Üzleti vacsora menüsor: Mit illik enni üzleti vacsorán? Milyen menüsor illik üzleti vacsorához?

HU EN

Üzleti vacsora menüsor: Mit javasolt rendelni üzleti vacsorán?

Szerző: RV Event

Az üzleti vacsora fontos üzleti kapcsolatok építésének és megerősítésének egyik kulcsfontosságú eszköze. Azonban az üzleti vacsora más szabályokat és protokollokat követ, mint egy informális baráti vagy családi étkezés. Ezért fontos, hogy tisztában legyél azzal, mit illik és mit nem illik tenni egy üzleti vacsora során. Itt van néhány hasznos útmutató többek között az üzleti vacsora menüsorához. Üzleti vacsora menüsor főétel és desszertek

Válassz megfelelő éttermet az üzleti vacsora menüsorához

Az üzleti vacsora helyszínének kiválasztása kulcsfontosságú. Válassz olyan éttermet vagy helyet, amely alkalmas az üzleti tárgyalásokra és a meghitt beszélgetésekre. A helyszín legyen elegáns, de ne túl zajos vagy zsúfolt. Fontos, hogy a vendégeknek legyen kényelmes és nyugodt környezetben lehetőségük beszélgetni. Az RV Event két nagyon jó Kaposvári éttermet tud ajánlani: az elegáns, belvárosi Memoriae éttermet, valamint a szintén Kaposvár belvárosában található, családias hangulatú A Bárány éttermet. Mindkettő étterem rendelkezik privát, elkülöníthető résszel. 
 
Foglalj asztalt és egyeztess előre az üzleti vacsora menüsorával kapcsolatban a személyzettel, hogy minden flottul menjen! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Üzleti vacsora menü: Előétel

Ajánlott egy könnyű és friss előétellel indítani az üzleti vacsorát. Saláták, levesek vagy tenger gyümölcsei lehetnek jó választások. Elkerülendőek a nehéz vagy erősen fűszerezett ételek, amelyek nehézzé vagy kényelmetlenné tehetik a beszélgetést.
 

Üzleti vacsora menü: Főétel

A főétel kiválasztásakor válassz olyan fogást, amely elegáns és ízletes, ugyanakkor egyszerűen fogyasztható. Kerüld a rendkívül művészi vagy nehezen kivitelezhető ételeket, amelyek kényelmetlenné tehetik az étkezést és a tárgyalást. Olyan hús- vagy halételek lehetnek ideálisak, amelyek könnyen vághatóak és ehetőek.
 

Üzleti vacsora menü: Köret és zöldségek

A köretek és zöldségek a főétel kísérői, és fontosak a teljes étkezés egyensúlyához. Válassz egyszerű, de ízletes köreteket, mint például párolt zöldségek vagy friss saláták. Ügyelj arra, hogy a köretek és zöldségek frissek és jól elkészítettek legyenek, persze éttermeinkben még ilyenekről nem érkezett panasz. Sőt mindig szezonális alapanyagokkal dolgozunk, az étlap is folyamatosan cserélődik, annak érdekében, hogy csak friss fogások kerüljenek a tányérokra. A Memoriae étterem üzleti menüsorát itt , A Bárány étteremben elérhető menüt pedig itt tudod megnézni.  
 

Üzleti vacsora menü: Desszert

A desszert az étkezés méltó lezárása lehet. Válassz könnyű és ízletes desszerteket, mint például gyümölcsalapú sütemények vagy krémek. Kerüld a túl nehéz vagy túlságosan édes ételeket, amelyek túlzottan telítetté vagy álmosítóvá tehetik a vendégeket.
 

Üzleti vacsora menü: Italok

Legyen elérhető víz, üdítőitalok, gyümölcslé, valamint különféle borok és alkoholos italok. Biztosítsd, hogy a vendégek mindig friss italt kaphassanak. Az RV Event éttermeiben felszolgált prémium italokkal nem tudsz mellényúlni. Nemcsak alkoholos italokból van nagy választék, hanem alkoholmentes koktélokból, finom házi szörpökből, üdítőkből is.
 

Üzleti etikett és jó modor

Fontos, hogy tartsd be az üzleti etikett és jó modor szabályait az étkezés során. Ügyelj az asztali viselkedésre, mint például az evőeszközök helyes használatára és az ápoltságra. Ne beszélj szájjal teli étellel, és kerüld a hangos evést vagy ijesztő hangokat.
 

Üzleti rendezvényhelyszínt keresel, vagy csak szeretnél egy privát, elkülönített helyet, ahol zavartalanul lebonyolíthatsz egy fontos üzleti tárgyalást? Kérj egyedi ajánlatot az RV Event éttermeibe!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat