Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Legjobb szülinapi programok ötletek gyerekeknek szülianpi zsúrra

HU EN

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Így lesz felejthetetlen a szülinapi zsúr!

Szerző: RV Event

Gyermekszületésnapok szervezése mindig nagy kihívás lehet, de ne aggódj, itt vagyunk, hogy segítsünk! Az RV Event profi rendezvényszervező csapatának a gyerekek szülinapi bulijának megszervezése sem jelent akadályt! Már most segítünk egy kicsit, mert megosztunk 6 nagyon jó szülinapi programot gyerekeknek, hogy fergeteges legyen a szülinapi buli!  Legjobb benti szülinapi programok gyerekeknek

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Társasjátékok versenye

Szervezz egy kis társasjátékversenyt! Ez a programötlet azért is nagyon jó, mert az időjárástól független, télen- nyáron, esőben, napsütésben is lehet élvezni, hiszen benti program! A társasokat a gyerkek nemcsak nagyon élvezik, hanem még fejlesztően is hatnak rájuk! Kérj a gyerekek szüleitől néhány különböző társasjátékot, és hozz létre versenycsoportokat. A játékok lehetnek egyszerűek, mint a "Monopoly" vagy a "Uno", vagy akár kihívást jelentőbbek, mint a "Dixit" vagy a "Settlers of Catan". Attól függően válogasd össze a társasokat, hogy milyen idős gyerekekről van szó, vegyes korosztály esetében legyen vegyes a felhozatal. Bizony, még a szülők is becsatlakozhatnak!
 

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Kreatív asztal

A gyerekekben egy közös: mindig élvezik a kreatív tevékenységeket. Rendezz be egy asztalt, ahol rajzolhatnak, festhetnek vagy kézműveskedhetnek. Biztosíts festékeket, papírokat, filctollakat és egyéb kreatív eszközöket. Vigyázz, hogy megfelelően legyen biztosítva a terep, bármikor kiömölhet a festékes víz, és a filc is túlcsúszhat a papíron, ne a drapp szőnyeg felett legyen az asztal, és ne is a legdrágább asztalon legyen a kreatív sarok, Bónusz, ha megkéred a gyerkőcöket, hogy az ünnepeltnek készítsék a remekművet, így az alkotó megjelölésével elrakva később nagyon értékes emlék lehet!
 

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Saját képregénykészítés

Az ünnepelt és baráti társasága igazi képregény rajongó? Engedd meg nekik, hogy ezen a napon szabadjára engedjék a fantáziájukat! Adj lehetőséget a gyerekeknek, hogy alkossanak saját képregényeket. Szerezz be néhány üres képregénypanelt, ceruzákat és színes eszközöket, majd bátorítsd őket, hogy alkossanak saját szuperhősöket és történeteket, később pedig meséljék is el azokat!
 

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Bohóc és lufihajtogatás

Hívd meg egy bohócot, hogy szórakoztassa a gyerekeket vicces trükkökkel és arcfestéssel. Emellett a lufihajtogatás mindig nagy siker, hiszen a gyerekek örömmel fogadják a különleges lufikat. Móka és kacagás lesz a születésnapi zsúr ezzel a különleges műsorszámmal!
 

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Mini mozi

Válassz ki néhány gyerekeknek szóló filmet, és rendezz egy mini mozit a szülinapi zsúr helyszínén! Függönyözz be egy teret, helyezz ki párnákat és takarókat, majd élvezd a filmeket és a popcornt. Még jobb, ha az ünnepeltnek van valami kedvenc mesesorozata, vagy filmje, hiszen így akkor az mehet műsoron!
 

Legjobb szülinapi programok gyerekeknek: Mini koncert

Ha a gyerek szeret zenélni vagy énekelni, szervezz egy mini koncertet, ahol bemutathatja tehetségét. Bár most a karaoke nem igazán jásztik, hiszen a legkisebbek nem tudnak olvasni, így a szöveget sem tudjék követni, mégis ha ismerik a szöveget (és a gyerekek sok zene szövegét, ha nem is feltétlen helyesen, de jellemzően betéve tudják), akkor a zenei háttérrel nagyon jól szólhat. A vendégek tapsolásával és éljenezésével biztosan emlékezetessé válik az ünnepség.
 

Segítség kell a szülinapi porgramok szervezésében, vagy lebonyolításában? AZ RV Event csapatára számíthatsz! Biztosítjuk az ünnephez méltó cateringet, finom falatokat, süteményeket, színes limonádékat, gyerekpezsgőt, sőt még szükség esetén helyszínt is! Nagyon jó rendezvényhelyszíneink vannak Kaposváron, valamint rendezvénysátrunk is van kinti szülinapi zsúrokhoz! Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat