Esküvői dekor Kaposváron egyedi igényekre szabva - Esküvői dekor Kaposváron a legújabb trendek mentén (2024)

HU EN

Esküvői dekor Kaposváron

Szerző: RV Event

Esküvői dekor Kaposváron a legfrissebb trendeknek megfelelő, igény esetén magas élővirág felhasználással, kísérő ajándék ötletekkel, kreatív megoldásokkal, a pár igényeire szabva. Esküvői dekor Kaposváron romantikus stílus

Esküvői dekor Kaposváron az RV Eventnél

Az RV Event rendezvényszervező csapatának többek között esküvők szervezésére specializálódott csapata is van, akik már nagyon sok csodaszép esküvőt megterveztek, és bonyolítottak le nagy sikerekkel. Ezt azért fontos kiemelnünk, mert az esküvők mások, mint más rendezvények, eleganciájukkal, egyediségükkel, soha meg nem ismételhetőségükkel kitűnnek a sajtóesemények, céges értekezletek, konferenciák, és más családi események közül. Többek között ez a dekorációs igényekben is tetten érhető. Egy esküvői dekor Kaposváron olyan kell, hogy legyen, ami semmilyen másik eseményéhez sem hasonlítható. Itt nincsenek céges logók, arculati színek, születésnapi feliratok, itt csak egyedi igények vannak, és kreatív kivitelezők. Az esküvői dekor Kaposváron, és környékén a Eni Virágbolttal közreműködve valósul meg. A legszebb virágok lesznek az asztali futókon, és a menyasszonyi csokor is sokáig friss marad majd.

Esküvői dekor Kaposváron egyedi igényekre szabva

Nagyon fontos, hogy az esküvői dekor Kaposváron egyedi és megismételhetetlen legyen. Ahogyan minden ember, és így minden pár egyedi egyéniség, teljesen más igényeik vannak. Az RV Event és a velünk együtt dolgozó Eni Virágbolt csapata nagy tapasztalattal rendelkezik esküvői dekorok készítésében, de a legújabb trendeket is folyamatosan nyomon követjük. A legújabb 2024-es esküvői trendek például azt mutatják, hogy a papíralapú esküvői meghívók helyét átveszik az elektromosak, és hogy a környezetvédelem egyre inkább előtérbe kerül, hódítani fognak az úgynevezett "zöld esküvők”. Mi ezeket mind figyelembe vesszük, dekoros kollégáink már begyakorolták az elektronikus esküvői meghívók készítésének fortélyait, és a zöld dekorációs hullámban is már egy jó ideje benne vagyunk. Összességében arra akarunk kilyukadni, hogy nálunk az esküvői dekor Kaposváron –akár külső helyszíneken, akár saját rendezvénytermeinkben- egyedi igények alapján készül. Legyen bármilyen nagyszabású terved is, velünk megoszthatod, és igyekszünk megvalósítani azt, de teljesen ötlettelenül is megkereshetsz minket, segítünk az elindulásban is!

Esküvői dekor Kaposváron egyedi elemekkel

Az Eni Virágbolttal dolgozunk együtt, akik nemcsak friss virágokat, ültetett növényeket, hanem további dekorációs elemeket is biztosítani tudnak jó áron: masnik, színes szalagok, apró szobrok, stílusos kellékek, esküvői kiegészítők tárháza elérhető. Az alábbi stílusú esküvői dekor Kaposváron mind elérhető, nekünk köszönhetően:
  • Romantikus stílus, hagyományos dekorációs elemek 
  • Letisztult, egyszerű esküvői stílus, természetes jegyek, természet közeli anyagokkal
  • Fényűző stílus, látványos elemekkel, harsány színekkel
  • Bohém stílus, összeférhetetlen elemek csodás kompozíciójával
  • Rusztikus vintage stílus
  • 21. századi modern színek, letisztult formákkal
  • Tengerparti stílus, mediterrán elemekkel
  • Extrém színvilág
  • Egyedi elképzelések megvalósítása
 

Esküvői dekor Kaposváron teljes körű szolgáltatáscsomaggal

Az RV Event esküvőszervezésre szakosodott csapata nemcsak az esküvői dekoráció megtervezésében, és lebonyolításában nyújt teljes körű segítséget, hanem mindenben. Mit jelent ez? Az elejétől a végéig megtervezzük, és meg is szervezzük az esküvődet igényeidre szabva, a csomag része az esküvői helyszín biztosítása, és a catering is. Cégcsoportunk tagja két nagyon jó kaposvári étterem, a Memoriae étterem és az A Bárány étterem, amik különálló, jól felszerelt rendezvénytermekkel rendelkeznek- tökéletes helyszínt biztosítva ezzel a ti idilli kaposvári esküvőtöknek! Kérj egyedi ajánlatot akár csak a dekorációra, akár a teljes körű szervezésre, vagy mindkettőre!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat