10 romantikus esküvő tipp, tippek romantikus esküvő szervezéséhez, 10 tipp romantikus esküvő dekorációhoz

HU EN

10 romantikus esküvő tipp, amiről mesébeillő lesz a Nagy Nap

Szerző: RV Event

Az esküvő az életünk egyik legfontosabb és legemlékezetesebb eseménye, amelynek romantikus hangulata megteremthető különleges dekorációs elemekkel és részletekkel. Hogyan pontosan? Jöjjön néhány romantikus esküvő tipp profi rendezvényszervezőinktől! 10 romantikus esküvő tipp

#1. Romantikus esküvő tippek: Szív alakú dekorációkból sosem elég

A szív alakú dekorációk az esküvőn átívelő romantikus motívumok. Használj szív alakú ülőhelykártyákat, asztali díszeket vagy akár szív alakú lufikat a dekorációban. Ezek a kis részletek hozzájárulnak a romantikus hangulathoz és szeretettel teli atmoszférát teremtenek.
 

#2. Romantikus esküvő tippek: Válassz romantikus színeket!

 Válassz olyan színeket, amelyek romantikus hangulatot idéznek. A pasztell árnyalatok, például a rózsaszín, a lila vagy a púder színek tökéletes választás lehetnek. Ez a színpaletta hozzájárul a romantikus és álomszerű atmoszférájához az esküvőnek.
 

#3. Romantikus esküvő tippek: Gyertyafényes világítás a különleges hangulathoz

A gyertyák mindig is a romantika szimbólumai voltak. Használj sok gyertyát az esküvői helyszínen, különösen a vacsorateremben vagy a szertartási helyszínen. A gyertyafényes világítás meghitt és romantikus hangulatot teremt. A fényfüzérek és a fényes dekorációk is kiválóan illeszkednek a romantikus esküvői témához. Függessz fel fényfüzéreket az esküvői helyszínen! Ezek a fények varázslatos hangulatot teremtenek. Manapság már vannak olyan mécsesek is, amik nem igazi gyertyákkal, hanem elemes világító mécsesekkel működnek, amik megfelelnek minden terem biztonsági előírásainak.
 

#4. Romantikus esküvő tippek: Vízen úszó gyertyák

Még tovább emeli a romantikus hatást, ha a mécseseket vízzel kombinálod. Hogyan? Hozz létre egy romantikus hangulatú vízi elemet a ceremónia vagy a fogadás során. Helyezz el úszó gyertyákat egy medencében vagy tóban, és gyújtsd meg őket. Az égő gyertyák vízen csodálatos látványt nyújtanak, és romantikus érzést keltenek.

 

#5. Romantikus esküvő tippek: Készíts virágfalat!

Készíts egy gyönyörű virágfalat, amely tökéletes hátteret nyújt a ceremóniának vagy a fotózásoknak. Használj romantikus virágokat, mint például rózsák vagy orgonák, és helyezz el néhány zöld elemet is a falon. Ez a virágfal romantikus és elegáns érzetet kelt. Vagy még jobb, ha nem te csinálod, hanem minket kérsz meg. Tudtad, hogy cégcsoportunk az Eni Virágbolttal dolgozik együtt, ami Kaposvár legjobb szaküzlete? Egyedi, romantikus dekorációt varázsolunk neked a Nagy Napra! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

#6. Romantikus esküvő tippek: Közös esküvői fogadalom

A szertartás során adjatok lehetőséget egymásnak arra, hogy kifejezzétek szereteteteket és elkötelezettségeteket. Hozzatok létre közös esküvői fogadalmat, amelyben megoszthatjátok az érzéseiteket és terveiteket a közös jövőtökkel kapcsolatban. Ez a pillanat intimitást és romantikát hoz a szertartásba.
 

#7. Romantikus esküvő tippek: Írásos üzenetek

Helyezz el néhány írásos üzenetet az asztalokon vagy a fogadás területén. Lehetnek idézetek, szerelmes versek vagy akár személyes üzenetek a vendégeknek. Ezek az üzenetek romantikus és érzelmes pillanatokat teremtenek.
 

#8. Romantikus esküvő tippek: Hófehér díszek

Válassz hófehér díszeket az esküvői dekorációhoz, mint például fehér virágok vagy fehér szalvéták. A tiszta fehér szín tisztaságot és romantikát sugároz, és egyedülálló eleganciát kölcsönöz a rendezvénynek.


#9. Romantikus esküvő tippek: Romantikus zene

Válassz romantikus zenét az esküvői ceremóniához és fogadáshoz. Érdemes élő zenét vagy akusztikus előadást kérni, hogy tovább fokozzák az romantikus hangulatot. Olyan dalokat válassz, amelyek személyes jelentéssel bírnak, vagy klasszikus romantikus szerzeményeket, amelyek megérintik a szíveket.
 

#10. Romantikus esküvő tippek: Selyem vagy csipkefüggönyök

Használj selyem vagy csipkefüggönyöket, hogy létrehozd a romantikusabb légkört az esküvői helyszínen. Függessz fel őket az ívben, az oltárnál vagy a recepciónál. Ezek a finom anyagok eleganciát és romantikát kölcsönöznek a környezetnek.
 

Keresed a tökéletes esküvői helyszínt? Az RV Event romantikus esküvői helyszínei remek választásnak bizonyulnak. A helyszínen túl a szerevezési feladatokban, cateringben, azaz a menü összeállításában, tálalásában, és a dekorációban is számíthatsz ránk! Kérj egyedi ajánlatot a Nagy Napra!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat