Esküvői catering Somogy megye, Esküvői catering Somogy megye különleges ételekkel, modern tálalással

HU EN

Esküvői catering Somogy megye

Szerző: RV Event

Esküvői catering Somogy megye egész körzetében az RV Event cégcsoport jóvoltából a legmagasabb minőségben érhető el! A választékon szerepelnek a hagyományos magyar ételek, húsleves rántott hússal, de formabontó street food ételek, és igazi nemzetközi specialitások is!  Modern esküvői catering Somogy megye, Kaposvár

Esküvői catering Somogy megye teljes területén az RV Event jóvoltából

Esküvői catering Somogy megyében? Válaszd a legjobbat! Az RV Event kifejezetten rendezvények megszervezésére szakosodott csapata már több nagyobb, kisebb esküvő lebonyolításában részt vett nagy sikerrel. Egyik fő specialitásunk a catering megtervezése, és elkészítése. Több neves étteremmel dolgozunk együtt. Profi séfejeik pontosan tudják, hogy milyen stílusú esküvőn milyen speciális ételekkel lehet nagyot villantani. Esküvői catering Somogy megye területén nem feltétlenül csak húslevesből és rántott húsból áll. Ha egy fokkal modernebb, esetleg több fokkal is formabontóbb menüsort szeretnél kitűzni a Nagy Napon, akkor kérj egyedi ajánlatot tőlünk!

Esküvői catering Somogy megye teljes területén nagy választékban: hagyományos esküvői ételek, speciális magyaros receptek, nemzetközi ízvilág, külföldi konyhák gasztronómiai különlegességei, street food étleke, hamburger, BBQ ételek, hidegtálak, finger food különlegességes, sütemények, torták is elérhetőek az RV Event kínálatában!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Hagyományos esküvői catering Somogy megye

Nincsen azzal semmi baj, ha valaki a hagyományos vonalon képzeli el az esküvőjét. Elvégre az esküvői ceremóniáknak hatalmas múltjuk van, évszázadokkal ezelőtt fektették le az alapokat. Amennyiben te is hagyományos esküvőt képzelsz el, meghívott vendégeid ízléséhez inkább a magyar konyha ízvilága áll közelebb, mintsem a különleges halételek, vagy street food hamburgerek, akkor az RV Event A Bárány étterem séfjeinek különleges magyaros fogásait ajánlja. Az étteremből nemcsak catering megrendelésére van lehetőség, hanem a privát, 50 fő befogadóképességű rendezvénytermeknek hála helyszínt is biztosítanak kisebb-nagyobb esküvőkhöz. Hagyományos esküvői catering Somogy megyében magas minőségű alapanyagokból, nagy mennyiségben is elérhető az Rv Eventnél!
 

Formabontó esküvői catering Somogy megye

Manapság egyre nagyobb trend egy kicsit elszakadni az esküvői hagyományoktól, úgy mondván modern vizekre terelni az ünneplés módját. Amennyiben ti is szeretnétek inkább valami modern menüsort az esküvőtökre, az RV Event erre is tudja a választ! Modern esküvői catering Somogy megye teljes területén elérhető! Nemzetközi ételek, street food, hamburger, hotdog, BBQ? Több vendégtől hallottuk már éjféli hamburgerezés közben, hogy mennyivel jobb ötlet ez, mint a töltött káposzta! A BBQ ételeket még nagyobb lelkesedéssel is lehet falni, mint a rántotthúst, ami egyébként is minden vasárnap menün van… Formabontó, egyedi esküvői catering Somogy megyében? Kérj egyedi ajánlatot! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Prémium esküvői catering Somogy megye

Cégcsoportunknak részét képzi a prémium fogásairól híres Memoriae étterem. Amennyiben szeretnél te is magas minőségű, mutatós fogásokat, nemzetközi specialitásokat látni meghívott vendégeid tányérjain, a Memoriae étterem séfjei fognak elvarázsolni! A nemzetközi fine dining ételeket mellett akkor is érdemes letenni a voksot, ha az a vendéglistán nemzetközi nevek, rokonok, barátok, ismerősök szerepelnek, ezekkel az ízekkel kicsit nekik is kedvezni lehet. Prémium ízekhez prémium helyszín dukál: a Memoriae Étterem privát termei tökéletesek esküvő helyszínként is. Prémium esküvői catering Somogy megyében telejskörű szolgáltatásokkal – RV Event.

Esküvői catering Somogy megye? Bármit is álmodtál meg, keress minket, és a részleteket megbeszéljük! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat