Milyen a jó esküvői helyszín? Mire figyelj az esküvőhelyszín kiválasztásánál? Esküvőhelyszín kiválasztásának szabályai

HU EN

Milyen a jó esküvői helyszín? Mire figyelj az esküvőhelyszín kiválasztásánál?

Szerző: RV Event

Minden egyes esküvő egyedi, és különleges, ezért minden egyes esküvőhöz különlegesen jó esküvői helyszínt kell keresni. De milyen a jó esküvői helyszín? Segítünk, hogy mire figyelj oda, milyen szempontokat vegyél figyelembe, hogy megtaláld a tökéletes helyszínt a Nagy Napra! Hogyan válasszak jó esküvőhelyszínt?

A jó esküvői helyszín olyan, ami illeszkedik az elképzelésedhez!

Költségvetés, méret, elrendezés, távolságok- mind, mind olyan tényező, amiket figyelembe kell venni, szépen sorjában, de csak miután kitaláltad, hogy mi az, amit igazán szeretnél! Ha igazán modern esküvőt tervezel, nézz meg művészeti galériákat, letisztult raktárhelyiségeket, vagy exkluzív éttermeket. Ha hagyományos esküvőt szeretnél, családias hangulatot, akkor ilyen stílusú helyek közt kell keresgélni, mondjuk magyaros konyhával rendelkező éttermek között. A természet szerelmesei kinti esküvői helyszín választását is megfontolhatják.
 

Az RV Eventnél szerencsére mindenféle stílusú esküvői helyszín található. Milyen a jó esküvői helyszín? Mondd meg te, és mi biztosítjuk neked! Kérj egyedi ajánlatot még ma!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

A jó esküvői helyszín kiválasztásához ismerni kell a vendéglistát is!

Ha tudod –nem is teljesen pontosan, de legalább nagyon közeli becslésekkel-, hogy mennyi vendéget szeretnél meghívni az esküvődre, akkor megkímélheted magadat sok szívfájdalomtól. Ha egy kisebb helyszínt választasz, és túl sok igen válasz érkezik a meghívásokra, akkor nagy bajban leszel. Ezért az esküvő megszervezését mindenekelőtt a vendéglista összeállításával kell kezdeni, és nem árt azt is belekalkulálni, hogy barátaid, rokonaid plusz egy főt is hozhatnak. Akár a hivatalos meghívás előtt igényfelmérés céljából körbe is kérdezhetsz, hogy könnyebben sikerüljön kiválasztanod a jó esküvői helyszínt!
 

A jó esküvői helyszín megtalálásához a költségvetést is ismerni kell!


Többről van itt szó, mint hogy mennyibe kerül a helyiség bérlése, minden egyéb felmerülő költséget össze kell számolni. Sok helyen tányéronkénti árat számolnak fel a vacsora esetében, a dekoráció és a virágdizájn szintén növeli a költségeket. Ezeket az esküvői helyszínnel kapcsolatos költségeket mind össze kell adni, és ez alapján mérlegelni! Az RV Event komplex szolgáltatás csomagot ajánl: esküvői helyszín bérlése, igény szerinti catering, prémium italok, sütemények, fogások és díszítés, az előre megbeszéltek szerint.
 

A jó esküvői helyszín kiválasztásakor a vendégek igényire is figyelj!


Az esküvő a pár Nagy Napja - de azért nem árt a vendégek igényeire is odafigyelni, hogy tényleg minden gördülékenyen menjen, mindenki jól érezhesse magát. Ilyen szempontokat kell átgondolni ahhoz, hogy megtalálható legye a mindenki számára jó esküvői helyszín: legyen a közelben szállás lehetőség, legyen könnyen megközelíthető, illetve kényelmesen férjenek el a vendégek. 
 

AZ RV Event esküvői helyszínein már több sikeres rendezvényt lebonyolítottunk, jól tudjuk, hogy milyen elrendezéssel, pontosan mennyi vendég fér el teljesen kényelmesen. Esküvői helyszíneinkhez igény esetén szállást is tudunk biztosítani, valamint könnyen megközelíthető helyen vannak, közel a templomokhoz, és a házasságkötő teremhez! Vegye fel a kapcsolatot profi csapatunkkal!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat