Születésnapi buli Kaposváron, Születésnapi buli Kaposvár belváros, Születésnapi buli Kaposvár étteremben

HU EN

Születésnapi buli Kaposváron

Szerző: RV Event

Születésnapi buli Kaposváron? Engedd meg, hogy segítünk a megszervezésében! Attól függően, hogy milyen eseményt szeretnél pontosan kettő nagyszerű helyszínt is tudunk ajánlani. A Memoriae étterem, és az A Barány kaposvári éttermünk is rendelkezik elkülöníthető helyiséggel, illetve rendezvénysátraink is állnak rendelkezésre igény esetében!  Születésnapi buli Kaposváron legjobb helyszínnel

Születésnapi buli Kaposvár belvárosában

Szeretnél egy emlékezetes születésnapi eseményt lebonyolítani, amire az ünnepelt még nagyon sokáig emlékezni fog? Te is tudod, hogy a tárgyi ajándékoknál sokkal többet érnek az élmények, az együtt töltött idő? Rájöttél, hogy egy fergeteges születésnapi buli Kaposvár csodás belvárosában, a barátok, családtagok körében verhetetlen ajándék lehet, ami messze túlszárnyalja bármelyik boltban kapható holmit? Akkor már csak egy születésnapi buli helyszínre van szükséged! Kaposvár csodaszép belvárosában kettő étteremet is tudunk ajánlani, ami megfelelő helyszínül szolgálhat. A Memoriae étterem elegáns belső tereivel, a profi séfek gasztronómiai különlegességeivel fog levenni téged, és az ünnepeltet is a lábáról, míg az A Bárány Kaposvári étterem fergeteges hangulatával, és hagyományos főztjeivel fog a szívetekhez nőni. 
 

Születésnapi buli Kaposváron elegáns helyszínen

Ha egy elegáns eseményt, az alkalomhoz illő magas minőségű ételeket, prémium italokat, csillogó körítést álmodtál meg, akkor a Memoriae Étterem a tökéletes helyszín, ahol igazán csillogó lesz majd a születésnapi buli Kaposváron. Az étterem a belvárosban található, könnyen megközelíthető, ingyenes parkolóhelyek is vannak. Az étlap nagyon különleges: a nemzetközi konyha fogásai találhatóak meg rajta, persze csak a legjobbak, és csak a legjobb minőségben. Úgynevezett fine dining konyha technikát alkalmaznak – itt az ünnepelt valóban különleges ételt kóstolhat meg ezen a különleges napon. Prémium pezsgő különlegességek, ünnepi koktélok, és mennyei torták is megtalálhatóak a repertoárban. A születésnapi buli Kaposváron úgy az igazi, ha közben nem zavar senki! Privát helyszínt biztosítanak az elkülönített rendezvénytermekben, maximális befogadóképesség: 50-60 fő.

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Születésnapi buli Kaposváron családi ünnepléshez

A család inkább a hagyományos magyar konyháért rajong? Nincs ezzel semmi probléma! A születésnapi buli Kaposváron, az A Bárány Étteremben találhat tökéletes helyet ebben az esetben. Itt ugyanis a hagyományos, nagymamaféle receptekkel dolgoznak, az ő titkos fortélyaival varázsolnak mennyei születésnapi fogásokat az ünnepelt, és a vendégei asztalára. Ebben az étteremben is elkülönített rendezvényteremmel várnak. 
 

Születésnapi buli Kaposváron ünnepi dekorációval

Amennyiben szeretnéd csapatunk a helyszínt is ünnepi ruhába díszíti neked. Egy születésnapi buli Kaposváron sem igazi születésnapi buli lufik, és konfettik nélkül, ezt mi is jól tudjuk! Az ünnepi díszítésről az Eni Virágbolt és Ajándékbolttal gondoskodunk. A virágcsokrokon túl, csillogó dekorációkban, gyertyákban, szalagokban, vicces elemekben is számíthatsz ránk! 
 

Egy tökéletes születésnapi buli Kaposváron? Helyszín, dekoráció, születésnapi ételek, vagy torta, esetleg az összes egyszerre? Kérj egyedi ajánlatot az RV Event rendezvényszervező csapatától? 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat