Rendezvényterem Kaposváron, Üzleti rendezvényterem Kaposváron, Rendezvényterem Kaposváron családi eseményekhez cateringgel

HU EN

Rendezvényterem Kaposváron

Szerző: RV Event

Legyen szó akár kisebb, nagyobb céges eseményekről, vagy olyan családi rendezvényekről, mint születésnap, diplomaosztó, évforduló, eljegyzés, lánybúcsú, vagy születésnap az RV Event szolgáltatásaira számíthattok! Privát rendezvényterem Kaposváron központjában, igényre szabható berendezéssel, többféle kiegészítő szolgáltatással – megtalálható a kínálatunkban. Rendezvényterem Kaposváron üzleti rendezvényhez

Rendezvényterem Kaposváron minden rendezvényhez

Rendezvényterem Kaposváron? Az RV Event több rendezvényteremmel is rendelkezik, amiket igényre szabva rendezünk be, és olyan kiegészítő szolgáltatásokat biztosítunk mellé, mint dekoráció, felszolgálás, catering, vagy akár teljes körű rendezvényszervezés, és lebonyolítás, egészen a meghívók kiküldésétől, az utolsó vendég kikíséréséig. Privát rendezvényterem Kaposváron a Memoriae étteremben, és az A Bárány étteremben  is található. Mindkét étteremben 40-50 fős termek állnak rendelkezésre üzleti, vagy privát rendezvényekhez. Bővebb információért, egyedi ajánlatcsomag összeállításáért kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink a rendezvény jellege, és egyedi kéréseid alapján a legmegfelelőbb rendezvénytermet fogják ajánlani!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Üzleti rendezvényterem Kaposváron üzleti 

Az RV Event szakterülete a különböző üzleti rendezvények megszervezése, valamint lebonyolítása. Több tapasztalt rendezvényszervező kolléga áll rendelkezésetekre. Egy olyan rendezvényterem Kaposváron, ahol igényekre szabható nemcsak a berendezés, hanem a szolgáltatások is? Jól felszerelt rendezvénytermink minden szükséges technológiai eszközt tartalmaznak, vannak kivetítők, flipchart, és a hangosítás is kitűnő. Az asztalok többféleképpen berendezhetőek a rendezvény jellegétől függően. Konferenciákra körelrendezést ajánlunk, sajtótájékoztatókra pedig stílusos svédasztalos terítést. Az általunk ajánlott rendezvényterem Kaposváron ideális választás konferenciákhoz, sajtótájékoztatókhoz, termékbemutatókhoz, üzleti megbeszélésekhez, továbbképzésekhez, workshopokhoz, csapatépítőkhöz, céges ünnepi eseményekhez, például karácsonyi, vagy évzáró vacsorához is!

 

Rendezvényterem Kaposváron családi eseményekhez

Nagyszabású születésnapi ünneplés, mert eljött egy kerek évforduló, vagy egyszerűen, csak azért mert minden születésnap különleges, és ott kell, hogy legyen az egész családi, baráti sereg, és ehhez kell egy tökéletes rendezvényterem Kaposváron? Szerencséd van, mert még a tortát is biztosítani tudjuk az ünnepeltnek. Rendezvénytermeink nemcsak születésnapok, diplomaosztók, évfordulók, hanem olyan nagyobb szabású események megünneplésére is alkalmasak, mint eljegyzés, vagy esküvő. Romantikus rendezvényterem Kaposváron a nagy Naphoz? Az Eni Virágbolttal együttműködve egy szempillantás alatt mesebeli helyszínt varázsolunk a Nagy Igenek kimondásához!

 

Rendezvényterem Kaposváron plusz szolgáltatásokkal

Az RV Event csapat nemcsak egy egyszerű rendezvényhelyszínt biztosít Kaposváron, hanem igény esetén olyan plusz szolgáltatások is elérhetőek, mint:
  • Cateing, akár hagyományos, akár különlegesebb menüsor, à la carte, vagy svédasztalos kiszolgálással, prémium italokkal, desszertkülönlegességekkel. 
  • Technikai felszerelés: kivetítés, hangosítás, flipchart tábla biztosítása, illetve segítség a használatban. 
  • Dekoráció: az Eni Virágszalon és Ajándékbolt közreműködésével az eseményhez méltó dekorációt készítünk, legyen szó céges eseményekről, születésnapról, vagy esküvőről. 
  • Rendezvényszervezés: ha úgy érzed, profi segítségre van szükséged, vagy egyszerűen csak nincs időd vagy energiád a rendezvényszervezésre, akkor profi csapatunk átveszi helyetted a feladatokat!


Rendezvényterem Kaposváron, ahol emlékezetes rendezvények kerülhetnek lebonyolításra, egyszerűen megközelíthetőek, praktikusak, szépek, és még egyéb szolgáltatást is kínálnak? Kérj egyedi ajánlatot következő rendezvényedhez!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat