A legújabb esküvői trendek 2023-ban, 2023 esküvői trendjei: A legújabb esküvői trendek öltözetei, ételei, programjai

HU EN

A legújabb esküvői trendeket mutatjuk be

Szerző: RV Event

Trendek jönnek és mennek, ezt már jól megszokhattuk, nincsen ez másként az esküvői trendekkel sem. Egy dolog azonban sosem változik: az esküvő az egyik legmeghatározóbb esemény minden ember életében. Szeretnéd, ha a te Nagy Napod is a legújabb esküvői trendeket követné? Adunk ehhez néhány tanácsot! Legújabb esküvői trendek Magyarországon

Esküvő a legújabb esküvői trendek mentén

Az esküvő egy nagyon különleges esemény - amik a Te meg Én Mi-vé egyesül, amikor két szerelmes szív egymáshoz kapcsolódik. Az RV Event csapati pedig igyekszik a lehető legtöbb mindent megtenni annak érdekében, hogy ez a különleges esemény számotokra a legkülönlegesebb, legcsodásabb nap legyen. Ezennel a legújabb esküvői trendeket gyűjtöttük össze. Azt is jól tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése milyen bonyolult, sok összetevős folyamat. Amennyiben segítségre van szükséged, vedd fel profi kollégáinkkal a kapcsolatot. A helyszín biztosításán túl, az esküvői menü, torta elkészítéséről, és a dekorációról is gondoskodunk!
Esküvő a legújabb esküvői trendek mentén? Kérj egyedi ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Legújabb esküvői trendek: 2023-ban a formális a divat

A koronavírus járvány hozott egy óriási változást az egész világunkban, ami az öltözködési szokásainkra is kihatással van. A sok hónapnyi otthon ülés után egyre inkábba  formális divat vette át a helyét az irodai megbeszéléseken is, és ennek az esküvő vendégek szettjében is ott maradt a  nyoma. A vendégek nagy kedvvel cserélik le az otthoni kopott ruhákat fekete nyakkendőre. A legújabb esküvői trendek szerint újra virágkorukat élik az elegáns öltözékek, estélyi ruhák, lakkos cipők. Elegáns ruhákhoz pedig elegáns helyszín illik, nem igaz?
 

Legújabb esküvői trendek: 2023-ban is arat a kis fehér menyasszonyi ruha

Szintén a koronavírus járvány hozománya, hogy a kis fekete ruha után megszületett a kis fehér ruha fogalma is. Történt ugyanis, hogy a házasulandó pároknak le kellett mondaniuk a nagy lakodalmakról, de hogy mégis megpecsételjék a frigyet, ketten magukban 1-1 tanúval az anyakönyvvezető elé állva fogadtak örökhűséget egymásnak. De nemcsak a világraszóló lakodalomról mondott le a menyasszony, hanem a habos-babos ruháról is, és helyette egy egyszerű, fehér kisruhát kapott magára. Egyébként nem most találták fel a kis fehér mennyasszonyi ruhákat, már az 1960-as években is nagyon népszerű trend volt, és ha az előrejelzések igazak, még 2023-ban is hódítani fog. A  műanyag abroncsos szörnyek végleg eltűnnek a modern esküvőkről, helyette lágy esésű, kicsi, letisztult, elegáns, kicsit csipkés ruhák kerülnek rivalda fénybe. Bár, ha esküvői ruhákról van szó, sokan csak a menyasszonyra gondolnak, de a vőlegény öltözékében is újdonságok találhatóak meg: hogy nem csak fekete meg sötétkék, hanem bézs, halvány szürke, khaki zöld, bordó színeket is magukra kapnak a legújabb esküvői trendek szerint.
 

Legújabb esküvői trendek: 2023-ban minden a meghittségről szól

Szintén a járvány számlájára írhatjuk, de azért már a megelőző években is jellemző irányzat volt, hogy az esküvők fő irányvonala nem a fényűzés, hanem sokkal inkább a meghittség volt. Sok pár tette le a voksát a szűkebb körű összejövetelek mellett, amikre tényleg csak a legfontosabb emberek kaptak meghívót. A legújabb esküvői trendekben a mély érzelmek, romantika, báj láthat napvilágot.

Romantikus esküvőhöz, meghitt esküvő helyszín dukál! Az RV Event privát rendezvénytermei biztosítják, hogy te és vendégeid is jól érezzék magukat ezen a különleges napon!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 
 

Legújabb esküvői trendek: 2023 esküvői fotó trendjei kicsit részegesek

Kicsit unod már, hogy minden a tökéletességről szól? Unod a közösségi médiába felkerül tökéleten beállított pózokat, tökéletesre szerkesztett képeket? Akkor a fényképészetben hódító esküvői trendet imádni fogod! A retro, filmes fényképek újra a virágkorukat élik, ahogyan az elmosódott, kissé részeges képek is, amik közel sem tökéletesek, de annál inkább őszinték! A fényes, merész vaku vintage hangulatot kölcsönöz, és minden bizonnyal kiemeli az esküvői fotókat az átlagosak közül. A fotós, videós művészibb munkát ad ki a keze közül, gyors vágásokkal dolgoznak, 2-3 perces kisfilmeket készítenek, de a nagy film sem hosszabb 20-25 percnél a legújabb esküvői trendek szerint, mégis belefér minden igazán fontos pillanat.
 

Legújabb esküvői trendek szerinti esküvői dekorációk

A legújabb esküvői trendek visszahozzák a színeket is! Ékszer tónusú, egymáshoz nem illő koszorúslányruhák, folyosó dekorációjához színblokkoló virágokkal, elsőre nem passzoló színek az asztalon- pont így, ilyen kissé káoszosan tarthatod a lépést a legújabb esküvői trendekkel. Az biztos, hogy 2023-ban sok menyasszonyi csokrot látunk sok színnel, rózsaszín, lila és piros árnyalatú élénk virágokkal keverve.

2023 legújabb esküvői trendjeiben hatalmas hangsúly van a dekoráción, ami egyre és egyre látványosabb. Legyen elegáns, vagy bohém – a lényeg, hogy látványos legyen. Nem kell félni a fekete vagy sötétzöld színektől sem, hiszen ezek nagyon fenséges eleganciát tudnak varázsolni. A száraz virágok, és egyéb kiegészítők, szép székek, tányérok, igényes szalvéták is fontos részeivé váltak a legújabb trendek szerinti esküvői dekorációnak.
Az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal együttműködve a legszebb és egyben legrendibb csokrot készítjük el neked a Nagy Napra, valamint a teljes esküvői dekorációról is gondoskodunk! Kérj ajánlatot!
 

Legújabb esküvői trendek: 2023-ban kiemelt szerepet kap a gasztronómia

Napjainkban egyre fontosabbak a gasztronómiai elemek az élet minden területén. Ha valamilyen új országba látogatunk el, akkor is az egyik legfontosabb dolgunk a helyi ételek felfedezése. Az esküvőkön is kiemelt szerepe van az ételeknek, és a legújabb esküvői trendek ezen a téren is hoznak egy kis változást. Az ételek szintén modernek és fiatalosak - bbq, hamburgerek, kis falatkák, extrább sültek, különleges koktélok, és borok – vezetik a trendeket.
Éttermeink csodás étlappal várnak. Akár hagyományos ételeket szeretnél tálalni a Nagy Napon, akár gasztronómiai specialitásokat, különleges street food ételeket, kiváló séfjeink készek megvalósítani álmodat! Kérj ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Legújabb esküvői trendek: 2023-ban ezek a trendek hódítanak

A legfontosabb esküvői trendeket már leírtuk nektek, de van még néhány apróság, ami szintén érdekes lehet. Manapság már a Nagy Napon alig vannak játékok, vagy fiatalosabbak - tombola, sorsjegy, felajánlás gyűjtés egy jó cél érdekében, például állatmenhely számára- hogy csak a fontosabbakat kiemeljük. Általában a nyitótáncra oktatóval egyedi műsorral készül a pár, sokszor a szülőket, tesókat is bevonják. Az igényes élő zenét éjféltől DJ váltja fel sok rendezvényen. Szintén a legújabb esküvői trendek közé tartozik, hogy a polgári szertartáson pár már nem gyertyát gyújt, hanem fröccsöt kever, vagy gin tonicot.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat