Szabadtéri esküvő szervezése : Ezekre figyelj, ha szabadtéri esküvőt szervezel, Tippek szabadtéri esküvő szervezéséhez

HU EN

Ezekre figyelj, ha szabadtéri esküvőt szervezel

Szerző: RV Event

Az esküvő az élet egyik legszebb és legszemélyesebb pillanata. A szabadtéri esküvők egyre népszerűbbé válnak, mivel lehetőséget nyújtanak arra, hogy a természet varázsával öleljék körbe az ifjú párt és vendégeiket. Azonban egy ilyen különleges esemény megtervezése nem mindig könnyű feladat. Ahhoz, hogy az esküvőd az álmaidban megvalósuljon, számos dologra oda kell figyelni. Íme néhány tipp, amelyek segítenek abban, hogy a szabadtéri esküvőd felejthetetlen élménnyé váljon! Szabadtéri esküvő szervezése mire figyeljek?

Gondosan válaszd ki a helyszínt a szabadtéri esküvőhöz

A helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod. Keresd meg azokat a helyeket, amelyek szép környezettel rendelkeznek, csendesek és nem zavarják meg a szertartás vagy az ünnepség. Legyen szó parkról, mezőről, tóparti helyszínről vagy birtokról, a helyszínnek meg kell teremtenie azt a varázslatos légkört, amit megálmodtál az esküvőd számára. Ne feledkezz meg az egyéb fontos részletekről sem, mint például a megfelelő mosdók biztosítása, a kényelmes ülőhelyek, az elég árnyékos területek a vendégeknek, valamint a megfelelő világítás a sötétedés után.
 

Szabadtéri esküvők és az időjárás

A természetesség az egyik legcsodálatosabb dolog a szabadtéri esküvőknél, de az időjárás sajnos kiszámíthatatlan. Érdemes alaposan megvizsgálni a helyszín időjárási előrejelzéseit az adott időszakban, és készülni mindenféle időjárási változásra. Az eső vagy erős napfény nem csak a kényelmetlenséget okozhatja, hanem tönkreteheti az esküvőd hangulatát. Egyetlen megoldás létezik, ami nagyon praktikus, biztonságérzetet ad, és megvéd az éjszakai hűs levegő ellen is: sátorbérlés. Az RV Event nagyon sok szép, modern sátorral rendelkezik. Akár otthon a kertben lenne a lagzi helyszíne, akár valamilyen különleges szabadtéri helyen, biztosan megtalálod sokféle sátraink közül a legszebbet, a legjobbat. Természetesen többféle méretből lehet választani, az egészen kis sátraktól kezdve, a több száz fős sátrakig! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Kényelem és kényeztetés a szabadtéri esküvőkön

Egy szabadtéri esküvő esetén fontos, hogy a vendégek kényelmét és kényeztetését előtérbe helyezzük. Gondoskodjunk arról, hogy legyen elegendő ülőhely, árnyék, és hűsítő italok. Figyeljünk a kényelmes cipők és ruhák viselésére, különösen ha a helyszín füves vagy homokos talajú. Ha a vendégeidnek szabadtéri esküvőre készülnek, fontos, hogy tájékoztasd őket az elhelyezés és a tervezett programok részleteiről. Nyújts nekik hasznos információkat az időjárással kapcsolatban, és adj tanácsokat a megfelelő öltözködésről.
 

Finom ételek elengedhetetlenek a szabadtéri esküvőkön

Az esküvői fogások jelentős szerepet játszanak az emlékezetes élmények megteremtésében. A szabadtéri esküvőn különösen fontos a megfelelő ételek és italok kínálata. Válassz olyan menüt, amely friss, szezonális alapanyagokból készül, és ízletes fogásokat kínál a vendégeknek. Ne felejtsd el figyelembe venni a vegetáriánus vagy különleges étrendet követő vendégeket is. Cégcsoportunk nagy figyelmet fordít az ételek minőségére, a szezonális alapanyagok használatára, és az ételérzékenységgel rendelkező vendégek kívánságainak teljesítésére is. Akár hagyományos ételeket képzeltél el, akár fine dining fogásokat, vagy street food ételeket, ültetett tálalást, vagy svédasztalos kiszolgálást – az RV Event a legmagasabb minőségben valósítja meg azt. 
 

Megfelelő dekoráció a szabadtéri esküvőkön

A dekoráció az esküvő hangulatának és stílusának megteremtésében játszik kulcsszerepet. A szabadtéri esküvőknél a természet adja az alapot, így érdemes harmonizálni a környezettel. Használj természetes elemeket, mint például virágokat, faágakat és faleveleket, hogy a dekoráció egységessé váljon. Fontos, hogy a dekoráció színvilága is illeszkedjen az esküvői témához és a környezet színeihez. Az esti sötétben használjunk gyertyákat, lampionokat, vagy szalagfényeket, hogy hangulatos és romantikus légkört teremtsünk. Amennyiben az RV Eventet választod a dekorációra sem lesz gondod: az Eni Virágbolttal közreműködve minden kívánságodat megvalósítjuk!
 

Egy kis plusz szabadtéri esküvők szervezéséhez

A természetes környezet ad lehetőséget a kreatív fotók elkészítésére. Fedezzünk fel olyan helyszíneket a területen, amelyek tökéletes háttérként szolgálhatnak a fotóknak. A szabadtéri környezet ad egyedi és varázslatos fotólehetőségeket.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat