Céges csapatépítő programok Kaposváron, a legjobb céges csapatépítő programok Vas megyében, Kaposváron

HU EN

Céges csapatépítő programok Kaposváron, központi helyen

Szerző: Rv Event

A céges csapatépítő programok fontosságát szerencsére egyre több cégvezető felismeri, és legalább évente egy alkalommal lehetőséget adnak az ismerkedésre, barátkozást, fejlődésre, játékos kikapcsolódásra a munkatársaknak. Amennyiben te is céges csapatépítő programok szervezésén gondolkodsz, ajánljunk ehhez tökéletes helyszíneket Kaposvár központjában! Legjobb céges csapatépítő programok Kaposváron

A céges csapatépítő programok fontosabbak, mint hinnéd

Egyes cégvezetők pénzkidobásnak hiszik a céges csapatépítő programokat: „Minek költsek én arra, hogy a munkavállalóim jól érezzék magukat?”- teszik fel a nagy kérdést. Mi azonban rengeteg nemzetközileg elismert tanulmánynak az eredményeit be tudnánk ide másolni, amik arról szólnak, hogy a céges csapatépítő programoknak mennyire fontosak. Összetett modern világunkban egyetlen ember nem tudja ellátnia  a stratégailag fontos feladatokat- ehhez hatékony csapatmunka kell! Azt tudtad, hogy a munkahelyi visszajelzés alapvető emberi szükséglet, ami annyira fontos, mint maga a fizetés? Gondoltad volna, hogy a megfelelő munkahelyi légkör kialakítása jobban növeli a munkavállalói elkötelezettséget, mint a magas fizetés? A céges csapatépítő program tehát nem pénzkidobás, hanem éppen ellenkezőleg nagyszerű spórolási módszer!
 

Egy jól felkészült vezető tudja, hogy a csapatépítő programok fontosságát nem szabad megkérdőjelezni! Mi az RV Eventnél pedig tudjuk, hogy hogyan tehetjük emlékezetessé a céges csapatépítő programokat! Kérj egyedi ajánlatot tőlünk! 

 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Miről szólnak a céges csapatépítő programok?

A csapatépítő, vagy „team building” nevében benne van az esemény lényege. Megteremteni a lehetőséget egy olyan alkalomra, ahol a munkatársak nemcsak a munkáról tudnak beszélni, ahol megismerhetik kicsit egymást, ahol az emberi kapcsolatokra építve egy sokkal bizalmasabb, szorosabb együttműködés kialakulhat közöttük, mint a munkahelyükön. A céges csapatépítő programok elsősorban azért szükségesek, mert a beosztottak érzik, hogy fontosak a vezetőség számára, és a rendezvény kiemelt hozadéka, hogy az ott kialakult kapcsolatok még jobb együttműködést, közös munkát eredményezzenek a munkában is.
 

Céges csapatépítő programok az ország egyik legjobb helyén: Kaposváron

Az RV Event már évek óta foglalkozik céges csapatépítő programok szervezésével - nagy sikerrel. Folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk, de ennek ellenére folyamatosan bővítjük, fejlesztjük a szolgáltatás palettánkat. Ha egy zenés rendezvénnyel egybekötött vacsorát terveztek, vagy szeretnétek egy interaktív programot, ahol közben jókat falatozhattok munkatársaiddal, akkor A Bárány kiváló választás lehet számotokra. 

Kaposvár városközpontjában, exkluzív helyen várjuk a csapatépítőre érkező munkatársakat! Kérj egyedi ajánlatot céges csapatépítő programok lebonyolításához!

 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Céges csapatépítő programokhoz tökéletes helyszínek

A céges csapatépítő programokhoz Kaposváron egy tökéletes helyszínt is tudunk ajánlani, amik 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmasak, de privát események lebonyolítására is van lehetőség. Különleges ízekkel, személyre szabott tálalással várjuk a vendégeket. Lehetőség van svédasztalos felszolgálásra, állófogadásra, büfés ellátásra, de hagyományos vacsorára, ebédre is. 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat