Rendezvényhelyszín Somogy megye, Üzleti rendezvényhelyszín Somogy megye, céges rendezvényhelyszín Somogy megye

HU EN

Rendezvényhelyszín Somogy megye

Szerző: RV Event

Többféle rendezvényhelyszín Somogy megye szívében Kaposváron, egyénre szabott szolgáltatásokkal, catetinggel, felszolgálással, dekorációval az RV Eventnél. Akár üzleti, akár családi, baráti rendezvényekről legyen szó, nálunk megtalálod majd a tökéletes helyszínt! Rendezvényhelyszín Somogy megye, Kaposvár

Rendezvényhelyszín Somogy megye- Kaposvár

Somogy megye központja Kaposvár, ahol mindig zajlik az élet. A kulturális programok sokszínűsége, és a látnivalók kavalkádja a rendezvényhelyszín szempontjából is kedvezhet, hiszen könnyű kísérőrendezvényt, plusz programot találni a rendezvények mellé. Rendezvényhelyszín Somogy megye központjában, Kaposvár belvárosában? Az RV Event rendezvénytermei a többszörösen díjazott csodás belvárosban találhatóak, könnyen megközelíthető, de csendes környezetben. A helyszín biztosítása mellett catering is biztosított, egyéni megbeszélés szerint, illetve a termek díszítésére is van lehetőség!
 
Ha Rendezvényhelyszín Somogy megye, akkor az RV Event csodás rendezvényhelyszínei Kaposvár belvárosában, extra kiegészítő szolgáltatásokkal! Üzleti rendezvények szervezésére is van lehetőség! Kérj egyedi ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Rendezvényhelyszín Somogy megye minden alkalomra

Üzleti rendezvény, nagyszabású céges megbeszélés, fontos találkozó, céges csatépítő, évnyitó, vagy évzáró, workshop, üzleti konferencia, termékbemutató, sajtó reggeli? Vagy olyan családi-baráti összejövetelek, mint balalgás, diplomaosztó, évforduló megünneplése, születésnap? Esküvő vagy eljegyzés? Mindezekhez a tökéletes rendezvényhelyszín Somogy megyében megtalálható az RV Event portfóliójában! Két nagyszerű étteremmel dolgozunk együtt, ahol több különálló rendezvényterem is van, illetve sátran rendezvény lebonyolítására is van lehetőség igény esetében!


Rendezvényhelyszín Somogy megye cateringgel

A rendezvény két legfontosabb eleme a helyszín, és a felszolgált ételek. Az RV Eventnél mindkettőt magas színvonalon nyújtjuk! Kiváló éttermeink gondoskodnak a legfinomabb fogásokról!  A Memoriae étteremben Pap Zoltán corporate chef és csapata készítenek különleges gasztronómiai specialitásokat, fine dining minőségű ételeket. Még A Bárány Kaposvári éttermünkben nagyszerű chefjeink a hagyományos magyar konyha legfinomabb ételeit varázsolják a vendégek tányérjaira. Nemcsak ültetett fogadásra, hanem állófogadásra, svédasztalos terítésre, és büfé kiszolgálásra is van lehetőség! Ha rendezvényhelyszín Somogy megyében, ahol a cateringgel sem lesz probléma, akkor az RV Event éttermei tökéletes választásnak bizonyulnak!
 

Rendezvényhelyszín Somogy megye teljeskörű szolgáltatásokkal

Több éves tapasztalatunk van rendezvények szervezése terén, ezért jól tudjuk, hogy mennyire nehéz sokszor a különböző szolgáltatókat megtalálni, a feladatokat összeegyeztetni – azaz megszervezni egy rendezvényt, úgy, hogy minden flottul menjen! Ezért az RV Eventnél a rendezvényhelyszín Somogy megyében teljeskörű szolgáltatásokkal érhető el! Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk ügyfeleinknek!
  • Többféle rendezvényhelyszín Somogy megyében, Kaposváron: 50-60 fő befogadására alkalmas rendezvénytermek a Memoriae étterem különtermeiben, illetve A Bárány Kaposvári étttermének termeiben
  • Technikai felszerelés biztosítása a rendezvényhelyszínen (projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma)
  • Rendezvényhelyszíneinken teljeskörű catering szolgáltatást biztosítunk, akár ültetett, akár állófogadásra, egyéni megbeszélés alapján.
  • Ételek széles választékával készülünk, nemcsak hagyományos ételek, hanem hidegtálak, büfé ételek, fingerfoodok, szendvicsebédek, street food ételek, desszertkülönlegességek, és gasztronómiai specialitások is elérhetőek.
  • Prémium italokat szolgálunk fel, a választékon különböző kézműves sörök, prémium borok, röviditalok, alkoholmentes koktélkülönlegességek is szerepelnek.
  • Igény esetében az Eni Virágszalonnal közreműködve egyedi dekorációt is készítünk, esküvőkre is!
 

Rendezvényhelyszín Somogy megye üzleti rendezvényekhez

Az RV Event cégcsoport egyik specialitása az üzleti rendezvények szervezése. Az elmúlt években számos nagyszabású, illetve kisebb üzleti rendezvény lebonyolításában is segédkeztünk már. Amennyiben te is céges rendezvényhez keresel helyszínt, akkor nagyon jó helyen jársz! Éttermeinkben exkluzív, privát helyszínt biztosítunk a céges alkalmakhoz. Elegánsabb alkalmakhoz, protokoll rendezvényekhez, sajtó eseményekhez, üzleti partnertalálkozókhoz exkluzív éttermünket, a Memoriae éttermet ajánljuk. Míg a belsőségesebb programokhoz, csapatépítőkhöz, közös céges vacsorákhoz, családias, hagyományos éttermünket, az A Bárány éttermet! Mindkettő étterem rendelkezik különálló rendezvénytermekkel, és megfelelő technikai eszközökkel is. Ezen felül rendezvénysátrunkat is tudjuk ajánlani a nagyobb létszámú rendezvényekhez!
 

Rendezvényhelyszín Somogy megye? Kérj egyedi ajánlatot a rendezvények szervezésére szakosodott RV Event csapatától! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat