Legjobb céges családi nap programok, céges családi nap programok kis és nagyvállalatoknak

HU EN

A legjobb céges családi nap program ötletek kis és nagy vállalkozásoknak is

Szerző: RV Event

Napjainkban egyre több cég látja be, hogy igazak azok a kutatások, melyek szerint nagyon fontos az üzleti életben is a közösségek építése, hogy az alkalmazottak jobban ismerjék egymást, közelebbi viszonyt ápoljanak. A csapatépítő rendezvények mellett a céges családi nap programjai segíthetnek ebben. Már csak az a kérdés, milyen programok legyenek, de szerencsére ebben az RV Event csapata tud segíteni! Legjobb céges családi nap program ötletek

Egy ebéd is tökéletes céges családi nap program ötlet

Sokszor követjük el azt a hibát, hogy nem látjuk a sok túlgondolás miatt a legkézenfekvőbb megoldásokat, pedig egy családi nap program ötletnek teljesen tökéletes egy közös ebéd, vagy korai vacsora (a gyermekek korai alvása miatt). Az egyik legjobb módja annak, hogy megünnepeljük az alkalmazottakat és családjukat, ha etetjük őket- ez ilyen egyszerű. Az ebéd közben is módjuk nyílik kötetlenül beszélniük az alkalmazottaknak, de más programokkal is össze lehet kötni az ebédet, vagy vacsorát, akár filmvetítést is tarthatsz az ebéd után.
 

A céges családi nap programjaihoz éttermet keresel? A Kaposvár belvárosában található családias hangulatú A Bárány étterem tökéletes választás! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

A céges családi nap programok közül nem hiányozhatnak a gyerekprogramok sem

Elvégre a cég dolgozói lesznek ott, illetve azok családjai, ezért kiemelten oda kell figyelni a gyerekek igényeire. Sokkal jobb, ha a gyerekek pozitív élményekkel térnek haza, és azt erősítik az anyukájuk, vagy apukájuk gondolatában, hogy milyen jó munkahelyük van. Készülj nekik olyan céges családi napi programokkal, mint az arcfestés, gyerekelőadás, bűvészek, bohócok, játszóház, vagy ugráló vár, akár közös társasjátékot, vagy csapatversenyt is összeállíthatsz, amiben kicsik és nagyok is kivehetik a részüket.
 

A bűvészek és bohócok mindig viszik a prímet a céges családi nap programok között

A mágia gyerekeket és felnőtteket egyaránt szórakoztatja. Egy felbérelt valamire való bűvész trükköket és illúziókat hajt végre körülbelül egy órán keresztül a show alatt. A bűvészek gyakran önkénteseket kérnek fel, ami még izgalmasabbá, meghittebbé tesz az egész családi napot. A bűvészek mellett a bohócok is végtelen szórakozást nyújtanak a családoknak.
 

A sportversenyek is nagyon népszerűek a céges családi nap programok között

A versenyeken összemérhetik az erejüket a különböző területen dolgozók, és családjaik, persze csak szigorúan mókás keretek között. Egy céges családi nap programjának olyannak kell lennie, amit kicsik és nagyok is egyaránt élvezhetnek. Mutatunk néhány példát az akadályversenyekre:
•    Tojásversenyek: Kérd meg a résztvevőket, hogy egy kanálon lévő tojással száguldjanak a mező egyik végétől a másikig. Ezután egy csapattársa visszahozza ugyanazt a tojást. Vagy a párok oda-vissza dobják egymásnak a tojást. Minden sikeres fogás után a csapattagok tegyenek egy lépést hátra. Az utolsó csapat nyer, akinek épségben marad a tojása, akár több tojást is ki lehet osztani csapatonként. Egy csapat lehet egy család is, de vegyesen is összeállíthatod a résztvevőket.
•    Sport: Számos sportág alkalmas céges családi szórakoztató rendezvényekre. A röplabda, a kickball, a kosárlabda, a tollaslabda is olyan szórakoztató játékok, amelyeket minden korosztály és képességű ember élvezhet. Szervezhetsz sportversenyeket is.
•    Kötélhúzás: Ez a klasszikus csapatépítő rendezvény felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megfelelő. Ügyelj azonban arra, hogy vegye figyelembe a csapatok életkorát és erősségét. Különböző kategóriákat rendezhetsz életkor szerint, hogy a csapatok egyenletesek legyenek. Például 10 éven aluliak, 10-18 évesek, 18-40 évesek és 40 év felettiek.
 

Irodatúra, mint egy izgalmas céges családi nap program

Sok család lehet kíváncsi arra, hogy szerettei mivel töltik a munkanapjukat. Ha megnyitod az irodát a családtagok számára, akik még eddig nem tehették be a lábukat az épületbe, és egy szórakoztató családi napra és irodai körútra invitálod őket, az egy tökéletes céges családi nap program lehet a kíváncsi szempároknak. A túra során engedd meg a családtagoknak, hogy felfedezzék az irodaterületet, majd hívd meg őket vacsorára, hogy tényleg emlékezetes legyen ez a céges családi nap program! 
 

Önkénteskedés mint egy rendhagyó céges családi nap program

A csoportos önkéntességgel töltött idő jót tesz a közösségnek és a vállalati morálnak. Néhány példa a természetvédelem, a hajléktalanszállók vagy a nevelőszülői rendszerben élő gyerekek, lehet szemetet szedni, ételt osztani, vagy a helyi kutyamenhelyben is segíteni. Plus tipp: a céges családi nap program előtt szervezz gyűjtést is a szervezetnek, majd a program keretében adjátok át közösen!

Helyszínt keresel a céges családi nap programjához? Kérj ajánlatot a Kaposvári RV Eventtől! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat