Tárgyalás kisokos: Hogyan bonyolíts le sikeres tárgyalást egy étteremben? Éttermi tárgyalás tippek és tanaácsok

HU EN

Tárgyalás kisokos: Hogyan bonyolíts le sikeres tárgyalást egy étteremben?

Szerző: RV Event

A tárgyalások fontos részei az üzleti életnek, és az éttermek pedig tökéletes helyszínt nyújtanak a kapcsolatépítésre és az üzleti megbeszélésekhez. Azonban a tárgyalások sikere nemcsak a tárgyalási stratégiáktól függ, hanem az étterem kiválasztásától és az ottani viselkedéstől is. Itt van egy tárgyalási kisokos, hogy hogyan érd el a sikeres tárgyalást egy étteremben. Tárgyalás kisokos éttermi tárgyalásra

Éttermi tárgyalási kisokos: Válassz megfelelő éttermet

Az étterem kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres tárgyaláshoz. Válassz olyan helyet, amely alkalmas az üzleti megbeszélésre, csendes és privát, hogy zavartalanul beszélhessetek. Ne foglalj asztalt a legjobbnak tartott étterembe, amiről mindenféle jót írnak az interneten, és nagyon népszerű a vendégek körében, csak is akkor, ha tudnak privát teret biztosítani. A nyüzsgő, és zajos helyek nem alkalmasak üzleti megbeszélésre.

AZ RV Event repertoárjában kettő étterem is található, és mindkettő rendelkezik elkülöníthető termekkel, ahol zárt ajtó mögött bonyolódhatnak le a legfontosabb tárgyalások is. Kérj egyedi ajánlatot és megbeszéljük a további részleteket!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Éttermi tárgyalási kisokos: Időpont és foglalás

Foglalj asztalt az étteremben a tárgyalás időpontjára, hogy biztosíts a kiemelt helyedet a fontos eseményre Valamint győződj meg róla, hogy elegendő idő áll rendelkezésre a megbeszélés lebonyolításához. Ügyelj arra, hogy az étteremben ne legyen túl zajos vagy zsúfolt időpontban, amikor nehézkes lehet a kommunikáció, bár éttermeinkben a különálló helyiségek miatt ezt a problémát is át lehet hidalni!
 

Éttermi tárgyalási kisokos: Asztal és elhelyezés

Kérj egy olyan asztalt, amely alkalmas az üzleti tárgyalásra. Legyen elég hely az iratok és a laptop elhelyezéséhez, és biztosítsd, hogy a tárgyalópartnereddel szemben ülj. Ez lehetővé teszi a könnyű kommunikációt és a szemkontaktust.
 

Éttermi tárgyalási kisokos: Étlap és rendelés

Érdemes előre áttekinteni az étterem étlapját, hogy ne vesztegessetek sok időt a rendelésre. Kérj javaslatokat az étterem szakértőitől, ha vannak különleges fogások vagy ajánlott ételek. Figyelj arra, hogy a rendelés ne legyen túl bonyolult vagy időigényes, hogy elegendő idő maradjon a tárgyalásra és a megbeszélésre. A Memoriae étteremben fine dining fogásokkal, gasztronómiai specialitásokkal várnak a nagyszerű séfek, még A Bárány kaposvári étteremben hagyományos, magyaros menüsorral. Válaszd az üzletfeledhez jobban illő éttermet! 

 

Éttermi tárgyalási kisokos: Kommunikáció és figyelem

Legyél figyelmes a tárgyalópartnered felé, és tartsd a kommunikációt nyitottá és aktívvá. Hallgass figyelmesen, és ügyelj arra, hogy közvetlenül és hatékonyan kommunikálj. Ne telefonozz tárgyalás közben, és kerüld az érzelmi vagy vitás témákat. Nézz utána hogy, milyen evőeszközöket hogyan kell használni, melyik pohár mire való, és legyél tisztában az alapvető éttermi etikett szabályokkal.

 

Éttermi tárgyalási kisokos: Köszönet és búcsú

Ne felejtsd el megköszönni a tárgyalópartnerednek a részvételt és az időt, amit veled töltött. A távozáskor adj neki egy kis ajándékot vagy köszönőkártyát, hogy kifejezd az értékelésedet és a figyelmet.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat