulhat el, hiszen ez biztosítja azt, hogy minden fontos vendég naptárjába belevésődjön ez a nagy nap! Szerencsére nincsen nehéz dolgunk, hiszen szülinap révén, elég erős támpontunk van, de mielőtt helyszínt foglalsz, mindenképp egyeztess minden meghívottal! 
 

Legfontosabb szülinapi kellékek partykhoz: A legfontosabb a születésnapi helyszín

Egy jó bulihoz nincs is fontosabb születésnapi kellék, mint egy jó helyszín. Alapvetően a helyszín minden rendezvény lelke, az igazi motorja, ezért, ha a dátumot kitűztük, a témát kitaláltuk, akkor nincs más hátra, mint ennek a két kritériumnak megfelelő helyszínt keresni. 
Klasszikus vagy modern stílus, elegáns vagy családias hangulat, kint vagy benti esemény, kis vagy nagy buli, egy vagy többnapos születésnapi party? Az RV Eventnek minden alkalomra van tökéletes rendezvényhelyszíne! Kérj egyedi ajánlatot, és garantáltan a születésnapi party témájának legmegfelelőbb helyszínt fogjuk javasolni!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Legfontosabb szülinapi kellékek partykhoz: Ételek és italok

Egy szülinapi party nem szülinapi party torta, finom ételek, és italok nélkül- tehát egyértelműen azt mondható, hogy ezek is elengedhetetlen szülinapi kellékek. De milyen ételeket, és italokat szolgáljanak fel a bulin, milyen legyen a torta?
 

Legfontosabb szülinapi kellékek: Milyen ételek legyen a szülinapi partyn?

Mindezt a szülinapi téma fogja meghatározni. Klasszikus születésnapi partyhoz ültetett vacsorát, vagy ebédet ajánlunk, amihez séfjeink a legfinomabb hagyományos ételeket készítik el, friss, kiváló alapanyagokból. Modern stílusú születésnapi partyhoz azonban inkább finger foodokat, svédasztalos terítést ajánlunk. Lehetőség van fine dininng, nemzetközi gasztronómiai specialitások rendelésére is. Születésnapi helyszíneinken a legkiválóbb prémium italokról is gondoskodunk, legyen szó, alkoholos italokról, pezsgőről, koktélokról, röviditalokról, minőségi borokról, üdítőkről, vagy kávéról.
 

A legfontosabb a szülinapi kellékek közül: A torta!

Torta nélkül nincsen szülinap, ezt mindenki tudja! Ha nem fújod el – ha lehet, egy lélegzetvétellel- a tortán sokasodó gyertyákat, akkor olyan, mintha nem is lett volna szülinapod! Az RV Event csapata a tortáról is gondoskodik- amennyiben igény van rá. Tudjuk, hogy a torta a legeslegfontosabb a szülinapi kellékek közül, ezért ebben a tudatban és persze minőségebn készítjük el!

 

A legfontosabb szülinapi kellékek közül a lufik sem maradhatnak ki!

Tudtad, hogy az RV Event még a díszítésről is gondoskodik? Exkluzív privát rendezvényhelyszíneink egyébként is szemet gyönyörködtetően vannak berendezve, de igény esetén az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal együttműködve még ünnepibbe öltöztetjük a helyszínt. Lufik, dekorok, asztaldíszek? Mindenről gondoskodunk!
 
Foglalj szülinapi helyszínt nálunk, és nem lesz más dolgod, mint a megfelelő dátummal kiküldeni a születésnapi meghívókat!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


 

A legfontosabb szülinapi kellékek közül az ajándék sem maradhat ki

Bár önmagában már egy szülinapi buli is nagyon jó ajándék, főleg, ha még az ünnepelt egyik kedvenc előadóját is meghívjátok egy rövidke fellépésre! Különleges ajándék lehet az is, ha rendeltek egy selfie bokszot, aminek a segítségével megörökíthetitek a születésnap legjobb pillanatait. De ha mégis szeretnétek ezen felül is ajándékkal kedveskedni az ünnepeltnek, akkor az élményajándékokat ajánljuk. Fogjatok össze közösen és lepjétek meg az ünnepeltet valamilyen bakancslistás programjával: vitorlázás Görögországban, afrikai szafari, hegyvidéki túra? Rengeteg jó ötletet lehet találni, ami sokkal többet ér, mint egy drága új telefon!
 

A legfontosabb szülinapi kellékek gyerekeknek

A legkisebbekről sem szabad megfeledkeznünk! Ha szeretnénk, hogy ők is igazán jól érezzék magukat, akkor akár egy gyereksarkot is kialakíthatunk, animátorral. Amennyiben kifejezetten gyermekek születésnapjáról van szó, akkor pedig egyértelmű, hogy minden róluk fog szólni. Rengeteg gyerekprogramot érdemes szervezni: arcfestés, zene, játékok, beöltözés. A tematika is lehet végtelen: dzsungel, tűzoltó, hercegnő, unikornis, vagy valamilyen aktuális kedvenc mese.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat